arrow_upward

Oulu

Oulu on Pohjois-Suomen kasvukeskus ja tunnettu teknologiaosaamisestaan. Oulussa on laaja elinkeinoelämä ja innovatiivinen yritysympäristö. Toimitilavalikoimasta löytyy runsaasti niin tuotantotiloja kuin myös uusia keskusta-alueen toimistohotelleja. Oulu on loistavien liikenneyhteyksien päässä Pohjois-Suomesta sekä muista Pohjoismaista. Kaupunki on...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Oulun toimitilatarjonta

Oulun kaupunki on keskellä Pohjois-Euroopan markkinoita ja investointeja. Kaupunki on painostanut yrityselämän tukemiseen ja toimisto tarjonta on niin ikään kattava. Kaupungissa sijaitsee useita toimistokeskittymiä, jotka tarjoavat toimistoja eri tarpeisiin. Etsit sitten toimistoa ydinkeskustasta, yliopiston lähettyviltä tai aivan lentokentän tuntumasta hyvien liikenneyhteyksien päästä, vuokrattavien toimistojen tarjonta on kattava.

Vuokrattavat toimitilat

Oulun kasvukeskuksesta Oulu on pitkään ollut Pohjois-Suomen yrityskeskus, joka on jatkanut kasvuaan tasaisesti. Perämeren suurin vietin- ja tuontisatama sijaitsee Oulussa, josta on säännölliset laivayhteydet eri puolille Eurooppaa. Oulu kansainvälinen lentoasema puolestaan on Suomen toiseksi vilkkain ja lentoyhteydet erityisesti Helsinkiin on erinomaiset. Erinomaiset liikenneyhteydet tekevät Oulusta houkuttelevan yrityksille. Uudet kasvuhankkeet lisännee Oulun kiinnostavuutta ja investointeja seuraavien vuosien aikana. Pyhäjoelle on rakenteilla uusi ydinviomala, joka on jo nyt selkeästi virkistänyt alueen yritystoimintaa. Kasvua tukee myös vilkas turismi. Oulu on niin ikään pohjoisen suurin matkakeskus, joka houkuttelee matkailijoita kaikkialta pohjoismaista. Kaupungin vilkas kulttuuri- ja tapahtumatarjonta elävoittaa kaupunkikuvaa ja tarjoaa puitteet vireälle yrityselämälle.

Vapaat toimitilat Oulusta

Oulu on tunnettu teknologiaosaamisestaan ja kaupunki on yksi maailman johtavista ICT-kehityskeskuksista. Oulu on kymmenien kansainvälisten tuotekehitysyritysten yrityskeskittymä. Lisäksi Oulun seutu on tunnettu tuuli- ja voimarakentamisesta. Kauppa ja palvelualat ovat yksi Oulun nopeiten kasvista aloista, jotka työllistävät suuren osa oululaisista. Oulun keskustaan vasta rakennettu pysäköintihalli Kivisydän vauhdittanee kauppaa ja liikekeskustaa. Vuokrattavien liiketilojen valikoima onkin hyvä Oulussa. Keskusta ja torialue on vilkas kauppakeskittymä. Keskustan kehityksen etujoukoissa on uusi Sokos, joka valmistuu rotuaarille. Oulussa panostetaan vientiverkostojen vahvistamiseen ja laajentamiseen. BusinessOulu edistää alueen yritysten kasvua ja kansainvälistymistä sekä tuottaa muita tukipalveluita yrityksille. Toimiva elinkeinoelämä edellyttää oikeanlaista ja joustavaa toimitilakantaa ja myös tähän panostetaan. Kaupungista löytyy laaja valikoima erilaisia toimitiloja.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä