arrow_upward

71 toimitilat: Oulu

Oulu on Pohjois-Suomen kasvukeskus ja tunnettu teknologiaosaamisestaan. Oulussa on laaja elinkeinoelämä ja innovatiivinen yritysympäristö. Toimitilavalikoimasta löytyy runsaasti niin tuotantotiloja kuin myös uusia keskusta-alueen toimistohotelleja. Oulu on loistavien liikenneyhteyksien päässä Pohjois-Suomesta sekä muista Pohjoismaista. Kaupunki on...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Oulun toimitilatarjonta

Oulun kaupunki on keskellä Pohjois-Euroopan markkinoita ja investointeja. Kaupunki on painostanut yrityselämän tukemiseen ja toimisto tarjonta on niin ikään kattava. Kaupungissa sijaitsee useita toimistokeskittymiä, jotka tarjoavat toimistoja eri tarpeisiin. Etsit sitten toimistoa ydinkeskustasta, yliopiston lähettyviltä tai aivan lentokentän tuntumasta hyvien liikenneyhteyksien päästä, vuokrattavien toimistojen tarjonta on kattava.

Vuokrattavat toimitilat

Oulun kasvukeskuksesta Oulu on pitkään ollut Pohjois-Suomen yrityskeskus, joka on jatkanut kasvuaan tasaisesti. Perämeren suurin vietin- ja tuontisatama sijaitsee Oulussa, josta on säännölliset laivayhteydet eri puolille Eurooppaa. Oulu kansainvälinen lentoasema puolestaan on Suomen toiseksi vilkkain ja lentoyhteydet erityisesti Helsinkiin on erinomaiset. Erinomaiset liikenneyhteydet tekevät Oulusta houkuttelevan yrityksille. Uudet kasvuhankkeet lisännee Oulun kiinnostavuutta ja investointeja seuraavien vuosien aikana. Pyhäjoelle on rakenteilla uusi ydinviomala, joka on jo nyt selkeästi virkistänyt alueen yritystoimintaa. Kasvua tukee myös vilkas turismi. Oulu on niin ikään pohjoisen suurin matkakeskus, joka houkuttelee matkailijoita kaikkialta pohjoismaista. Kaupungin vilkas kulttuuri- ja tapahtumatarjonta elävoittaa kaupunkikuvaa ja tarjoaa puitteet vireälle yrityselämälle.

Vapaat toimitilat Oulusta

Oulu on tunnettu teknologiaosaamisestaan ja kaupunki on yksi maailman johtavista ICT-kehityskeskuksista. Oulu on kymmenien kansainvälisten tuotekehitysyritysten yrityskeskittymä. Lisäksi Oulun seutu on tunnettu tuuli- ja voimarakentamisesta. Kauppa ja palvelualat ovat yksi Oulun nopeiten kasvista aloista, jotka työllistävät suuren osa oululaisista. Oulun keskustaan vasta rakennettu pysäköintihalli Kivisydän vauhdittanee kauppaa ja liikekeskustaa. Vuokrattavien liiketilojen valikoima onkin hyvä Oulussa. Keskusta ja torialue on vilkas kauppakeskittymä. Keskustan kehityksen etujoukoissa on uusi Sokos, joka valmistuu rotuaarille. Oulussa panostetaan vientiverkostojen vahvistamiseen ja laajentamiseen. BusinessOulu edistää alueen yritysten kasvua ja kansainvälistymistä sekä tuottaa muita tukipalveluita yrityksille. Toimiva elinkeinoelämä edellyttää oikeanlaista ja joustavaa toimitilakantaa ja myös tähän panostetaan. Kaupungista löytyy laaja valikoima erilaisia toimitiloja.

star
star
star
star
star
4.2 ääntä 5 / 5 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin