arrow_upward

Vantaa

Vantaa on Helsingin ja Espoon rinnalla Suomen keskeisimmistä yritysympäristöistä. Monipuolinen yrityselämä on tuonnut alueelle hyvän valikoiman erilaisia toimitiloja. Nyt myös coworking-tilat ovat yleistyneet ja tarjolla on yhteisöllisiä ja joustavia coworking-tiloja kaiken kokoisille yrityksille. Vantaan vilkkaimmista...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Coworking Vantaalla

Coworking on yhä suositumpaa ja erityisesti vilkkaissa yrityskeskuksissa kuten Vantaalla. Kaupungissa toimii monia nuoria start up -yrityksiä ja kansainvälisiä yrityksiä, mikä on kasvattanut joustavien toimitilojen kysyntää.

Coworking-tilojen hinnat

Coworking-tilojen käyttö perustuu usein jäsenyyteen.Yritykset voivat ostaa perus jäsenyyden, joka antaa pääsyn tiloihin. Perusjäsenmaksu on yleensä joko yhdeksi vuodeksi tai kuukaudeksi ja hinnat ovat alkaen noin 100 euroa. Perusjäsenyys antaa oikeudet käyttää coworking-tiloja rajattuina aikoina ja rajatun määrän. Jos yritys tarvitsee tiloja joka päivä, perusjäsenyyden lisäksi tarjotaan lisäpaketteja, jotka antavat laajemmat oikeudet tiloihin. Lisämaksusta yritys saa myös käyttöönsä neuvottelu- tai kokoustiloja ja muita tukipalveluita. Coworking-tilojen hinnat siis riippuvat pitkälti yrityksen tarpeista. Hinnat ovat alken noin 150 euroa kuukaudessa ja voivat nousta jopa 100 euroon kuukaudessa. Coworking-tiloja tarjoavat ketjut antavat usein samalla jäsenyydellä käyttöoikeuden myös muihin ketjun kohteisiin.

Etsi coworking-tilat Vantaa

Coworking-tilat Vantaalla sijaitsevat keskellä yrityskeskuksia. Monet coworking-tilat on toimistohotellien yhteydessä kuten coworking-tila Vantaan Leijassa. Myös Myyrmäessä on vuokrattavana coworking-tiloja, jotka ovat kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä