arrow_upward

6 toimistohotellit: Tampere

Dynaaminen ja kasvava Tampere on pääkaupunkiseudun jälkeen Suomen toiseksi suurin talousalue. Tampere on väkiluvultaan Suomen kolmanneksi suurin kunta ja Pirkanmaan maakuntakeskus. Asukkaita kaupungissa on yli 220 000 ja Pirkanmaalla lähes puoli miljoonaa. Tampereen kaupunki yhdessä...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattava toimistohotelli logistisella sijainnilla

Tampere on houkutteleva toimistohotelli sijoittumisympäristö strategisen sijaintinsa vuoksi. Tampere keskeisellä sijainnillaan tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet ja logistiset mahdollisuudet muualle maahan ja ulkomaille. Kaupunki sijaitsee maan tärkeimpien logistiikkareittien, valta- ja rautateiden solmukohdassa. Noin kaksi kolmasosaa Suomen elinkeinotoiminnasta keskittyykin kahden tunnin ajomatkan säteelle Tampereelta. Tampere on yksi Suomen keskeisimmistä ja vilkkaimmista rautatieliikenteen keskuksista. Suoria junayhteyksiä muihin kaupunkeihin on Tampereelta useita ja matka-ajat ovat lyhyitä keskeisen sijainnin ansiosta. Tampereelta pääsee sekä Helsinkiin, että Turkuun junalla noin 1,5 tunnissa. Lisäksi vientiteollisuudelle erityisen tärkeät Pohjanlahden satamat ovat helposti ja nopeasti saavutettavissa. Aivan Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva rautatieasemaa ja sen aluetta kehitetään. Asemanaluetta parantava Asemakeskushanke tulee muuttamaan asema-alueen ilmetta ja luomaan paljon uusia toimitiloja, pysäköintitiloja sekä toimistohotelli -tarjontaa. Aseman välittömään läheisyyteen rakennetaan toimistohotelleja. Asema-alue tulee tulevaisuudessa olemaan vilkas yrityskeskus. Yliopiston välitön läheisyys lisää alueen elinvoimaisuutta ja kivenheitön päässä sijaitseva Tamperetalo tarjoaa loistavat puitteet yrityksille järjestää konferensseja ja tilaisuuksia.


Vuokraa toimistohotelli Tampereelta

Tampereen hintataso noudattelee suurimpien Suomen kaupunkien hintatasoa ollen kuitenkin selvästi pääkaupunkiseudun kustannuksia matalampi. Yrityksille Tampereella on keskimäärin 20% pienemmät toimintakustannukset kuin Helsingissä, mikä tekee alueesta hyvin kilpailukykyisen kustannuksiltaan. Kaupungin kalleimmat toimisto- ja asuinalueet alueen keskimääräisellä hintatasolla arvioituna ovat Lapinniemi-Käpylä, Itä-Amuri-Tammerkoski, Tampereen keskus sekä Länsi-Amuri. Kalleimmat liiketilat puolestaan löytyvät kaupungin ydinkeskustan alueelta. Tampereen toimistohotellien sekä muiden yritystoimitilojen hintaan vaikuttavat ennen kaikkea toimitilan sijainti, mutta myös tilan käyttötarkoitus ja kunto.


Toimistohotellit Tampereen kasvavilla yritysalueilla

Tampereen kaupunki kehittyy jatkuvasti ja uusia mielenkiintoisia kaupunkiympäristön kehityskohteita ja projekteja on vireillä. Tampereen seutu on yksi Suomen nopeimmin kasvavista alueista tarjoten loistavat liiketoiminta- ja työmahdollisuudet. Alueella on noin 15 000 yritystä useilta liiketoiminta-alueilta. Vanhana teollisuuden keskuksena kaupunki omaa erittäin laajan ja monipuolisen yritysperustan. Vielä nykyäänkin Tampereen seutu on yksi Suomen valmistavan teollisuuden keskittymistä. Seudun vaikutusvaltaisimpia yrityksiä on niin teknologia- ja prosessiteollisuudessa, tieto- ja viestintäteknologiassa, kuin kaupan ja palveluiden alallakin. Vaikutusvaltaisimpia yksityisiä työnantajia ovat muun muassa Pirkanmaan Osuuskauppa, Posti Oy, Nokia Solutions and Networks Oyj, Metso Minerals Oy, Sandvik Mining and Construction Oy, Valmet Oy, AGCO Power, Cargotec ja Saarioinen Oy. Tampere on vahvassa nousussa oleva talousalue, joka on kaupunkiin muuton lisääntyessä kaavoittanut useita uusia yritysalueita kaupungin ulkopuolelle. Uusia kehittyviä alueita, jotka lähitulevaisuudessa myös synnyttävät tuhansia uusia työpaikkoja, ovat mm. kahden valtatien välillä sijaitseva Lahdesjärven alue, Pirkkalan lentoasemaa ympäröivä alue sekä yhteensä 850 hehtaarin kokoinen, kolmen kaupungin rajapintaan nouseva Kolmenkulman alue.Toinen merkittävä kaupungin vetovoimaa kasvattava rakennushanke on kaupungin ydinkeskustaan, junaradan päälle, kehitteillä oleva Kansi. Maailmanluokan urheilu- ja tapahtumakeskusareenan lisäksi alueelle on määrä rakentaa asuntoja, toimisto- ja liiketiloja, hotelli ja toritiloja. Tavoitteena on luoda eri kaupunginosat yhdistävä, ympäri vuorokauden elävä ja innostava monipuolinen kaupunkiympäristö. Hankkeen kokonaislaajuus on 110,000 m2 ja yli 500 miljoonaa euroa. Rakennustyön ensimmäisen vaiheen on määrä alkaa alueella vuoden 2017 keväällä.

star
star
star
star
star
4.3 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin