arrow_upward
Fi helsinki

Vuokrattavat tuotantotilat ja teollisuushallit koko Suomen alueelta

Kaikki tuontantotilat vuokrattavana Suomessa

Valitse tyyppi
Varasto / Tuotantotiladone
Virtuaalitoimistodone
Liiketiladone
Toimistohotelli / Business Parkdone
Kokoustilatdone
Coworkingdone
Toimistodone
Pysäköintidone
MatchOfficePohjoisesplanadi 39, UMA Technopolis00100 Helsinki(+358) 40 164 7959info@matchoffice.fiY-tunnus: 2740208-5
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen
Fi

Etsi tuotantotila tai varastotila

MatchOffice.fi tarjoaa nopean katsauksen Suomen toimitilamarkkinoihin. Tuotantotila, teollisuushalli tai varasto - mitä etsitkään, MatchOffice.fi -sivuilta löydät vuokrattavat toimitilat. Palvelumme on vuokraajille helppokäyttöinen ja maksuton.

Tuotantotilojen etsiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Käytä hakukonetta ja etsi tuotantotiloja tai varastoja koon ja alueen mukaan. Aloita haku valitsemalla oikealta kartasta alue, jolta olet etsimässä tuotantotilaa. Halutessasi voit myös asettaa toimitilavahdin, joka etsii kriteereitäsi vastaavia kohteita puolestasi. Saat sähköpostiin ilmoituksen uusista, vuokrattavista tuotantotiloista ja voit ottaa suoraan yhteyttä vuokranantajaan.

Etsi kohteita vaivattomasti
  • Regus
  • Yit
  • Logicor
  • Fennia

Uusimmat Varastot / Tuotantotilat

Vuokrattavat tuotantotilat MatchOffice-portaalista

Toimitilaportaalimme on Suomessa uusi ja innovatiivinen tuotantotilojen markkinapaikka. Sivuiltamme löydät toimitilat moneen tarkoitukseen. Palvelustamme löydät yritykselle mm. tuotantotilat, varasto- ja logistiikkatilat - kaikki samasta osoitteesta.


MatchOffice.fi edustaa laajaa joukkoa kiinteistöalan toimijoita, sekä yksityisiä vuokranantajia että isompia kiinteistöyrityksiä. Näin takaamme, että löydät sivuiltamme kattavan valikoiman vuokrattavia tuotantotiloja eri tarpeisiin. Palvelumme kattaa sekä pienemmät työtilat että suuret logistiikkatilat. Etsitpä toimitilaa kaupungista tai teollisuusalueelta, autamme sinua mielellämme löytämään tarpeitasi vastaavat toimitilat yrityksellesi.


Voit etsiä tuotantotiloja rajaten hakua tarpeidesi mukaan. Tarvittaessa voit asettaa toimitilavahdin, joka ilmoittaa automaattisesti uusista, sivuillemme rekisteröidyistä tiloista. Löydettyäsi yrityksellesi sopivan tuotantotilan, lähetämme pyynnöstä kohteen vuokranantajan yhteystiedot ja voit olla suoraan yhteydessä vuokranantajaan sopiaksesi näytöstä ja vuokrauksesta.


Aloita haku tai aseta toimitilavahti, joka ilmoittaa sinulle uusista tuotantotiloista alueellasi. Palvelumme on aina ilmainen ja ilman sitoumuksia.

Vinkit tuotantotilan etsimiseen

Vuokrattavat tuotantotilat ja varastotilat nopeasti

Vinkkeja tuotantotilan vuokraamiseen

Kun etsit vuokrattavaa tuotantotilaa yritykselle, on monta asiaa, jotka on hyvä huomioida ja pitää mielessä tilaa valittaessa. Lue, mitä tulee huomioida kun aloitat tuotantotilan etsimisen.

Lue lisää

Tuotantotila yrityskäyttöön

Kun etsinnässä on tuotantotila yritystuotantoon, on tilan luonnollisesti vastattava tuotannonalan ja yrityksen tarpeita. On katsottava tarkkaan, että tila soveltuu tarvittaville laitteille ja tilaa on oltava myös työnteolle. Lisäksi on hyvä varautua tulevaisuuden kasvunäkymiin. Odotatko tuotannon kasvua tulevaisuudessa, mikä vaatisi lisätilaa? Tällöin on hyvä ottaa laajentumismahdollisuudet huomioon, koska tuotantotilan muuttaminen voi olla raskas ja kallis prosessi. On myös katsottava tarkkaan kunkin tuotannonalan lailliset vaatimukset, joihin vuokrattavan tuotantotilan tulee mukautua.

Etsitkö vuokrattavaa tilaa autokorjaamolle?

Kaikkilla yrityksillä on tietyt tilavaatimukset, jotka esimerkiksi asettavat tietyt terveys- ja turvallisuusvaatimukset. Tämä pätee myös autokorjaamoihin ja on tärkeää ottaa nämä huomioon vuokrattavaa tilaa etsiessä. Tuotantotiloja koskevat säädökset asettavat muun muassa minimivaatimukset ilmanvaihddosta ja sosiaalitiloista. Lisäksi kannattaa katsoa, millaiset liikenneyhteydet ovat, jotta kulkuyhteys on vaivaton sekä asiakkaille että työntekijöille.

Vuokrattavat tilat pientuotannolle

Etsitkö workshop-tyyppistä pientuotantotilaa lyhytaikaiseen tai vähäntilaa vaativaan työhön, esimerkiksi valokuvaukseen tai käsitöihin? Mikäli vuokrattavat tilat ovat lähellä kotia, se helpottaa arkipäivän liikkumista huomattavasti. Onkin suuri etu, jos liikkuinen kodin ja tuotantotilan välillä käy nopeasti, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. On tärkeää katsoa, että tilat soveltuvat käyttötarkoitukseen esimerkiksi valoituksen puolesta. Muun muassa studiotilat hyötyvät sekä luonnonvalosta, mutta on myös tärkeää, että tilat saadaan pimennettyä.