arrow_upward

0 toimitilat: Pori

Pori on kilpailukykyinen ja vihreä kaupunki. Porin suuralue koostuu Ulvilasta, Luviasta, Pomarkusta, Merikarviasta, Nakkilasta ja Siikaisista. Porilla on monipuolinen teollisuusrakenne ja osaavaa työvoimaa. Keskimäärin Porin alue ja Satakunta on Suomen teollisuusvaltaisempia maakuntia. Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokraa toimitilat Porista

Porin vahvuuksia ovat sijainti ja sen saavutettavuus hyvien liikenneyhteyksien ansiosta. Pori on satamakaupunki, mikä elävöittää kaupungin yrityselämää. Erityisesti hyvä tonttitarjota houkuttelee suurempia teollisuuden yrityksiä. Joustava kaavoitus antaa mahdollisuudet luoda tarpeita vastaavat toimitilat monelaiseen yritystoimintaa. Porissa toimii useita koulutuslaitoksia, mikä tuo alueelle osaavaa työvoimaa. Porin lisäksi Harjavalta on selkeä työpaikkakeskittymä alueella. Koska teollisuusalat ovat Porin suurin elinkeinosektori, tuotantotilojen ja teollisuustonttien saatavuus on alueella hyvä.  Lisäksi liiketiloja on runsaasti tarjolla kauppakeskuksista. Vanhana kaupunkina Porissa on historiallisia rakennuksia, joista jotkut on otettu myös toimitilakäyttöön. Porista voi löytää uniikkeja toimitilakohteita yritykselle vuokrattavaksi.

Toimitilat ja yrityspalvelut

Porin kaupungilla on vahva elinkeino-ohjelma ja se panostaa yrittäjyyden tukemiseen. Vuonna 2013 perustettiin kaupungin elinkeinopalvelut, jotka tukevat yrityksiä sijoittumaan alueelle. Kaupungin elinvoimapolitiikan keskisössä on erityisesti tontti-, kaavoitus- ja toimitilakysymykset. 

Yritystoiminta Porissa

Porin alueen suurin elinkeino on palveluala. Toiseksi suurin sektori on teollisuus ja lisälsi maatalous tuo jonkin vrran työpaikkoja alueelle. Alueen yrityselämää vilkastuttaa erityisesti monet koulutuslaitokset ja yliopistot. Turun kauppakorkeakoululla on Porin yksikkö ja lisäksi . Vahvoja alueita Porissa ovat teknologiateollisuus, elintarvike- ja pakkausteollisuus. Myös prosessi-, rakennus-, ja clean tech -teollisuutta on Porissa. Monet yrityksistä alueella ovat ulkomaalaisten omistuksessa ja talous on selvästi vientivetoista. 

 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin