arrow_upward

209 toimitilat: Vantaa

Uudellamaalla sijaitseva Vantaa on noin 217 400 asukkaallaan Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja Helsingin ja Espoon rinnalla yksi Suomen nopeiten kasvavista yritysalueita. Vantaan yritystoiminta keskittyy Petikko-Aviapolis-Tattariharju akselille ja levittäytyy Kehä III:n suuntaisesti Vihdintieltä Lahden moottoritielle....Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vantaan toimitilat vahvassa kasvussa

antaa kasvaa ja kehittyy koko ajan. Jokaiselle suuralueelle suunnitellaan tai on jo suunniteltu huomattavia muutoksia, joista monet koskevat asuinkiinteistöjen rakentamista ja kauppa-alueiden kehittämistä. Useimpien kehitystavoitteiden taustalla on Kehäradan valmistuminen ja avautuminen matkustajaliikenteelle. Suurin huomio keskittyy Aviapolikseen. Uusi pääkaupunkiseudun lähiliikennehanke Kehärata vahvistaa Vantaan yrityskeskusten houkuttelevuutta ja parantaa huomattavasti alueen logistiikkaa. Kehärata kiertää Helsingin keskustasta Vantaankosken kautta Aviapoliksen kauppakeskukseen ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja takaisin Tikkurilan ja Malmin kautta Helsinkiin. Vantaalla Kehäradan varren yritysalueilla on aloitettu useita kehityshankkeita, mikä lisää työpaikkatarjontaa arviolta 200 000 hengellä sekä laajentaa toimitila -kysyntää ja -tarjontaa. Vantaa on hintatasoltaan halvempi kuin muut pääkaupunkiseudun kunnat mutta kuitenkin muuta Suomea kalliimpi. Esimerkiksi asuntojen hinnoissa Vantaa on Suomen neljänneksi kallein, mutta sen hintataso on silti kuitenkin lähempänä muuta maata kuin Helsinkiä tai Espoota. Vantaan vetovoimatekijöitä ovatkin sen loistava sijainti pääkaupunkiseudulla ja muita saman alueen kaupunkeja hieman alhaisempi hintataso. Asuntojen ja toimitilojen hintaan vaikuttaa muiden kaupunkien tapaan tilojen koon lisäksi huomattavasti niiden sijainti. Vantaan kehittyvillä uusilla alueilla hintataso on korkeampi kuin lähiöalueilla, ja hintojen odotetaan nousevan tulevaisuudessa. Erityisesti Kehäradan läheisyydessä sijaitsevien asuntojen ja toimitilojen hintojen ennustetaan harppaavan selvästi ylöspäin. Lisäksi uusilla alueilla, kuten Aviapoliksessa, pienet toimitilat voivat olla neliöhinnaltaan huomattavasti suuria tiloja kalliimpia.

Toimitilat suosituilta yrityskeskittymiltä 

Aviopolis ja Vantaan Akseli yhä isoimmat yritystoimitilojen tarjoajat Suosituimmat yrityskeskittymät Vantaalla ovat Helsinki-Vantaan lentoaseman tuntumassa sijtaitseva Aviapolis metropolikeskus sekä teollisuusosaamisesta tunnettu Vantaan Akseli Kehä III ja Lahden moottoritien risteyksessä. Alueet tarjoavat toimitiloja sekä suomalaisille että ulkomaaisille yrityksille. Kansainvälisestikin tunnettu Aviapolis on yksi Suomen vilkkaimmista logistiikkakeskuksista, joka on yhä kehittyvä, innovatiivinen metropolikeskus ja jossa toimii nykyisellään yli 1100 yritystä. Alueella toimivia tunnettuja nimiä ovat mm. DHL, Schenker, Itella Logistics ja G4S. Useat yrityspalvelualan yritykset ovat löytäneet yritystoimitilansa Aviapoliksesta ja Technoopoliksen toimitiloihin on sijoittunut lukuisia IT-yrityksiä ja -yhteisöjä. Aviapoliksen yritystoimitilakeskittymästä löytyy myös ympäristöteknologian ja kemianteollisuuden yrityksiä. Aviapolis on noussut suosituimmaksi yritysalueeksi pääkaupunkiseudulla ja yhä kehittyvät ja nopeat lentoyhteydet maailmalle tekee Aviapoliksesta kansainvälisesti kilpailukykyisen toimitilakeskittymän. Aviapolis on erinomainen sijoittumispaikka yritykselle ja sen valttina ovat hyvät verkostoitumismahdollisuudet sekä erinomainen logistiikka.

Vantaan yritykset ja toimitilat

Vantaan Akseli -yrityalue on logistiikan, teollisuuden ja kaupan vahva yrityskeskittymä Vantaalla. Alueen keskeinen sijainti, hyvä työvoiman saatavuus, merkittävät asiakasvirrat ja mahdollisuus laajenemiseen houkutelleet alueelle yritystoimitiloja etsineitä yrityksiä. Vantaan Akseli sijaitsee Lahden moottoritien ja Kehä III risteyksessä, josta matka lentoasemalle taittuu alle kymmenessä minuutissa ja kulkuyhteydet Helsinkiin ovat erinomaiset. Alueella on runsaasti käyttämätöntä rakennusoikeutta, mikä houkuttelee kasvavia yrityksiä ja mahdollistaa toimitilojen kasvun tulevaisuudessa. Alueella toimii arviolta noin 300 yritystä. Vantaan työpaikkakehitys on kasvanut viime vuosien vaikeasta taloustilanteesta huolimatta. Työpaikkojen määrä on lisääntynyt Vantaalla koko 2000-luvun voimakkaammin kuin muissa suurissa kaupungeissa, ja yhteensä kasvua on ollut 15 prosenttia. Yli 70 prosenttia Vantaan työpaikoista on palvelualoilla, reilut 20 prosenttia teollisuudessa ja vajaa prosentti maataloudessa. Vantaalla sijaitsee myös useiden yritysten ja virastojen pääkonttoreita. Suurin osa teollisuus- ja tuotantotoiminnasta on keskittynyt Kehä III:n varrelle sekä lentoaseman läheisyyteen. Erityisesti pääteiden solmukohdassa sijaitseva Vantaan Akseli tunnetaan logistiikan, teollisuuden ja kaupan yritysalueena. Se sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Vuosaaren sataman puolivälissä sekä Lahden moottoritien ja Kehä III:n risteyksessä. Liikenneyhteydet sieltä Helsingin keskustaan sekä kaikille pääteille ovat erinomaiset. Keskeisen sijainnin lisäksi hyvä työvoiman saatavuus, merkittävät asiakasvirrat ja mahdollisuus laajenemiseen ovat houkutelleet ja houkuttelevat edelleen alueelle uusia yritystoimijoita. Vantaan Akselin ohella Petikon kaupunginosassa sijaitsee tunnettu teollisuus- ja kauppa-alue. Liikevaihdoltaan ja henkilöstömäärältään Vantaan suurimpia yrityksiä ovat Finnair Oyj, taloteknisiin palveluihin ja kiinteistötoimintaan keskittyvä Onvest Oy, Lidl Suomi Ky sekä lääketukku Tamro Oy. Teollisuusyrityksistä suurimmat liikevaihdot ovat rakennustuotteita valmistavilla Uponor Oyj:llä ja Tikkurila Oyj:llä, jotka ovat Vantaan viidenneksi ja kuudenneksi suurimmat työllistäjät henkilöstömäärällä mitattuna. Parhaimman tuloksen viime vuosina ovat tehneet Veikkaus Oy, komponentteja telekommunikaatio- ja elektroniikkateollisuudelle valmistava Lite-On Mobile Oyj, Finnair Oyj, Lidl Suomi Ky sekä rakennuskoneita vuokraava Cramo Oyj. Teollisuusyrityksistä hyvään tulokseen ovat yltäneet myös Tikkurila Oyj sekä Uponor Oyj. Yksi tunnetuimmista Vantaalla toimintaansa pyörittävistä yrityksistä on erityisesti suklaastaan tunnettu Fazer, jonka pääkonttori ja leipomo sijaitsevat Vantaan ja Helsingin rajan tuntumassa Länsimäessä. Fazerin leipomon lähellä sijaitsee myös Valio Oy:n Vantaan tehdas.

star
star
star
star
star
4.4 ääntä 5 / 5 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin