arrow_upward

Joensuu

Joensuu on Itä-Suomen toiseksi suurin kaupunki ja siis alueen yrityskeskittymä. Joensuussa on Pohjois-Karjalan vilkkain kaupunki ja alueelta löytyy hyvä valikoima toimitiloja. Valikoima on keskittynyt selkeästi keskustan alueelle, jossa kaupungin asemakaavoitus on antanut paljon tilaa liiketiloille...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat toimitilat Joensuu

Tiedepuistosta Joensuun seudulla Joensuun tiedepuisto tarjoaa joustavia toimitilaratkaisuja alueen yrityksille. Tiedepuisto on moderneja ja monipuolisia tilapalveluja tarjoava toimitila. Joensuun Tiedepuisto on houkutellut monia yrityksiä kattavilla palveluillaan. Saman katon alta löytyy myös kattava valikoima erilaisia asiantuntijapalveluita yritystoiminnan kehittämiseen. Uudenajan toimistohotelli Tiedepuisto tarjoaa tilojen lisäksi aktiivisen työ- ja yritysyhteisön, joka tarjoaa tukea ja inspiraatiota yritysasiakkaille. Vuokrattavat toimitilat Tiedepuistossa ovat korkeatasoisia ja suosittuja.

Vuokraa toimitilat Joensuusta

Joensuu panostaa innovaatiokehitykseen ja tukee aloittelevia yrityksiä monin eri tavoin. Joensuu onkin oiva sijoittumispaikka yrityksille, jotka ovat aloittamassa liiketoimintaa Keski- tai Itä-Suomessa. Joensuu tarjoaa edullisia vuokrattavia toimitiloja. Joensuun yritysympäristö on vireä ja alueella on hyvät verkostoitumismahdollisuudet. Erityisesti yrityksille, jotka toimivat myös Venäjän markkinoilla, Joensuu on erinomainen sijoittumisvaihtoehto.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä