arrow_upward
Fi helsinki

Etsi coworking-tilat Suomesta

Suomen suosituimmat coworking-tilat

Valitse tyyppi
Varasto / Tuotantotiladone
Virtuaalitoimistodone
Liiketiladone
Toimistohotelli / Business Parkdone
Kokoustilatdone
Coworkingdone
Toimistodone
Pysäköintidone
MatchOfficePohjoisesplanadi 39, UMA Technopolis00100 Helsinki(+358) 40 164 7959info@matchoffice.fiY-tunnus: 2740208-5
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen
Fi

Etsi yrityksellesi sopiva coworking-tila

MatchOffice.fi -toimitilaportaali tarjoaa monia toimitilavaihtoehtoja yrityksellesi. Selaa laajasta valikoimasta vuokraa yrityksellesi sopivat tilat nopeasti. Coworking-tilat ovat joustava toimitilaratkaisu moneen tarpeeseen.

Etsi yrityksellesi sopivat tilat valikoimasta ja pyydä kohteen yhteystiedot ilmaiseksi. Palvelumme on ilmainen ja ilman sitoumuksia. Aloita valitsemalla alue oikealta kartasta tai aseta toimitilavahti etsimään tilat puolestasi.

Etsi kohteita vaivattomasti
  • Regus
  • Yit
  • Logicor
  • Fennia

Uusimmat coworking-tilat

Coworking-tila räätälöity yrityksesi tarpeisiin

Coworking-konsepti on yhä kysytympi ja suositumpi toimitilaratkaisu suomalaisten yritysten keskuudessa. Eikä ihme, coworking-tilat ovat monella tapaa erinomainen vaihtoehto. Coworking tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Yhdessä tekeminen paitsi vahvistaa liikevaihtoa mutta myös lisää hyvinvointia ja viihtyvyyttä työntekijöiden keskuudessa. Coworking-tila on ketterä toimitilaratkaisu, joka tarjoaa joustavuutta ja samalla mahdollisuuden verkostoitua yritysyhteisössä. Ennenkaikkea se on edullinen yrityksille.


Oletko kiinnostunut coworking-toimitiloista? MatchOffice-toimitilaportaalista etsit helposti coworking vaihtoehtoja Suomesta. Toimitilaportaali auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut yrityksesi toimitilatarpeisiin. Tarjoamme coworking-tiloja ympäri Suomen. Löydät helposti toimitilat mistä sittenkin tarvitsetkin tilat yrityksellesi ja aloita coworking.


Halutessasi voit asettaa toimitilavahdin etsimään sopivat toimitilat puolestasi. Toimitilavahtii lähettää sinulle sopivat toimitilat suoraan sähköpostiisi. Aseta tyyppi, koko ja alue ja toimitilavahti hoitaa etsimisen puoleastasi. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä ja autamma sopivan tilan etsimisessä.

Mikä Coworking ja miksi valita coworking-tilat?

Vuokraa coworking-tila nopeasti


Viime vuosina coworking-tilat ovat lisääntyneet hurjaa vauhtia Suomessakin samalla kun niiden kysyntä on kasvanut. Coworking-tilojen suurena etuna nähdään niiden sosiaalisuus, joustavuus ja edullisuus.

Lue lisää

Coworking-tilat ovat yritysten yhteisöjä

Yhteisöllisyyttä arvostetaan yhä enemmän ja yhteistyön hyödyt ymmärretään laajalti. Yhteisön tarve on tärkeä ja erilaisten freelance-töiden lisääntyessä sekä perinteisten työyhteisöjen hajotessa ja muuttuessa, yhteisöllisyyttä etsitään muualta. Coworking-konsepti vastaa tähän kysyntään. Freelancerit etsivät coworking-tiloilta ennenkaikkea päivittäistä työyhteisöä. Sen sijaan, että istuttaisiin yksin kotona tai pienessä toimistossa, työympäristöltä etsitään inspiraatiota ja sosiaalisuutta, ihmisiä kenen kanssa jakaa päivittäinen työarki.

Coworking joustavuus

Nykyään työnteon joustavuus on yhä tärkeämpää, ja joustavuutta vaaditan myös toimitiloilta. Monet työskentelevät kotoakäsin, koska se vapauttaa työmatkoilta ja kuukausittaisilta vuokrakuluilta. Coworking-tilat tarjoavat kuitenkin ratkaisun, jossa ei tarvitse tinkiä joustavuudesta. Käytettävissäsi on työpisteet ja -tilat silloin kun niitä tarvitset, ja maksat tiloista vain silloin kun niitä tarvitset. Vaatiiko työ hiljaista keskittymistä vai haluatko vaihteeksi viettää työpäivän muiden kanssa - coworking-tiloissa sinun ei tarvitse valita näiden kahden välillä. Coworking-tilat tarjoavat sekä hiljaisia työskentelypisteitä että jaettuja työskentelytiloja. Coworking-tilat tarjoavat joustavat mahdollisuudet kaikkiin työpäiviin.

Inspiraatiota, verkostoitumista ja coworkingia

Coworking-tilat tuovat eri alojen ja yritysten ihmisten yhteen, mikä tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia sinulle verkostoitua ja kehittää omaa yritysajatustasi. Tämä on coworkingin suosion salaisuus. Ihmiset löytävät parhaimmillaan uusia inspiraatioita, mentoreita ja yhteistyökumppaneita coworkingin kautta. Verkostosi kasvaa kun työskentelet ympäristössä, jossa on tekijöitä monelta eri alalta. Uudet tuttavuudet ja ajatusmallit myös tuovat uusia perspektiivejä työhön, mikä voi luoda inspiraatiota kehittää omaa yritystä uusiin suuntiin.

Säästä toimitilakuluissa

Vuokraamalla Coworking-tilat voit myös säästää selvästi vuokrakustannuksissa verrattuna perinteiseen toimistoon. Coworking-toimitilat pystyvät pitämään hinnat alhaisina, koska asiakkaat jakavat kaikki kiinteät kulut kuten siivous-, IT-palvelu- ja kiinteistökulut. Samalla kun sinun ei tarvitse tinkiä toimitilojen viihtyvyydestä, hyvistä kokoustiloista ja rauhallisista työpisteistä, saat kaupan päälle työyhteisön. Coworking tarjoaa siis monia etuja paitsi yhteisöllisyyttä, joustavuutta, mutta myös taloudellista säästöä. Coworking-tilojen suosion kasvu ei ole siis yllättänyt ja niiden suosio kasvanee vain tulevaisuudessa.