arrow_upward
Fi helsinki

Vuokrattavat toimitilat kaikkiin tarpeisiin

2.063 toimitilaa vuokrattavana Suomessa

Valitse tyyppi
Toimistodone
Toimistohotellidone
Varasto / tuotantotiladone
Liiketiladone
Coworkingdone
Kokoustiladone
Virtuaalitoimistodone
mic
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen

Etsi ja vuokraa toimitilat

MatchOffice-toimitilaportaalista etsit helposti vuokrattavat toimitilat. Sivuiltamme saat aina ajantasaisen katsauksen vapaista toimitiloista Suomessa. Vuokrattavat toimistotilat, liiketilat, teollisuushallit, coworking-tilat - tarjoamme laajan valikoiman toimitiloja eri tarpeisiin. Kauttamme löydät myös kattavan toimistohotellivalikoiman.


Vuokrattavien toimitilojen selaaminen on helppoa ja nopeaa. Hae toimitiloja tyypin, alueen tai koon mukaan, ja löydä juuri sinun yrityksellesi sopivat toimitilat. Halutessasi voit myös asettaa toimitilavahdin, joka ilmoittaa sinulle uusista vapaista toimitiloista. Palvelumme on 100% ilmainen ja ilman sitoumuksia.

Uusimmat Yritystoimitilat

MatchOffice.fi on uusi ja innovatiivinen toimitilaportaali

Toimitilavuokraus ei ole koskaan ollut näin helppoa. MatchOffice toimitilaportaali on tehty asiakkaillemme helppokäyttöiseksi ja teemme jatkuvasti töitä portaalin käyttömukavuuden parantamiseksi. Selaa toimitilavalikoimaa ja pyydä lisätietolomakkeella sinua kiinnostavan kohteet yhteystiedot. Ota yhteyttä vuokranantajaan ja sovi tilojen esittelystä. Ilman sitoumuksia tai maksuja!


MatchOffice on yksi Suomen innovatiivisimmista toimitilaportaaleista. MatchOffice.fi on tarjoajan ja etsijän kohtaamispaikka ja toimii vuokrausprosessin välittäjänä. Edustamme suurta joukkoa kiinteistöyrityksiä ja kiinteistövälittäjiä, joilla on vapaita toimitiloja. Kauttamme löydät niin toimistot, coworking-tilat, varastotilat, liikehuoneistot ja toimistohotellit kuin myös isommat vuokrakiinteistöt tai virtuaalitoimistot.


Autamme mielellämme sinua löytämään yrityksellesi tarpeitasi ja toiveitasi vastaavat toimitilat. Onko sinulla kysyttävää palvelustamme tai toivot apua toimitilojen etsimisessä, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös katsoa Usein kysytyt kysymykset.


Liity kasvavaan joukkoomme ja löydä uudet toimitilat yrityksellesi jo tänään!

Vuokrattavat toimitilat - vinkkejä toimitilojen vuokraukseen

Vuokrattavat toimitilat Suomessa


Toimitiloilla on merkitystä yrityksen tuottavuudelle, brändille ja työntekijöille. Parhaassa tapauksessa toimitilat tukevat yrityksen brändiä ja tuottavuutta. Etsiessä toimitiloja monet yritykset päätyvät vuokraamaan toimitilat. Vuokratilat ovat joustava ja edullinen vaihtoehto, joka mahdollistaa keskittymisen yritystoiminnan kasvattamiseen ja tarvittaessa siirtämään toiminnan suurempiin tiloihin vaivattomasti.

Lue lisää

Vuokratilat jättää tilaa kasvamiselle

Vuokratessa toimitilat yritys ei sido itseään tiettyyn osoitteeseen, mikä tukee kasvumahdollisuuksia kun yritys voi lyhyellä varoitusajalla muuttaa suurempiin toimitiloihin tai muuttaa yritystoiminnan kannalta kannattavammalle alueelle. Mikäli nykyiset toimitilat eivät enää vastaa yrityksen tarpeita, yritys voi muuttaa lyhyelläkin varoitusajalla, eikä muuttoa hidasta edellisen toimitilan myyminen.

Toimitilojen vuokraus taloudellisesti kannattavaa

Yritys säästyy monelta taloudellisesta murheelta, kun toimitilat eivät ole yrityksen omistuksessa. Vuokratessa toimitilat yrityksen ei tarvitse huolehtia mahdollisista lisäkustannuksista, joita aiheutuu kiinteistön huollosta. Yritys säästää niin aikaa ja rahaa, kun se ei ole vastuussa kiinteistön ostosta tai myynnistä. Lisäksi yritys voi olla varma, ettei se jää riippuvaiseksi entisestä toimitilasta muuttaessa uusiin toimitiloihin.

Valitse oikea toimitila

Palveleeko toimitilat yrityksen tarpeita? Onko toimitiloja mahdollisuus muokata niin, että ne soveltuvat eri alalle tyypillisiin työtehtäviin ja työskentelytapoihin? Myös vuokratilat mahdollistavat useissa tapauksissa toimitilojen muokkaamisen siten, että ne vahvistavat työntekoa ja tuottavuutta. Toimitilat vaikuttavat työntekijöiden viihtyvyyteen ja täten toimitilat vaikuttavat myös yrityksen tuottavuuteen. Toimitilojen sijainti on tärkeää valita oikein – myös rekrytointia ajatellen. Ota selvää onko kohdealueella tarjolla juuri sinun yrityksellesi sopivaa työvoimaa. Kaikki toimitiloihin liittyvät vaatimukset ja toiveet on hyvä identifioida ja on hyvä tehdä muistilista selvitettävistä kohdista, jotta ne eivät unohtuisi toimitilan hankintaprosessissa. Tällä tavalla prosessista tulee mahdollisimman tehokas ja oikeanlaisen toimitilan löytyminen varmistuu nopeammassa aikataulussa.

Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin