SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatti osoittaa, että sivusto käyttää suojattua yhteyttä. Tämä turvaa, etteivät luottamukselliset tiedot päädy kolmansille osapuolille.

SSL tarkoittaa "Secure Sockets Layer" ja se suojaa yhteyden käyttäjän selaimen ja www-palvelimen välillä. Salaus suojaa tietoliikenteen siten, etteivät luottamukselliset tiedot päädy ulkopuolisille. SSL -sertifikaatin myöntää virallinen taho ja siten käyttäjä voi olla varma, että sertifikaatin haltija on virallisesti tunnistettu yritys.

Mihin luottamuksellisia tietoja käytetään?

MatchOffice lähettää yhteystietosi niille vuokranantajille, joiden kohteista olet ilmoittanut haluavasi lisätietoja. Lisäksi saatamme lähettää yhteystietosi vuokranantajille, joilla on sinua mahdollisesti kiinnostavia kohteita vuokrattavana MatchOffice palvelussa. Lähetämme yhteystietosi kohteesta vastaavalle välittäjälle ja samalla lähetämme vuokranantajan yhteystiedot sinulle sähköpostitse. Yhteystietojasi lähetetään eteenpäin ainoastaan niille vuokranantajille, joiden kohteet vastaavat hakuehtojasi.

Tallennamme yhteystietosi ja lähetämme sinulle sähköpostitse hakuasi vastaavia vuokrakohteita, jos et ole vielä löytänyt toimitilaa yrityksellesi.

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo