arrow_upward
Fi helsinki

Vuokrattavat toimitilat yrityksen kaikkiin tarpeisiin

1.425 toimitilaa vuokrattavana Suomessa

Valitse tyyppi
Toimistodone
Toimistohotellidone
Varasto / tuotantotiladone
Liiketiladone
Coworkingdone
Kokoustiladone
Virtuaalitoimistodone
mic
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen

Etsi ja vuokraa toimitila

MatchOffice.fi -toimitilaportaalista näet helposti Suomen vuokrattavat toimitilat. Sivuiltamme saat ajantasaisen katsauksen vapaista toimitiloista. Vuokrattavat toimistot, toimistohotellit, liiketilat, teollisuus- ja coworking-tilat - tarjoamme laajan valikoiman toimitiloja eri tarpeisiin. Nyt sivuiltamme voit vuokrata myös kokoustiloja.

Vuokrattavien toimitilojen selaaminen on helppoa ja nopeaa. Hae toimitiloja tyypin, alueen tai koon mukaan, ja löydä juuri sinun yrityksellesi sopivat toimitilat. Palvelumme on 100% ilmainen ja ilman sitoumuksia. Halutessasi aseta toimitilavahti etsimään tilat puolestasi. Saat automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista tiloista sähköpostiisi.

Etsi kohteita vaivattomasti

Uusimmat toimistot vuokrattavana

MatchOffice.fi on uusi ja innovatiivinen toimitilaportaali

Toimitilojen vuokraus ei voisi olla helpompaa. Tarjoamme aina ajantasalla olevan katsauksen Suomen vuokrattavista toimitiloista. Etsit sitten vapaata toimistoa, toimistohotellia, liiketilaa tai coworking-tilaa, sivuiltamme löydät helposti ja nopeasti vapaat toimitilat. MatchOffice.fi -toimitilaportaali on tehty yrityksille helppokäyttöiseksi ja teemme jatkuvasti töitä portaalin käyttömukavuuden parantamiseksi.MatchOffice.fi on yksi Suomen innovatiivisimmista toimitilaportaaleista. MatchOffice.fi on tarjoajan ja etsijän kohtaamispaikka. Edustamme suurta joukkoa kiinteistöyrityksiä ja kiinteistövälittäjiä, joilla on vuokrattavia toimitiloja. Kauttamme löydät niin toimistot, teollisuushallit, varastotilat, liikehuoneistot ja toimistohotellit kuin myös isommat vuokrakiinteistöt.


Autamme mielellämme sinua löytämään yrityksellesi tarpeitasi ja toiveitasi vastaavat toimitila - Soita ja lähetä meille sähköpostia, jos toivot apua toimitilojen vuokraamisessa tai sinulla on kysyttävää palvelustamme. Säästä aikaa ja aseta toimitilavahti etsimään tilat puolestasi. Lähetämme sinulle sähköpostitse tiedon vuokrattavista, hakukriteereihisi sopivista tiloista. Toimitilavahti ei sido sinua mihinkään ja voit peruuttaa sen milloin haluat. Liity kasvavaan joukkoomme ja löydä uudet toimitilat yrityksellesi jo tänään!

Vuokrattavat toimitilat - vinkkejä toimitilojen vuokraukseen

Vuokrattavat toimitilat yrityksille


Toimitiloilla on merkitystä yrityksen tuottavuudelle, brändille ja työntekijöille. Parhaimmillaan toimitilat tukevat yrityksen brändiä ja tuottavuutta. Monelle toimitilojen vuokraaminen on käytännöllisempi vaihtoehto kuin oman toimitilakiinteistön ostaminen. Vuokrattavat toimitilat ovat joustava ja edullinen vaihtoehto, joka mahdollistaa keskittymisen yritystoiminnan kasvattamiseen. Kun yritystoiminta kasvaa, voit helposti vaihtaa isoimpiin toimitiloihin.

Lue lisää

Vuokratilat jättää tilaa kasvamiselle

Vuokratessa toimitilat yritys ei sido itseään tiettyyn osoitteeseen. Tämä tukee kasvumahdollisuuksia, kun yritys voi muuttaa suurempiin toimitiloihin tai muuttaa yritystoiminnan kannattavammalle alueelle tai kaupunkiin. Mikäli nykyiset toimitilat eivät enää vastaa yrityksen tarpeita, yritys voi muuttaa lyhyelläkin varoitusajalla, eikä kehitystä hidasta edellisen toimitilan myyminen.

Toimitilojen vuokraus taloudellisesti kannattavaa

Yritys säästyy monelta taloudellisesta murheelta, kun toimitilat eivät ole yrityksen omistuksessa. Vuokratessa toimitilat yrityksen ei tarvitse huolehtia mahdollisista lisäkustannuksista, joita aiheutuu kiinteistön huollosta. Yritys säästää niin aikaa ja rahaa, kun se ei ole vastuussa kiinteistön ostosta tai myynnistä. Lisäksi yritys voi olla varma, ettei se jää riippuvaiseksi entisestä toimitilasta muuttaessa uusiin toimitiloihin.

Valitse oikea toimitila

Palveleeko toimitilat yrityksen tarpeita? Onko toimitiloja mahdollisuus muokata niin, että ne soveltuvat eri alalle tyypillisiin työtehtäviin ja työskentelytapoihin? Myös vuokratilat mahdollistavat useissa tapauksissa toimitilojen muokkaamisen siten, että ne tarjoavat ihanteelliset tilat yrityksen liiketoimintaan. Toimitilat vaikuttavat työntekijöiden viihtyvyyteen ja ja tuottavuuteen ja täten toimitilat vaikuttavat merkittävästi yrityksen menestykseen. Lisäksi toimitilojen sijainti on tärkeää valita oikein – myös rekrytointia ajatellen. Ota selvää onko kohdealueella tarjolla juuri sinun yrityksellesi sopivaa työvoimaa. Kaikki toimitiloihin liittyvät vaatimukset ja toiveet on hyvä identifioida ja on hyvä tehdä muistilista selvitettävistä kohdista, jotta ne eivät unohtuisi toimitilan hankintaprosessissa. Tällä tavalla prosessista tulee mahdollisimman tehokas ja oikeanlaisen toimitilan löytyminen varmistuu nopeassa aikataulussa.

Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin