arrow_upward
Fi helsinki

Vuokrattavat tuotantotilat ja teollisuushallit koko Suomen alueelta

Kaikki tuontantotilat vuokrattavana Suomessa

Valitse tyyppi
Toimistodone
Toimistohotellidone
Varasto / tuotantotiladone
Liiketiladone
Coworkingdone
Kokoustiladone
Virtuaalitoimistodone
mic
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen

Etsi tuotantotila tai varastotila

MatchOffice.fi tarjoaa nopean katsauksen Suomen toimitilamarkkinoihin. Tuotantotila, teollisuushalli tai varasto - mitä etsitkään, MatchOffice.fi -sivuilta löydät vuokrattavat toimitilat. Palvelumme on vuokraajille helppokäyttöinen ja maksuton.

Tuotantotilojen etsiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Käytä hakukonetta ja etsi tuotantotiloja tai varastoja koon ja alueen mukaan. Aloita haku valitsemalla oikealta kartasta alue, jolta olet etsimässä tuotantotilaa. Halutessasi voit myös asettaa toimitilavahdin, joka etsii kriteereitäsi vastaavia kohteita puolestasi. Saat sähköpostiin ilmoituksen uusista, vuokrattavista tuotantotiloista ja voit ottaa suoraan yhteyttä vuokranantajaan.

Uusimmat Varastot / Tuotantotilat

Vuokrattavat tuotantotilat MatchOffice-portaalista

Toimitilaportaalimme on Suomessa uusi ja innovatiivinen tuotantotilojen markkinapaikka. Sivuiltamme löydät toimitilat moneen tarkoitukseen. Palvelustamme löydät yritykselle mm. tuotantotilat, varasto- ja logistiikkatilat - kaikki samasta osoitteesta.


MatchOffice.fi edustaa laajaa joukkoa kiinteistöalan toimijoita, sekä yksityisiä vuokranantajia että isompia kiinteistöyrityksiä. Näin takaamme, että löydät sivuiltamme kattavan valikoiman vuokrattavia tuotantotiloja eri tarpeisiin. Palvelumme kattaa sekä pienemmät työtilat että suuret logistiikkatilat. Etsitpä toimitilaa kaupungista tai teollisuusalueelta, autamme sinua mielellämme löytämään tarpeitasi vastaavat toimitilat yrityksellesi.


Voit etsiä tuotantotiloja rajaten hakua tarpeidesi mukaan. Tarvittaessa voit asettaa toimitilavahdin, joka ilmoittaa automaattisesti uusista, sivuillemme rekisteröidyistä tiloista. Löydettyäsi yrityksellesi sopivan tuotantotilan, lähetämme pyynnöstä kohteen vuokranantajan yhteystiedot ja voit olla suoraan yhteydessä vuokranantajaan sopiaksesi näytöstä ja vuokrauksesta.


Aloita haku tai aseta toimitilavahti, joka ilmoittaa sinulle uusista tuotantotiloista alueellasi. Palvelumme on aina ilmainen ja ilman sitoumuksia.

Vinkit tuotantotilan etsimiseen

Vuokrattavat tuotantotilat ja varastotilat nopeasti

Vinkkeja tuotantotilan vuokraamiseen

Kun etsit vuokrattavaa tuotantotilaa yritykselle, on monta asiaa, jotka on hyvä huomioida ja pitää mielessä tilaa valittaessa. Lue, mitä tulee huomioida kun aloitat tuotantotilan etsimisen.

Lue lisää

Tuotantotila yrityskäyttöön

Kun etsinnässä on tuotantotila yritystuotantoon, on tilan luonnollisesti vastattava tuotannonalan ja yrityksen tarpeita. On katsottava tarkkaan, että tila soveltuu tarvittaville laitteille ja tilaa on oltava myös työnteolle. Lisäksi on hyvä varautua tulevaisuuden kasvunäkymiin. Odotatko tuotannon kasvua tulevaisuudessa, mikä vaatisi lisätilaa? Tällöin on hyvä ottaa laajentumismahdollisuudet huomioon, koska tuotantotilan muuttaminen voi olla raskas ja kallis prosessi. On myös katsottava tarkkaan kunkin tuotannonalan lailliset vaatimukset, joihin vuokrattavan tuotantotilan tulee mukautua.

Etsitkö vuokrattavaa tilaa autokorjaamolle?

Kaikkilla yrityksillä on tietyt tilavaatimukset, jotka esimerkiksi asettavat tietyt terveys- ja turvallisuusvaatimukset. Tämä pätee myös autokorjaamoihin ja on tärkeää ottaa nämä huomioon vuokrattavaa tilaa etsiessä. Tuotantotiloja koskevat säädökset asettavat muun muassa minimivaatimukset ilmanvaihddosta ja sosiaalitiloista. Lisäksi kannattaa katsoa, millaiset liikenneyhteydet ovat, jotta kulkuyhteys on vaivaton sekä asiakkaille että työntekijöille.

Vuokrattavat tilat pientuotannolle

Etsitkö workshop-tyyppistä pientuotantotilaa lyhytaikaiseen tai vähäntilaa vaativaan työhön, esimerkiksi valokuvaukseen tai käsitöihin? Mikäli vuokrattavat tilat ovat lähellä kotia, se helpottaa arkipäivän liikkumista huomattavasti. Onkin suuri etu, jos liikkuinen kodin ja tuotantotilan välillä käy nopeasti, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. On tärkeää katsoa, että tilat soveltuvat käyttötarkoitukseen esimerkiksi valoituksen puolesta. Muun muassa studiotilat hyötyvät sekä luonnonvalosta, mutta on myös tärkeää, että tilat saadaan pimennettyä.

Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin