arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Yritys

Matchoffice on yksi maailman innovatiivisimmista toimistotiloista. MatchOffice.fi on riippumaton yritystoimitilaportaali, joka kokoaa kaikki vapaana olevat yritystoimitilat saman osoitteen alle ja tekee näin toimitilan etsimisen yrityksellesi helpoksi. Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien yritystoimitiloja vuokraavien yritysten kanssa.

MatchOffice verkkopalvelu on toimitilojen tarjoajan ja etsijän kohtaamispaikka. Välitämme vuokranantajan yhteystiedot toimitilojen etsijöille ja toisin päin. Palvelumme on helppokäyttöinen vuokraajille eikä sido heitä mihinkään. Vuokranantajille tarjoamme riskittömän portaalin vuokrattavien toimitilojen mainostamiseen.

Lue lisää palvelustamme vuokranantajille ja katso hinnat täältä.

Ota meihin yhteyttä

Ammattimaiset kollegamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä.

Puhelin: +358 9 251 66 108

E-mail: info@matchoffice.com

About us Danish team

Toimistomme Tanskassa

About us Ukrainian team

Toimistomme Ukrainassa

Esittelyvideo

Koska haluamme olla enemmän kuin näkymätön taustaorganisaatio, olemme tehneet lyhyen esittelyvideon yrityksestämme ja toiminnastamme.

Tavoitteenamme on tarjota parhaita ratkaisuja kaikkiin toimitilatarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista palvelua sekä kattavan valikoiman toimitiloja, mikä takaa yrityksille nopean pääsyn markkinoille ja kasvattaa yrityksen tuottavuutta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse info@matchoffice.fi tai puhelimitse +358 9 251 66 108.

Kuvia toimistoltamme

MatchOfficen päätoimisto sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Lokakuussa 2018 muutimme Kööpenhaminassa uusiin toimistohotellitiloihin, joista on kauniit järvinäkymät. Toimisto on jaettu kahteen erilliseen tilaan ja otamme kaiken hyödyn irti uusista sosiaalisista toimistohotellitiloistamme.

Ukrainassa tiimi on kasvanut vuosien aikana tasaiseen tahtiin ja muutimme myös Ukrainassa uusiin loft-tyylisiin tiloihin. Aikaisemmin tilat toimivat televisiotehtaana ja olemmekin säilyttäneet toimistossa vanhan putkitelevision, joka muistuttaa tilojen historiasta. Toimitilasuunnittelun ajatuksena on ollut luoda kodinomaiset, kevyet ja ilmavat sekä toimiviat toimistotilat.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Tanskan toimisto
Tanskan toimisto
Tanskan toimisto
Tanskan toimisto
Ukrainan toimisto
Ukrainan toimisto
Ukrainan toimisto
Ukrainan toimisto
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.