arrow_upward

Vantaa on Helsingin ja Espoon rinnalla Suomen keskeisimmistä yritysympäristöistä. Monipuolinen yrityselämä on tuonnut alueelle hyvän valikoiman erilaisia toimitiloja. Nyt myös coworking-tilat ovat yleistyneet ja tarjolla on yhteisöllisiä ja joustavia coworking-tiloja kaiken kokoisille yrityksille. Vantaan vilkkaimmista...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Coworking Vantaalla

Coworking on yhä suositumpaa ja erityisesti vilkkaissa yrityskeskuksissa kuten Vantaalla. Kaupungissa toimii monia nuoria start up -yrityksiä ja kansainvälisiä yrityksiä, mikä on kasvattanut joustavien toimitilojen kysyntää.

Coworking-tilojen hinnat

Coworking-tilojen käyttö perustuu usein jäsenyyteen.Yritykset voivat ostaa perus jäsenyyden, joka antaa pääsyn tiloihin. Perusjäsenmaksu on yleensä joko yhdeksi vuodeksi tai kuukaudeksi ja hinnat ovat alkaen noin 100 euroa. Perusjäsenyys antaa oikeudet käyttää coworking-tiloja rajattuina aikoina ja rajatun määrän. Jos yritys tarvitsee tiloja joka päivä, perusjäsenyyden lisäksi tarjotaan lisäpaketteja, jotka antavat laajemmat oikeudet tiloihin. Lisämaksusta yritys saa myös käyttöönsä neuvottelu- tai kokoustiloja ja muita tukipalveluita. Coworking-tilojen hinnat siis riippuvat pitkälti yrityksen tarpeista. Hinnat ovat alken noin 150 euroa kuukaudessa ja voivat nousta jopa 100 euroon kuukaudessa. Coworking-tiloja tarjoavat ketjut antavat usein samalla jäsenyydellä käyttöoikeuden myös muihin ketjun kohteisiin.

Etsi coworking-tilat Vantaa

Coworking-tilat Vantaalla sijaitsevat keskellä yrityskeskuksia. Monet coworking-tilat on toimistohotellien yhteydessä kuten coworking-tila Vantaan Leijassa. Myös Myyrmäessä on vuokrattavana coworking-tiloja, jotka ovat kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin