arrow_upward

31 Coworking: Helsinki

Helsingin kansainvälinen metropolialue tarjoaa lukemattomia toimitiloja yrityksille. Suomen kasvava yrityselämänkeskus on erinomainen sijoittumisvaihtoehto kaikille yrityksille. Helsingin seudulla on useita vilkkaita yrityskeskittymiä ja toimitilavalikoima on laaja. Helsingistä löytyy myös Suomen laajin coworking-tilojen valikoima. Coworking-tilat ovat yleistyneet...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Coworking Helsinki

Vuokrattavat coworking-tilat ovat urbaaneja ja modernejä työ- ja kohtauspaikkoja. Coworking-tilat ovat ottaneet mallia kahviloista ja olohuoneista yhdistäen rennot Lounge-tilat tehokkaisiin työhuoneneliöihin ja kokoushuoneisiin. Coworking on yhdessä työskentelyä yli yritysrajojen. Coworking-tiloja kutsutaankin myös yhteistyötiloiksi. Englanninkielinen termi coworking on kuitenkin vakiintunut termi jo suomenkielessäkin. 


Kaikki on tehty valmiiksi ja yritysten käytettävissä on monia palveluita. Työntekijöiden ei tarvitse tehdä muuta kuin saapua paikalle ja avata tietokone. Coworking-toimitilat tarjoavat paitsi toimistopalveluita mutta myös pitävät sisällään kahvila- ja lounasravintoloita, pieniä neuvotteluhuoneita ja suurempia kokoustiloja sekä rentoja oleskelualueita ja yksittäisiä työpisteitä. Coworking-tilojen ehdoton etu on niiden joustavuus. Käyttäjät maksavat vain käytöstä eivätkä ole sidottuja kiinteisiin kuukausimaksuihin.


Coworking-tilat toimivat samalla periaatteella kuin toimistohotellit - tuo vain itsesi ja yrityksesi, kaikki muut on valmiina asennettu ja työnteko voi alkaa. Coworking-tilat ovat joustavia, edullisia ja yhteisöllisiä, ja niiden määrä onkin kasvanut viime vuosina selvästi. Markkinoilla odotetaan vuokrattavien coworking-tilojen lisäntyvän yhä tulevina vuosina. 

Vuokrattavat coworking-tilat

Helsingissä on vuokrattavana coworking-tiloja keskustassa, Kalliossa ja yrityskeskuksissa kuten Ruoholahdessa. Keskustan alueella joustavia ja yhteisiä työtiloja tarjoaa mm. Regus Mannerheimintiellä ja Bulevardilla. Erityisesti Coworking-ratkaisuihin erikoistunut Mothership Of Work tarjoaa yhteisöllistä työtilaa Pikku Roballa. Suomen yksi suurimmista toimitilojen tarjoajista Technopolis tarjoaa nykyään myös coworking-tiloja. Heidän yksi coworking-piste sijaitsee Pohjoisesplanadilla, aivan keskustan palveluiden sykkeessä.


Toimistohotellit voivat tarjota myös vuokrattavia coworking-tiloja, vaikka eivät välttämättä mainosta tilojaan coworking-termin alla. Monet toimistohotellit tarjoavat joustavia työpisteitä yhteisistä tiloista päivä tai tunti taksalla. Tällaiset työtilat ja -pisteet ovat hyvin samantyyppisiä kuin coworking-tilat. Erona on se, että toimistohotellit eivät panosta samalla tavalla muihin tapahtumiin ja networking-tilaisuuksiin kuin coworking-yhteisöt. Mutta jos kaipaat vain satunnaista työpistettä vakituisen työyhteisön sijaan, toimistohotellien työpisteet käyvät tähän tarkoitukseen vallan hyvin.  

Coworking hinnat Helsinki

Coworking-työtilat ovat joustava ja edullinen vaihtoehto perinteiselle työhuoneelle. Coworking-yritykset tarjoavat työtilaa ja neuvotteluhuoneita aina muutamasta tunnista kokoaikaiseen käyttöön. Monet coworking-tilat perustuvat jäsenyyteen. Jäsenenä yritys voi valita eri tilausvaihtoehdoista, esimerkiksi viikoittaisen tai kuukausittaisen käyttöoikeuden coworking-tiloihin. Monet tarjoavat työpisteitä myös muutamaksi tunniksi tai päiväksi yrityksille, jotka eivät ole coworking-yhteisön jäseniä, mutta hinnat ei-jäsenille hinnat ovat usein hieman korkeammat. Päiväpassi on usein noin 30 - 50 euroa ja kuukausipassi noin 100. Jos taas ostaa kuukausitilauksen hinnat ovat usein suhteessa edullisimpia noin 200 euron luokkaa. Verrattuna perinteiseen, yksittäiseen toimistoon, hinta on hyvin kilpailukykyinen. Helsingin seudulla perinteisten toimistojen hinnat alkavat usein 500 eurosta.

 

star
star
star
star
star
4.3 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin