arrow_upward
Fi helsinki

Liiketilat kaikkiin tarpeisiin MatchOffice toimitilaportaalista

561 liiketilaa vuokrattavana Suomessa

Valitse tyyppi
Toimistodone
Toimistohotellidone
Varasto / tuotantotiladone
Liiketiladone
Coworkingdone
Kokoustiladone
Virtuaalitoimistodone
mic
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen

Vuokraa yrityksellesi liiketilat

Etsitkö liiketilaa Suomesta? Löydä vuokrattavat liiketilat yrityksellesi nopeasti ja vaivattomasti. MatchOffice.fi -toimitilaportaali tarjoaa laajan katsauksen Suomen liiketilamarkkinoihin. Palvelumme on vuokraajille täysin ilmainen.

Käytä helppokäyttöistä hakukonetta ja anna sen etsiä liiketilat puolestasi. Voit etsiä tiloja tyypin, koon ja sijainnin mukaan. Aloita valitsemalla ensin alue ja sitten kaupunki oikealla olevasta valikost. Löydä yrityksellesi sopivat liiketilat jo tänään.

Uusimmat Liiketilat

Etsi liiketilat Matcoffice.fi -sivuilta

MatchOffice.fi -toimitilaportaali on sinulle, joka etsit vuokrattavia liiketiloja. Portaalimme on helppokäyttöinen ja ilmainen vuokraajille. Palvelustamme löydät liiketilat moneen tarkoitukseen. Meillä on liiketiloja yrityksille, jotka etsivät kivijalkamyymälää, yhdistettyä liike- ja työtilaa tai esimerkiksi hyvinvointipalvelutilaa. Katso sivuilta laaja vuokrattavien liiketilojen ja muiden toimitilojen valikoimaa. Tarjoamme aina ajantasalla olevan katsauksen vuokrattavista liiketiloista.


MatchOffice.fi on vuokraajan ja vuokranantajan kohtaamispaikka. Palvelustamme löydät sekä yksityisten vuokranantajien että pienten ja isojen kiinteistöyritysten vuokrakohteita. Kun löydät yrityksellesi sopivan liiketilan, täytä lisätietojalomake ja saat muutamassa minuutissa sähköpostitse vuokrantajan yhteystiedot ja voit ottaa suoraan yhteyttä vuokranantajaan. Palvelumme on aina maksuton ja ilman sitoumuksia.


Autamme mielellämme sinua löytämään uudet liiketilat yrityksellesi. Pidämme tärkeänä, että löydät juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat liiketilat ja voit aina olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. .Aloita etsiminen jo tänään ja löydä yrityksellesi upeat liiketilat!


MatchOffice.fi tarjoaa myös liiketilojen virtuaalikierroksia.

Liiketilat yritykselle - vinkkejä vuokraamiseen

Vuokrattava liiketila


Ennen vuokraamista tarkista, onko liiketila sijainniltaan ja toiminnaltaan tarkoituksenmukainen. Harkitse sopiiko liikeideallesi paremmin liiketila kantakaupungista vai soveltuuko kauppakeskussijainti paremmin yrityksellesi. Listasimme muutaman vinkin, mihin kiinnittää huomiota liiketilaa valitessa ja mitä harkita liiketilaa vuokratessa.

Lue lisää

Vuokrattavat liiketilat oikealta paikalta asiakkaiden ulottuvilta

Onko alue liiketoiminnalle sopiva ja asianmukainen? Arvioi sijainti tarkasti, sillä liiketilan sijainti on yksi tärkeimpiä menestykseen vaikuttavia tekijöitä. Mikrosijainnin merkitys on kasvanut viime vuosina keskusta-alueilla kun kaupan alan taantuma on kiristänyt kilpailua. Kartoita alue ja sen asiakasprofiili ja -virta tarkkaan. Selvitä paikanpäällä millainen on asiakaskunta ja mitkä ovat vilkkaimmat ajat kullakin alueella. Näin saat selville, vastaako sijainti liikeidean profiilia ja yrityksen tarpeita. Esimerkiksi jos yritys tarjoaa palveluita tai tuotteita nuorelle asiakaskunnalle, on tarkoituksenmukaista vuokrata liiketila alueelta, joka on esimerkiksi lähellä yliopistoa tai viihdepalveluita.

Liiketilan vuokraaminen kauppakeskuksesta vai keskustasta?

Suomessa on viime vuosina nähty useita liikekeskushankkeita, jotka haastavat ydinkeskustan kauppa-alueen. Kuitenkin ydinkeskusta on kestänyt hyvin sekä kauppakeskusten tuomaa kilpailua että talouden yleistä taantumaa. Tärkeintä onkin miettiä, sopiiko juuri sinun yrityksellesi keskusta, kauppakeskus vai tulisi liiketila vuokrata taajamasta hyvin parkkitilojen tuntumasta. Arvioi myös, millaista mielikuvaa yritys haluaa viestiä asiakkaille. Liiketilat kauppakeskuksessa ja kivijalkamyymälässä soveltuvat eri tarkoituksiin sekä ovat erilaiset ominaispiirteiltään. Kauppakeskukset esimerkiksi houkuttelevat usein ihmisiä, jotka nimenomaan tulevat ostoksille, ja asiakasvirta ei ole riippuvainen säästä. Tästä huolimatta varsinkin ydinkeskustan perinteiset kivijalkaliikkeet pitävät pintansa. Monet kokevat, että kivijalkaliikkeissä on oma viehätyksensä. Ydinkeskustan kivijalkaliikkeet ja kauppakeskusten liiketilat eroavat toisistaan ja molemmilla on puolensa. Mikä sopii juuri sinun yrityksen tarpeisiin?

Liikehuoneiston vuokrasopimus

Ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista on tarpeen selvittää, vastaako tilat kaikkinensa yrityksen tarpeita. Tutustumiskäynnin yhteydessä on hyvä tehdä tilankäytönsuunnittelu. Mikäli tila vaatii muutostöitä, niistä tulee sopia hyvissä ajoin, jotta yrityksen tarpeet on ymmärretty ja tilat voidaan räätälöidä asianmukaisiksi. Liikehuoneistojen vuokrasopimukset ovat perinteisesti pitkäaikaisia, useita vuosia, mutta nykyään etsitään selvästi enemmän lyhytaikaisia vuokrasopimuksia. Tämä POP UP -liiketilojen trendi on selkeästi havaittavissa Helsingissä, mutta myös yhä vahvammin muualla Suomessa. Nykyään useat kauppakeskukset tarjoavat mahdollisuuden lyhytaikaisen POP UP -liiketilojen vuokraukseen, mutta tiloja voi kysyä myös kauppiailta, joilla on isot liiketilat.

Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin