arrow_upward

35 Liiketilat: Vantaa

Vantaa on yksi Suomen nopeiten kasvavista ja kiinnostavista yritysalueista. Erityisesti lentokentän aluetta kehitetään jatkuvasti ja alueelta löytyy sekä toimitiloja että vilkkaita kauppakeskuksia. Vantaan valtteina ovat hyvät liikenneyhteydet, jotka houkuttelevat sekä asiakkaita että yrityksiä. Vantaan yritystoiminta...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat liiketilat Vantaalla

Yhä useammat yritykset vuokraavat liiketilat uusista kauppakeskuksista tai niiden lähettyviltä. Sama trendi näkyy sekä Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa: kauppakeskusten tarjonta lisääntyy, mikä haastaa perinteiset liiketilat. Liiketilan vuokraaminen kauppakeskuksesta on kannattavaa, sillä asiakasvirta on tasaisempi kuin muilla liiketilaa tarjoavilla paikoilla. Uudet kauppakeskushankkeet panostavatkin yhä vahvemmin viihtyvyyteen ja erilaisten palvelujen tarjontaan. Yhä useamman kauppakeskuksen yhteydessä on elokuvateatteri, kauneushoitoloita, lasten leikkipaikkoja tai nuorille suunnattuja vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia. Muun muassa Vantaan suurin kauppakeskus Jumbo kutsuu itseään 'viihdekauppakeskukseksi'. Vilkkaassa liikenteen solmukohdassa sijaitsevan Kauppakeskus jumbon läheisyydestä löytyy lisäksi paitsi kylpylä, myös toimitiloja.

Vuokraa liiketila Vantaalta

Vantaalla on vapaita liiketiloja vuokrattavana erityisesti kauppakeskuksissa. Kauppakeskukset eivät enää tarkoita perinteistä katettua kauppojen ketjuja. Uusimmat kauppakeskukset mainostavat itseään viihdekeskuksina, mutta myös toisenlaisia innovaatioita on syntynyt. Kauppojen yhdistyksiä, jotka muodostavat kauppiaiden yhteisön, on syntynyt sekä keskustaan että perinteisille kauppa-alueille. Tällaiset kauppakeskukset tarjoavat asiakkaille enemmän järjestämällä muun muassa kampanjoita ja teemapäiviä. Esimerkki vastaavasta kauppakeskittymästä on Vantaan Variston yritysalue.

Vuokraa liiketila oikeanlaiselta yritysalueelta

Mikrosijainnin merkitys onkin korostunut yhä vahvemmin kaupanalan kilpailun lisääntyessä. Vuokraa yritykselle liiketila alueelta, jossa yritys on hyvin näkyvillä ja helposti tavoitettavissa. Vantaa valttikortteina ovat loistavat sijainti ja liikenneyhteydet. Yritysalueet ja kauppakeskukset ovat helposti saavutettavissa. Esimerkiksi kauppakeskukset tarjoavat hyvät parkkitilat ja julkiset liikenneyhteydet paranevat entisestään Kehäradan myötä.

star
star
star
star
star
3.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin