arrow_upward

Helsinki

Helsinki on Suomen kaupankäynnin ja yritystoiminnan keskittymä ja osuus koko maan liikevaihdosta on lähes puolet. Paitsi keskusta-alue mutta myös useat muut kauppakeskittymät tarjoavat liiketiloja kivijalkaliiketiloista toimitiloihin vilkkaista kauppakeskuksista. Helsingissä liiketila tarjonta on monipuolinen ja kattava.Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Liiketilat Helsingin kauppakeskuksista

Helsinki on täynnä erilaisia ostoskeskuksia ja tavarataloja ja suurimmat ostoskeskukset ovat Kamppi, Forum, Stockmann, Sokos ja Kluuvi. Helsingin seudulle on lähivuosien aikana tulossa satoja tuhansia neliömetrejä uutta liiketilaa, kun uusia suuria keskuksia rakennetaan ja vanhoja laajennetaan. Kalasataman Redi-keskus ja Keski-Pasilan Tripla tulevat olemaan suuria kauppakeskuksia, jonka ympärille kasvaa asuntoja, hotelleja, toimistoja ja toimistohotelleja. Uudet rakennushankkeet ovat junaraiteiden vieressä ja ne tulevat olemaan kaupan ja ravintola-alan keskuksia. Lisäksi molempien yhteyteen tulee runsaasti asuntoja eli luvassa on paljon asiakaskuntaa myös kauppaliikkeille.

Toimitilat vilkkaalta kauppa-alueelta

Helsingin seutu on ylivoimaisesti Suomen vaurainta aluetta ja se tuottaa koko maan bruttokansantuotteesta yli kolmanneksen. Helsingin ja Uudenmaan seutu kuuluukin Euroopan unionin vauraimpiin alueisiin eli ostovoimaa ja asiakaskuntaa löytyy hyvin. Suomen toimisto- ja liikehuoneistokannasta suurin osa sijaitsee Helsingissä. Pääkaupunkiseudulta löytyy lähes 6 miljoonaa kerrosneliömetriä toimisto- ja liiketilaa erilaisissa toimitilakohteissa ja toimistohotelleissa.

Tilapäiset vuokrattavat liiketilat

Tilapäiset, määräajaksi toteutettavat pop up -hankkeet ovat lisääntyneet viime vuosina vauhdilla. Keskustaan ja erityisesti ranta-alueille on paljon tulijoita. Hankkeiden koko on myös kasvanut ja niiden toteuttamiskustannukset ovat nousseet jo miljooniin euroihin. Tilapäisiä hankkeita ovat esimerkiksi Katajanokan pop up -alueella sijaitseva maailmanpyörä ja sen viereen rakenteilla oleva Allas-merikylpylä sekä suunnitteilla oleva elokuvateatteri.

Lue lisää Helsinki WikiEstate
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä