arrow_upward

647 toimistot: Helsinki

Helsinki on Suomen yrityselämän keskus ja kasvava metropoli. Kansainvälinen yritysympäristö tarjoaa erinomaisia sijoittumismahdollisuuksia etsit sitten toimistoa vilkkaasta keskustasta tai yrityskeskittymistä yliopistojen lähettyviltä tai uusilta yritysalueita esimerkiksi Aviapoliksesta. Katso kaikki vuokrattavat toimistot ja etsi yrityksellesi sopiva...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattava toimisto Helsingissä

Helsingissä toimisto ja toimitilat ovat keskittyneet pääosin keskustan alueelle sekä kaupungin pohjois- ja länsipuolelle. Helsingin toimistot ja liiketilat ja niiden vuokratasot vaihtelevat suurestikin alueittain, mutta ydinkeskustassa toimistohinnat olivat vuoden 2015 syksyllä noin 27 €/ m2/ kk. Toimistojen vuokratasoon vaikuttaa alueen lisäksi myös se, onko toimisto uusi vai vanha. Monissa vanhoissa kohteissa vajaakäyttöasteet ovat olleet nousussa, ja tällaisilla alueilla kuten Lauttasaaressa ja Pitäjänmäellä toimistovuokrasopimuksia on tehty vallitsevaa vuokratasoa selvästi alemmalla vuokralla. Kalleimmat toimistot Helsingissä sijaitsevat Kluuvissa, Kaartinkaupungissa ja Kampissa, ja niiden neliövuokrien mediaanit vaihtelevat välillä 23-27 €/ m2 / kk. Lauttasaaressa toimistojen neliövuokrien mediaani on 13 €/ m2/ kk ja Pitäjänmäellä 13 €/ m2 /kk. Ruoholahdessa kysyntä on sen sijaan kasvanut viime vuosina, ja siellä mediaanivuokrataso on 23 €/ m2 / kk. Pasilassa uusien laadukkaiden toimistotilojen vuokrasopimukset ovat myös nostaneet mediaanivuokraa, joka on 18 € / m2 / kk.

Suurimmat toimistojen tarjoajat

Pääkaupunkiseudun tämän hetkisenä trendinä on ollut nähtävissä se, että erityisesti keskustan alueella toimistojen neliömäärä henkilöä kohden pienenee jatkuvasti. Erot Helsingin toimistojen ja muiden liiketilojen välillä näkyvät niiden sijainnissa. Ydinkeskustan toimistot koostuvat pääasiassa yritysten ja valtionhallinnon käytössä olevista toimistoista sekä erilaisista liiketiloista, jotka sijaitsevat suuremmissa kauppakeskuksissa tai toimistorakennusten alimmissa kerroksissa. Keskustan länsipuolella Ruoholahdessa on myös suuri toimistokeskittymä sekä runsaasti erilaisia liiketiloja. Tunnetuimpia kiinteistösijoitusyhtiöitä, jotka vuokraavat Helsingissä toimisto ja muuta toimitilaa, ovat Technopolis, Citycon ja Sponda sekä eläkevakuutusyhtiöt Varma, Ilmarinen ja Etera. Näkyvimpiä näistä toimitilavuokraajista on sekä Suomessa että Baltiassa toimiva Technopolis. Technopoliksella on yhteensä 20 yrityskeskittymää ja toimistokiinteistöjä, joita se kehittää asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Toimistotilat aitiopaikoilta

Helsingin keskustan lisäksi isoimpia olemassa olevia toimitilakeskittymiä ovat Helsingissä esim. Pasila, Ruoholahti, Kallio, Sörnäinen, Pitäjänmäki ja Vallila. Toimistorakennushankkeita on käynnissä myos uuden kehäradan ja valmisteilla olevan länsimetroradan varrella. Helsingin Pasilassa rakenteilla olevan Triplan povataan tuovan satoja uusia yrityksiä alueelle hankkeen valmistuessa vuosina 2018-2021. Yhteensä yli 180 000 kerrosneliön kokoinen Tripla tarjoaa toimistotiloja, hotelleja, kulttuuria, ostosmahdollisuuksia sekä asuntoja. Toimitila-alueita ovat myös Sörnäinen ja Kalasatama, jonne suunnitteilla on täysin uudenlainen innovatiivinen ja kestävään kehitykseen tähtäävä kaupunkialue. Yhteensä 175 hehtaarin kokoiselle alueelle on rakentumassa 390 000 kerrosneliötä toimitiloja sekä vuonna 2018 valmistuva kauppakeskus REDI.

Helsingin Länsisatama on 200 hehtaarin kokoinen alue Helsingin lounaiskärjessä, joka on osa Helsingin kaupungin laajamittaista kehityssuunnitelmaa. Länsisatamaan luetaan laajassa mittakaavassa kuuluvaksi Jätkäsaari, Salmisaari, Ruoholahti, Hernesaari ja Telakkaranta. Alue uudistuu ja kehittyy vaiheittain ja valmistuu kokonaisuudessaan vuoteen 2030 mennessä. Jätkäsaari, jonka alueella suurin osa rakennushankkeista on käynnissä, on aiemmin tunnettu satama- ja teollisuustoiminnoistaan. Ruoholahden naapurissa sijaitseva Jätkäsaari tulee tulevaisuudessa olemaan elävä uusi kaupunginosa, jossa tarjolla on runsaasti työpaikkoja, palveluja ja kaupunkikulttuuria kaikille ikäryhmille. Jätkäsaareen on kaavoitettu toimisto ja liiketilaa sekä asuntoja yli 15 000 asukkaalle. Alue sijaitsee vain kivenheiton päässä keskustasta ja alueelle pääsee 10 minuutissa muutamalla eri raitiovaunulla.

Yritykset ja toimistot Helsingissä

Helsingissä sijaitsevat monien Suomen suurimpien yritysten, kuten Stora Enson, UPM-Kymmenen, Keskon, OP-ryhmän, Koneen ja SOK:n päätoimistot. Suuri osa pääkaupunkiseudun toimistoista on suomalaisten yhtiöiden käytössä, mutta joukkoon mahtuu runsaasti myös kansainvälisten suuryhtiöiden tytäryhtiöitä. Muutamia esimerkkejä näistä ovat mm. Microsoft, General Electric ja Pfizer. Helsingin Pitäjänmäen yritysaluetta voidaan pitää lähimpänä teollisuustoiminnan keskittymänä, ja sitä kutsutaan myös lisänimellä “Piimäki”, koska siellä sijaitsee Suomen suurin IT-alan yritysten toimistojen keskittymä. Sen lisäksi, että alueella toimii monia pieniä ja keskisuuria yrityksiä, siellä on myös muutaman suuryrityksen toimistot. Esimerkiksi Valion ja Hartwallin pääkonttorit sijaitsevat Pitäjänmäellä. Nimekkäistä Pitäjänmäen yritysalueella toimivista teknologiayrityksistä voi mainita Nokian, Fujitsun ja ABB:n. Vuokraa toimisto Helsingistä ja sijoitu keskellä kansainvälistä yritysympäristöä.

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin