arrow_upward

8 toimitilat: Joensuu

Joensuu on Itä-Suomen toiseksi suurin kaupunki ja siis alueen yrityskeskittymä. Joensuussa on Pohjois-Karjalan vilkkain kaupunki ja alueelta löytyy hyvä valikoima toimitiloja. Valikoima on keskittynyt selkeästi keskustan alueelle, jossa kaupungin asemakaavoitus on antanut paljon tilaa liiketiloille...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat toimitilat Joensuu

Tiedepuistosta Joensuun seudulla Joensuun tiedepuisto tarjoaa joustavia toimitilaratkaisuja alueen yrityksille. Tiedepuisto on moderneja ja monipuolisia tilapalveluja tarjoava toimitila. Joensuun Tiedepuisto on houkutellut monia yrityksiä kattavilla palveluillaan. Saman katon alta löytyy myös kattava valikoima erilaisia asiantuntijapalveluita yritystoiminnan kehittämiseen. Uudenajan toimistohotelli Tiedepuisto tarjoaa tilojen lisäksi aktiivisen työ- ja yritysyhteisön, joka tarjoaa tukea ja inspiraatiota yritysasiakkaille. Vuokrattavat toimitilat Tiedepuistossa ovat korkeatasoisia ja suosittuja.

Vuokraa toimitilat Joensuusta

Joensuu panostaa innovaatiokehitykseen ja tukee aloittelevia yrityksiä monin eri tavoin. Joensuu onkin oiva sijoittumispaikka yrityksille, jotka ovat aloittamassa liiketoimintaa Keski- tai Itä-Suomessa. Joensuu tarjoaa edullisia vuokrattavia toimitiloja. Joensuun yritysympäristö on vireä ja alueella on hyvät verkostoitumismahdollisuudet. Erityisesti yrityksille, jotka toimivat myös Venäjän markkinoilla, Joensuu on erinomainen sijoittumisvaihtoehto.

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin