arrow_upward

Vantaa

Vantaa on yksi Suomen nopeiten kasvavista ja kiinnostavista yritysalueista. Erityisesti lentokentän aluetta kehitetään jatkuvasti ja alueelta löytyy sekä toimitiloja että vilkkaita kauppakeskuksia. Vantaan valtteina ovat hyvät liikenneyhteydet, jotka houkuttelevat sekä asiakkaita että yrityksiä. Vantaan yritystoiminta...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat liiketilat Vantaalla

Yhä useammat yritykset vuokraavat liiketilat uusista kauppakeskuksista tai niiden lähettyviltä. Sama trendi näkyy sekä Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa: kauppakeskusten tarjonta lisääntyy, mikä haastaa perinteiset liiketilat. Liiketilan vuokraaminen kauppakeskuksesta on kannattavaa, sillä asiakasvirta on tasaisempi kuin muilla liiketilaa tarjoavilla paikoilla. Uudet kauppakeskushankkeet panostavatkin yhä vahvemmin viihtyvyyteen ja erilaisten palvelujen tarjontaan. Yhä useamman kauppakeskuksen yhteydessä on elokuvateatteri, kauneushoitoloita, lasten leikkipaikkoja tai nuorille suunnattuja vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia. Muun muassa Vantaan suurin kauppakeskus Jumbo kutsuu itseään 'viihdekauppakeskukseksi'. Vilkkaassa liikenteen solmukohdassa sijaitsevan Kauppakeskus jumbon läheisyydestä löytyy lisäksi paitsi kylpylä, myös toimitiloja.

Vuokraa liiketila Vantaalta

Vantaalla on vapaita liiketiloja vuokrattavana erityisesti kauppakeskuksissa. Kauppakeskukset eivät enää tarkoita perinteistä katettua kauppojen ketjuja. Uusimmat kauppakeskukset mainostavat itseään viihdekeskuksina, mutta myös toisenlaisia innovaatioita on syntynyt. Kauppojen yhdistyksiä, jotka muodostavat kauppiaiden yhteisön, on syntynyt sekä keskustaan että perinteisille kauppa-alueille. Tällaiset kauppakeskukset tarjoavat asiakkaille enemmän järjestämällä muun muassa kampanjoita ja teemapäiviä. Esimerkki vastaavasta kauppakeskittymästä on Vantaan Variston yritysalue.

Vuokraa liiketila oikeanlaiselta yritysalueelta

Mikrosijainnin merkitys onkin korostunut yhä vahvemmin kaupanalan kilpailun lisääntyessä. Vuokraa yritykselle liiketila alueelta, jossa yritys on hyvin näkyvillä ja helposti tavoitettavissa. Vantaa valttikortteina ovat loistavat sijainti ja liikenneyhteydet. Yritysalueet ja kauppakeskukset ovat helposti saavutettavissa. Esimerkiksi kauppakeskukset tarjoavat hyvät parkkitilat ja julkiset liikenneyhteydet paranevat entisestään Kehäradan myötä.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä