arrow_upward
Fi helsinki

Vuokrattavat toimitilat kaikkiin tarpeisiin

978 toimitilaa vuokrattavana Suomessa

Valitse tyyppi
Toimistohotelli / Business Parkdone
Coworkingdone
Kokoustilatdone
Toimistodone
Liiketiladone
Virtuaalitoimistodone
Varasto / Tuotantotiladone
Pysäköintidone
MatchOfficePohjoisesplanadi 39, UMA Technopolis00100 Helsinki(+358) 40 164 7959info@matchoffice.fiY-tunnus: 2740208-5
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen
Fi

Etsi ja vuokraa toimitilat

MatchOffice-toimitilaportaalista etsit helposti vuokrattavat toimitilat. Sivuiltamme saat aina ajantasaisen katsauksen vapaista toimitiloista Suomessa. Vuokrattavat toimistotilat, liiketilat, teollisuushallit, coworking-tilat - tarjoamme laajan valikoiman toimitiloja eri tarpeisiin. Kauttamme löydät myös kattavan toimistohotellivalikoiman.


Vuokrattavien toimitilojen selaaminen on helppoa ja nopeaa. Hae toimitiloja tyypin, alueen tai koon mukaan, ja löydä juuri sinun yrityksellesi sopivat toimitilat. Halutessasi voit myös asettaa toimitilavahdin, joka ilmoittaa sinulle uusista vapaista toimitiloista. Palvelumme on 100% ilmainen ja ilman sitoumuksia. Etsi kohteita vaivattomasti
  • Googlestreetview
  • Fennia
  • Logicor
  • Yit
  • Regus

Uusimmat Yritystoimitilat

MatchOffice.fi on uusi ja innovatiivinen toimitilaportaali

Toimitilavuokraus ei ole koskaan ollut näin helppoa. MatchOffice toimitilaportaali on tehty asiakkaillemme helppokäyttöiseksi ja teemme jatkuvasti töitä portaalin käyttömukavuuden parantamiseksi. Selaa toimitilavalikoimaa ja pyydä lisätietolomakkeella sinua kiinnostavan kohteet yhteystiedot. Ota yhteyttä vuokranantajaan ja sovi tilojen esittelystä. Ilman sitoumuksia tai maksuja!


MatchOffice on yksi Suomen innovatiivisimmista toimitilaportaaleista. MatchOffice.fi on tarjoajan ja etsijän kohtaamispaikka ja toimii vuokrausprosessin välittäjänä. Edustamme suurta joukkoa kiinteistöyrityksiä ja kiinteistövälittäjiä, joilla on vapaita toimitiloja. Kauttamme löydät niin toimistot, coworking-tilat, varastotilat, liikehuoneistot ja toimistohotellit kuin myös isommat vuokrakiinteistöt tai virtuaalitoimistot.


Autamme mielellämme sinua löytämään yrityksellesi tarpeitasi ja toiveitasi vastaavat toimitilat. Onko sinulla kysyttävää palvelustamme tai toivot apua toimitilojen etsimisessä, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös katsoa Usein kysytyt kysymykset.


Liity kasvavaan joukkoomme ja löydä uudet toimitilat yrityksellesi jo tänään!

Vuokrattavat toimitilat - vinkkejä toimitilojen vuokraukseen

Vuokrattavat toimitilat Suomessa


Toimitiloilla on merkitystä yrityksen tuottavuudelle, brändille ja työntekijöille. Parhaassa tapauksessa toimitilat tukevat yrityksen brändiä ja tuottavuutta. Etsiessä toimitiloja monet yritykset päätyvät vuokraamaan toimitilat. Vuokratilat ovat joustava ja edullinen vaihtoehto, joka mahdollistaa keskittymisen yritystoiminnan kasvattamiseen ja tarvittaessa siirtämään toiminnan suurempiin tiloihin vaivattomasti.

Lue lisää

Vuokratilat jättää tilaa kasvamiselle

Vuokratessa toimitilat yritys ei sido itseään tiettyyn osoitteeseen, mikä tukee kasvumahdollisuuksia kun yritys voi lyhyellä varoitusajalla muuttaa suurempiin toimitiloihin tai muuttaa yritystoiminnan kannalta kannattavammalle alueelle. Mikäli nykyiset toimitilat eivät enää vastaa yrityksen tarpeita, yritys voi muuttaa lyhyelläkin varoitusajalla, eikä muuttoa hidasta edellisen toimitilan myyminen.

Toimitilojen vuokraus taloudellisesti kannattavaa

Yritys säästyy monelta taloudellisesta murheelta, kun toimitilat eivät ole yrityksen omistuksessa. Vuokratessa toimitilat yrityksen ei tarvitse huolehtia mahdollisista lisäkustannuksista, joita aiheutuu kiinteistön huollosta. Yritys säästää niin aikaa ja rahaa, kun se ei ole vastuussa kiinteistön ostosta tai myynnistä. Lisäksi yritys voi olla varma, ettei se jää riippuvaiseksi entisestä toimitilasta muuttaessa uusiin toimitiloihin.

Valitse oikea toimitila

Palveleeko toimitilat yrityksen tarpeita? Onko toimitiloja mahdollisuus muokata niin, että ne soveltuvat eri alalle tyypillisiin työtehtäviin ja työskentelytapoihin? Myös vuokratilat mahdollistavat useissa tapauksissa toimitilojen muokkaamisen siten, että ne vahvistavat työntekoa ja tuottavuutta. Toimitilat vaikuttavat työntekijöiden viihtyvyyteen ja täten toimitilat vaikuttavat myös yrityksen tuottavuuteen. Toimitilojen sijainti on tärkeää valita oikein – myös rekrytointia ajatellen. Ota selvää onko kohdealueella tarjolla juuri sinun yrityksellesi sopivaa työvoimaa. Kaikki toimitiloihin liittyvät vaatimukset ja toiveet on hyvä identifioida ja on hyvä tehdä muistilista selvitettävistä kohdista, jotta ne eivät unohtuisi toimitilan hankintaprosessissa. Tällä tavalla prosessista tulee mahdollisimman tehokas ja oikeanlaisen toimitilan löytyminen varmistuu nopeammassa aikataulussa.