arrow_upward

41 toimistohotellit: Helsinki

Helsingin volyymi on yhä kasvussa, mistä kertoo muun muassa käynnissä olevat kauppakeskushankkeet, jotka lisäävät myös toimitilat tarjontaa. Lisäksi kiinteistöalan investointien odotetaan lähivuosina lisääntyvän. Toimistohotellien kysyntä on viime vuosina lisääntynyt, kun yritykset etsivät joustavampia toimitiloja. Perinteisia...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimistohotellit ja tarjonta Helsingissä


Helsingissä on Suomen paras toimistohotelli valikoima. Toimistohotelleja löytyy sekä aivan ydinkeskustasta että keskustan ulkopuolelta vilkkailta yritysalueilta. Toimistohotelli kysynnän kasvu perustuu niiden kustannustehokkuuteen ja joustavuuteen. Tutkimusten mukaan toimistohotellimarkkinoilla vallitseekin erittäin positiiviset odotukset tulevaisuuden suhteen, niin Helsingissä kuin muissa Euroopan suurkaupungeissa. Kysynnän odotetaan kasvavan kun yritykset etsivät joustavia toimitilaratkaisuja ja kattavampaa palvelua toimitiloilta. Kuluvan vuoden aikana vuokrausprosentti on noussut ja käyttäjäkunnassa on nykyisin enenevissä määrin myös suuria yrityksiä, kun aikaisemmin toimistohotellit houkuttelivat enimmäkseen pk-yrityksiä ja freelancereita. Toimistohotelli on konseptina älykäs - yrityksen on houkuttelevaa siirtää toimintansa täyden palvelun toimistotiloihin, joissa kaikki tarvittava on helposti saatavilla. Posti-, aula- ja IT-palvelut, kiinteistön ylläpito, kokoustilat, hulppeat edustustilat sekä valmiiksi kalustetut toimistot on kaikki yrityksen käytettävissä kilpailukykyiseen hintaan. Toimistohotellien etuna on myös riskittömyys ja helppous. Vuokra-aikaa ja yritystoimitilan kokoa on mahdollista muuttaa tarpeen mukaan, eikä kiinteistöstä huolehtiminen jää yrityksen harteille. Pääkaupunkiseudulla on parhaillaan rakenteilla noin 90 000 uutta toimistoneliötä, vaikka tyhjää toimistotilaa on eri arvioiden mukaan yli miljoona neliötä. Vanhaa toimistotilaa on kuitenkin poistumassa purkamisten tai käyttötarkoituksen muutosten kautta, eikä tilatarjonta suoranaisesti kasva.


Vapaa toimistohotelli ydinkeskustan ulkopuolelta

Uutena kehitystrendinä on metropolialueen muuttuminen monikeskuksiseksi niin, että yhä useammat yritykset siirtävät toimitilansa yrityskeskittymiin keskustan ulkopuolelle. Etenkin suurempia toimitiloja vaativat yritykset siirtävät toimintansa Helsingin ydinkeskustasta, kuten ova tehneet useat pankit ja esimerkiksi NOKIA, jotka ovat muuttaneet toimistonsa keskustasta. Uusia kiintopistealueita ovat muun muassa Keilaranta ja Kalasatama samalla kun tunnetut yritysalueet Pasila ja Ruoholahti jatkavat kasvuaan Helsingissä. Kalasatamaan oon suunnitteilla täysin uudenlainen, innovatiivinen ja ympäristöystävällinen kaupunkihanke, joka tulee lisäämään alueen vilkkautta. Yhteensä 175 hehtaarin kokoiselle alueelle on rakentumassa 390 000 kerrosneliötä toimitiloja, 1 000 000 neliötä asuintilaa sekä vuonna 2018 valmistuva kauppakeskus REDI. Pasilan Tripla-hanke puolestaan tulee nostamaan Pasilan profiilia selkeästi. Helsingin alueen muotoutumiseen tulevaisuudessa tulee vaikuttamaan uusi Kehärata ja Länsimetro. Liikennehankkeet tulevat ratkaisevasti vaikuttamaan yritystoimitilojen sijoittumiseen niin Helsingissä kuin koko pääkaupunkiseudulla.


Vuokrattava toimistohotelli Helsingin kasvavilta yritysalueilta

Helsingin alueella on useita nousevia yritysalueita. Helsingin Pasilassa rakenteilla oleva Tripla-hanke enteilee satojen uusien yritysten muuttoa Pasilan alueelle. Liikennereittien polttopisteessä oleva Pasila tulee hankkeen myötä nousemaan yhdeksi uudeksi liike-elämän, asumisen ja viihteen keskukseksi. Triplaan rakennetaan yritystoimitiloja, toimistohotelleja, pääkonttoritason toimistoja sekä kauppa- ja liikekeskus. Yhteensä yli 180 000 kokoinen Tripla valmistuu asteittain vuosina 2018-2021 ja sen sijainti lentokentälle vievän Kehäradan varrella tulee vetämään puoleensa myös ulkomaalaisia yrityksiä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien yritysten on houkuttelevaa etsiä yritystoimitila Pasilan alueelta, jossa kaikki tarvittavat palvelut on lähellä.

star
star
star
star
star
3.5 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin