arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatti osoittaa, että sivusto käyttää suojattua yhteyttä. Tämä turvaa, etteivät luottamukselliset tiedot päädy kolmansille osapuolille.

SSL tarkoittaa "Secure Sockets Layer" ja se suojaa yhteyden käyttäjän selaimen ja www-palvelimen välillä. Salaus suojaa tietoliikenteen siten, etteivät luottamukselliset tiedot päädy ulkopuolisille. SSL -sertifikaatin myöntää virallinen taho ja siten käyttäjä voi olla varma, että sertifikaatin haltija on virallisesti tunnistettu yritys.

Mihin luottamuksellisia tietoja käytetään?

MatchOffice lähettää yhteystietosi niille vuokranantajille, joiden kohteista olet ilmoittanut haluavasi lisätietoja. Lisäksi saatamme lähettää yhteystietosi vuokranantajille, joilla on sinua mahdollisesti kiinnostavia kohteita vuokrattavana MatchOffice palvelussa. Lähetämme yhteystietosi kohteesta vastaavalle välittäjälle ja samalla lähetämme vuokranantajan yhteystiedot sinulle sähköpostitse. Yhteystietojasi lähetetään eteenpäin ainoastaan niille vuokranantajille, joiden kohteet vastaavat hakuehtojasi.

Tallennamme yhteystietosi ja lähetämme sinulle sähköpostitse hakuasi vastaavia vuokrakohteita, jos et ole vielä löytänyt toimitilaa yrityksellesi.

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.