arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Kirjaudu sisään jatkaaksesi

Virtual tour

Virtuaalikierros mahdollistaa vuokrakohteen esittelyn potentiaalisille vuokralaisille internetissä. Virtuaalikierros antaa realistisen käsityksen toimitiloista - eikä sinun tarvitse sopia näyttöjä.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää mahdollisuuksista tilata virtuaalikierros.

About us

Tarvitsetko apua vuokrakohteesi mainonnassa, ilmoituksen tekemisessä tai onko sinulla muuta kysyttävää? Olemme aina valmiita auttamaan sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse. Lue lisää tiimistämme tästä linkistä MatchOffice.fi

Lue lisää tiimistämme ja ota meihin yhteyttä

Sofie

Sofie Skafte Møller on MatchOfficen tuotevastaava ja vastuussa yrityksen kehityksestä. Jos sinulla on ideoita, miten voimme parantaa palvelujamme, olethan yhteydessä Sofieen.

Ota yhteyttä info@matchoffice.fi

Mikäli tarvitset apua alkuun pääsemisessä tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin