Yritys

Matchoffice on yksi maailman innovatiivisimmista toimistotiloista. MatchOffice.fi on riippumaton yritystoimitilaportaali, joka kokoaa kaikki vapaana olevat yritystoimitilat saman osoitteen alle ja tekee näin toimitilan etsimisen yrityksellesi helpoksi. Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien yritystoimitiloja vuokraavien yritysten kanssa.

MatchOffice verkkopalvelu on toimitilojen tarjoajan ja etsijän kohtaamispaikka. Välitämme vuokranantajan yhteystiedot toimitilojen etsijöille ja toisin päin. Palvelumme on helppokäyttöinen vuokraajille eikä sido heitä mihinkään. Vuokranantajille tarjoamme riskittömän portaalin vuokrattavien toimitilojen mainostamiseen.

Lue lisää palvelustamme vuokranantajille ja katso hinnat täältä.

Ota meihin yhteyttä

Ammattimaiset kollegamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä.

Puhelin: +358 3 741 18970

E-mail: info@matchoffice.com

About us Danish team

Toimistomme Tanskassa

About us Ukrainian team

Toimistomme Ukrainassa

Esittelyvideo

Koska haluamme olla enemmän kuin näkymätön taustaorganisaatio, olemme tehneet lyhyen esittelyvideon yrityksestämme ja toiminnastamme.

Tavoitteenamme on tarjota parhaita ratkaisuja kaikkiin toimitilatarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista palvelua sekä kattavan valikoiman toimitiloja, mikä takaa yrityksille nopean pääsyn markkinoille ja kasvattaa yrityksen tuottavuutta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse info@matchoffice.fi tai puhelimitse +358 3 741 18970.

Kuvia toimistoltamme

MatchOffice päätoimisto on Kööpenhaminassa, Tanskassa. Lokakuussa 2020 muutimme aivan uusiin tiloihin uudistettuun toimistohotelliin ja meille on tärkeää, että työtilat ovat inspiroivat.

Ukrainassa tiimi on kasvanut vuosien aikana tasaiseen tahtiin ja muutimme myös Ukrainassa uusiin loft-tyylisiin tiloihin. Aikaisemmin tilat toimivat televisiotehtaana ja olemmekin säilyttäneet toimistossa vanhan putkitelevision, joka muistuttaa tilojen historiasta. Toimitilasuunnittelun ajatuksena on ollut luoda kodinomaiset, kevyet ja ilmavat sekä toimiviat toimistotilat.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Tanskan toimisto
Tanskan toimisto
Tanskan toimisto
Tanskan toimisto
Ukrainan toimisto
Ukrainan toimisto
Ukrainan toimisto
Ukrainan toimisto
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo