arrow_upward
Fi helsinki

Etsi ja vuokraa toimisto yrityksellesi

1.420 toimistoa vuokrattavana Suomessa

Valitse tyyppi
Toimistodone
Toimistohotellidone
Varasto / tuotantotiladone
Liiketiladone
Coworkingdone
Kokoustiladone
Virtuaalitoimistodone
mic
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen

Vuokraa toimisto Suomesta

Etsitkö yrityksellesi toimistoa? MatchOffice.fi on vaivaton ja nopea tapa etsiä toimisto. Hae Suomen toimistotilat yhdestä osoitteesta ja löydä juuri sinun tarpeisiin sopiva toimisto.

Helpon hakukoneen avulla toimistotilojen etsiminen ja selaaminen on vaivatonta ja löydät nopeasti toimistotilat yrityksellesi. Palvelumme on vuokraajille aina ilmainen. Valitse oikealta valikosta alue ja kaupunki, josta etsit toimistoa ja saat hetkessä katsauksen alueen vapaista toimistoista. Voit myös asettaa toimitilavahdin, joka ilmoittaa sinulle vapautuvista kohteista alueella.

Uusimmat toimistot vuokrattavana

Etsi toimisto Matchoffice-toimitilaportaalista

Matchoffice.fi -sivuilta näet Suomen vapaat toimistotilat ja etsit nopeasti toimiston yrityksellesi. MatchOffice on Suomen innovatiivisin toimitilaportaali, joka on tarjoajan ja etsijän kohtaamispaikka. Edustamme sekä pieniä että suuria kiinteistöalan yrityksiä ja yksityisiä vuokranantajia.

Hakukoneen avulla löydät nopeasti ja helposti yrityksesi tarpeita vastaavan vuokratoimiston. Voit etsiä kohteita tyypin, koon tai sijainnin mukaan. Etsit sitten toimistoa ydinkeskustasta tai yrityskeskittymästä, palvelustamme löydät sinulle sopivan vaihtoehdon. Palvelumme on vuokraajalle maksuton. Halutessasi voit asettaa toimitilavahdin helpottamaan toimiston etsimistä, ilman sitoumuksia. Vuokrattava toimisto on nyt vain muutaman klikkauksen päässä.

Jos toivot enemmän toimistoltasi ja etsit lisäpalveluita, toimistohotelli on loistava vaihtoehto. Haluamme auttaa sinua löytämään yrityksesi tarpeita vastaavan toimiston - ota meihin yhteyttä ja kysy lisää puhelimitse tai sähköpostitse. Palvelumme on maksuton etkä sitoudu mihinkään.

Toimisto yrityksen tarpeisiin

Vapaat vuokrattavat toimistot


Edustukselliset ja persoonalliset toimitilat ovat keskeinen osa yrityksen imagoa. Parhaimmillaan toimitilat tukevat yrityksen liiketoimintaa vahvistamalla yrityksen imagoa. Yhä useampi kiinnittääkin toimistoa etsiessä huomiota siihen, että tilat tukevat yrityksen konseptia ja vahvistavat brändiä.

Lue lisää

Yksilölliset vuokratilat

Toimitilojen tulee olla tila- ja sisustusratkaisuiltaan yrityksen tarpeisiin soveltuvat. Vuokrattavat toimitilat tulee voida muokata siten, että ne soveltuvat alalle tyypillisiin työtehtäviin ja työskentelytapoihin. Oikeanlaiset työtilat vapauttavat yrityksen työntekijät keskittymään oleelliseen. Yksilöllisesti suunniteltu toimisto lisää työntekijöiden suorituskykyä, luovuutta, ja hyvinvointia ja näin ollen vaikuttaa positiivisesti myös liiketoimintaan.

Lisää viihtyvyyttä toimistoratkaisuilla

Viihtyisä toimisto ja persoonalliset toimitilat lisäävät sekä luovuutta että tuottavuutta työpaikalla. Tutkimukset osoittavat, että tiloilla ja niiden ominaisuuksilla on vaikutusta työilmapiiriin, suorituskykyyn ja siten myös työntekijöiden hyvinvointiin. Oikeanlainen työympäristö tuo työntekijöiden parhaat ideat ja puolet esiin. Yhteisöllisyyttä on helppo vahvistaa luomalla viihtyisät toimistot, jotka mahdollistavat myös yhteiset lounastauot ja ajanvieton.

Vahvista yhteisöllisyyttä

Se, millaiset toimitilat ovat, vaikuttaa merkittävästi yhteisöllisyyteen työpaikoilla. Toimistoratkaisuja suunnitellessa onkin hyvä huomioida, antaako toimisto tilaa yhdessä tekemiselle. Toimistossa on hyvä olla erilaisia ryhmätyötiloja, jotka vahvistavat tiimityöskentelyä, mutta myös sosiaalisia tiloja, jotka vahvistavat yhteisöllisyyttä. Innovaatiot syntyvät keskustelun ja yhdessä tekemisen kautta. Innovatiivisuutta vahvistava toimisto pitää sisällään yhteisöllisiä tiloja, missä työntekijät voivat istahtaa alas keskustelemaan. Ideariiheä ei tarvitse aina järjestää suljetussa neuvotteluhuoneessa, vaan koko toimiston sisustus voi tukea kommunikaatiota.

Erotu kilpailijoista toimistoratkaisuilla

Persoonallinen toimisto voi myös tuoda julkisuutta yritykselle ja täten tukea sen brändiä ja tuottavuutta. Sosiaalisessa mediassa erilaiset innovaatiot ja toimitilaratkaisut leviävät ympärimaailman ja esimerkiksi Google on saanut näkyvyyttä ja on nykyään tunnettu omalaatuisista toimitilaratkaisuistaan. Omannäköiset ja luovuudella tehty toimisto on yrityksen liiketoiminnan jatke ja persoonalliset ja modernit toimitilat houkuttelevat myös työntekijoitä. Muun muassa inspiroivalla sisustuksella firma voi erottautua positiviisesti kilpailijoista.Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin