arrow_upward

49 Liiketilat: Helsinki

Helsinki on Suomen kaupankäynnin ja yritystoiminnan keskittymä ja osuus koko maan liikevaihdosta on lähes puolet. Paitsi keskusta-alue mutta myös useat muut kauppakeskittymät tarjoavat liiketiloja kivijalkaliiketiloista toimitiloihin vilkkaista kauppakeskuksista. Helsingissä liiketila tarjonta on monipuolinen ja kattava.Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Liiketilat Helsingin kauppakeskuksista

Helsinki on täynnä erilaisia ostoskeskuksia ja tavarataloja ja suurimmat ostoskeskukset ovat Kamppi, Forum, Stockmann, Sokos ja Kluuvi. Helsingin seudulle on lähivuosien aikana tulossa satoja tuhansia neliömetrejä uutta liiketilaa, kun uusia suuria keskuksia rakennetaan ja vanhoja laajennetaan. Kalasataman Redi-keskus ja Keski-Pasilan Tripla tulevat olemaan suuria kauppakeskuksia, jonka ympärille kasvaa asuntoja, hotelleja, toimistoja ja toimistohotelleja. Uudet rakennushankkeet ovat junaraiteiden vieressä ja ne tulevat olemaan kaupan ja ravintola-alan keskuksia. Lisäksi molempien yhteyteen tulee runsaasti asuntoja eli luvassa on paljon asiakaskuntaa myös kauppaliikkeille.

Toimitilat vilkkaalta kauppa-alueelta

Helsingin seutu on ylivoimaisesti Suomen vaurainta aluetta ja se tuottaa koko maan bruttokansantuotteesta yli kolmanneksen. Helsingin ja Uudenmaan seutu kuuluukin Euroopan unionin vauraimpiin alueisiin eli ostovoimaa ja asiakaskuntaa löytyy hyvin. Suomen toimisto- ja liikehuoneistokannasta suurin osa sijaitsee Helsingissä. Pääkaupunkiseudulta löytyy lähes 6 miljoonaa kerrosneliömetriä toimisto- ja liiketilaa erilaisissa toimitilakohteissa ja toimistohotelleissa.

Tilapäiset vuokrattavat liiketilat

Tilapäiset, määräajaksi toteutettavat pop up -hankkeet ovat lisääntyneet viime vuosina vauhdilla. Keskustaan ja erityisesti ranta-alueille on paljon tulijoita. Hankkeiden koko on myös kasvanut ja niiden toteuttamiskustannukset ovat nousseet jo miljooniin euroihin. Tilapäisiä hankkeita ovat esimerkiksi Katajanokan pop up -alueella sijaitseva maailmanpyörä ja sen viereen rakenteilla oleva Allas-merikylpylä sekä suunnitteilla oleva elokuvateatteri.

star
star
star
star
star
3.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin