arrow_upward

3 toimistohotellit: Vantaa

Vantaa on yksi Suomen nopeinten kasvavista ja kiinnostavista yritysalueista. Erityisesti lentokentän aluetta kehitetään jatkuvasti ja alueelle on noussut useita toimistohotelleja, jotka houkuttelevat erinomaisten liikenneyhteyksien vuoksi yrityksiä. Vantaan yritystoiminta keskittyy Petikko-Aviapolis-Tattariharju akselille ja levittäytyy Kehä III:n...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimistohotelli Vantaalta

Suosituimmat yrityskeskittymät Vantaalla ovat Helsinki-Vantaan lentoaseman tuntumassa sijtaitseva Aviapolis metropolikeskus sekä teollisuusosaamisesta tunnettu Vantaan Akseli Kehä III ja Lahden moottoritien risteyksessä. Erityisesti Aviapolis on nostanut toimistohotelli profiiliaan. Kansainvälisestikin tunnettu Aviapolis on yksi Suomen vilkkaimmista logistiikkakeskuksista, joka on yhä kehittyvä, innovatiivinen metropolikeskus ja jossa toimii nykyisellään yli 1100 yritystä. Alueella toimivia tunnettuja nimiä ovat mm. DHL, Schenker, Itella Logistics ja G4S. Useat yrityspalvelualan yritykset ovat löytäneet yritystoimitilansa Aviapoliksesta ja Technoopoliksen yritystoimitiloihin on sijoittunut lukuisia IT-yrityksiä ja -yhteisöjä. Aviapoliksen yritystoimitilakeskittymästä löytyy myös ympäristöteknologian ja kemianteollisuuden yrityksiä. Nopeat lentoyhteydet maailmalle tekee Aviapoliksesta kansainvälisesti kilpailukykyisen yritystoimitila -keskittymän. Aviapolis on erinomainen sijoittumispaikka yritykselle ja sen valttina ovat hyvät verkostoitumismahdollisuudet sekä erinomainen logistiikka.Voimakasta kasvua on myös Kivistön ja Vehkalan yritysalueella. Monipuolinen Vehkalan yritysalue ja palvelukeskittymä tulee valmistumaan Kehä III:n pohjoispuolelle Hämeenlinnan väylän tuntumaan. Vehkalasta kehitetään monipuolinen ja kestävän kehityksen ajatukselle perustuva yritysalue, joka tarjoaa pk-yrityksille kilpailukykyä parantavia ratkaisuja. Lähellä Vehkalaa sijaitsee mm. Keimolanmäki ja Kivistö. Kivistön kaupunginosa tulee valmistuessaan tarjoamaan useille eri toimialojen yrityksille uusia toimitila mahdollisuuksia.

Vapaat toimitilat Kehäradan tuntumasta

Uusi pääkaupunkiseudun lähiliikennehanke Kehärata vahvistaa Vantaan yrityskeskusten houkuttelevuutta ja parantaa huomattavasti alueen logistiikkaa. Kehärata kiertää Helsingin keskustasta Vantaankosken kautta Aviapoliksen kauppakeskukseen ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja takaisin Tikkurilan ja Malmin kautta Helsinkiin. Vantaalla Kehäradan varren yritysalueilla on aloitettu useita kehityshankkeita, mikä lisää työpaikkatarjontaa arviolta 200 000 hengellä sekä laajentaa yritystoimitila -kysyntää ja -tarjontaa. Toimistohotellien asiakkaina ovat muun muassa kansainvälisiä yrityksiä, joille on erityisen tärkeää nopea liikkuminen lentokentälle. Kehäradan varren liikekeskuksiin on avattu useita toimistohotelleja, joista on nopea matkustaa lentokentälle tai rautatieasemalla, josta pääsee jatkamaan sekä muualle Suomeen että Venäjälle. Vantaan Akseli -yrityalue on logistiikan, teollisuuden ja kaupan vahva yrityskeskittymä Vantaalla. Alueen keskeinen sijainti, hyvä työvoiman saatavuus, merkittävät asiakasvirrat ja mahdollisuus laajenemiseen houkutelleet alueelle yritystoimitiloja etsineitä yrityksiä. Vantaan Akseli sijaitsee Lahden moottoritien ja Kehä III risteyksessä, josta matka lentoasemalle taittuu alle kymmenessä minuutissa ja kulkuyhteydet Helsinkiin ovat erinomaiset. Alueella on runsaasti käyttämätöntä rakennusoikeutta, mikä houkuttelee kasvavia yrityksiä ja mahdollistaa yritystoimitilojen kasvun tulevaisuudessa. Alueella toimii arviolta noin 300 yritystä. Vantaan Akseli laajeni 2014 kun nykyaikainen ja innovatiivinen Porttipuiston yritysalue valmistui.

Etsi toimitilat liikekeskuksesta

Toimitiloja rakennetaan yhä useammin villkaiden liikekeskuksien yhteyteen. Tasainen asiakasvirta ja monet palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet tuo yritykset liike- ja kauppakeskusten läheisyyteen. Tikkurilan Dixie yritystoimitila- ja liikekeskus on Vantaan yksi kehittyvistä yrityskeskittymistä. Alkuvuodesta 2015 päättyneet rakennustyöt loivat uusia yritystoimitiloja ja liiketilaa sekä uudistivat vilkasta liikenneterminaalia. Lisää uusia yritystoimitiloja rakennetaan entisen asemarakennuksen tilalle vielä yhteensä 16 000 neliömetriä. Yhdeksänkerroksisen yritystoimitila- ja liiketila- hankkeen on määrä valmistua Tikkurilaan vuonna 2017. Lisäksi muun muassa Kauppakeskus Jumbon läheisyydessä on paljon toimitilaa. Kauppakeskus Jumbo on lähellä Helsinki Vantaan lentokenttää, mikä lisää liikennettä alueella entisestään. Yritykselle kauppakeskus jumbo tarjoaa monia palveluita, tarvittaessa parkkitilaa sekä tiloja yritystapaamisiin sen mukaan, kun Kauppakeskus Jumbon aukioloajat antaa myöten.
Yksi suosituimmista toimistohotelleista paitsi Vantaalla, myös koko Suomessa on toimistohotelli Regus. Vantaalla sijaitseva toimistohotelli sijaitsee muutaman ajominuutin päässä kauppakeskus Jumbosta, vajaan kymmenen minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä Kehä III:n varrella. Regus tarjoaa kokous- ja konferenssitiloja sekä neuvotteluhuoneita. Reguksen toimistohotelli tarjoaa useita palveluja, kuten puhelinvaihde-, vastaanotto- ja postinkäsittelypalvelut. Toimistohotellista voi vuokrata tarvitsemansa tilan koko- tai osapäiväisesti, eikä pitkää sopimusta tilojen vuokraukseen tarvitse tehdä, vaan toimistohotellipalvelua voi hyödyntää esimerkiksi liikematkalla ollessaan. Toimistohotellien tarjoamat palvelut soveltuvat niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Regus räätalöi aina palvelut asiakkaalleen sopiviksi. Toimistohotelli Business Park Leija sekä saman konsernin Toimistohotelli Business Park Kehämylly toimivat samalla periaatteella kuin toimistohotelli Regus. Leija sijaitsee Reguksen naapurissa Pakkalassa, Kantatien ja Kehä III:n tuntumassa, kun taas Kehämylly sijaitsee Valtatie 3:n ja Kehä III:n risteyksessä. Molemmat toimistohotellit sijaitsevat ovat noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, Kehämylly Vantaan länsi- ja Leija ja Regus Vantaan itäpuolella.

star
star
star
star
star
3.5 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin