arrow_upward

Oulu

Pohjois-Suomen vanhin ja väkiluvultaan suurin kaupunki Oulu on tärkeä liikenteen keskus sekä tie-, rata-, meri että lentoliikenteelle. Kansainvälinen vaikutus näkyy selkeästi kaupungin viimeaikaisissa innovaatioissa. Vuonna 1982 Ouluun nimittäin valmistui Technopolis, joka oli paitsi Suomen myös...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Vapaat Liiketilat keskustassa

Oulun keskustan kaavoitus palvelee hyvin kaupungin liike-elämää. Laajalle levinnyt keskusta-alue on luonut myös laajan kauppakeskittymän, joka tarjoaa kaupungin vierailijoille runsaasti nähtävää ja paljon ostosmahdollisuuksia. Vanhin kaupungin liike-elämän keskus on joen varrella sijaitseva Kauppatori, jossa päivittäin erilaisia tuotteita kauppaavat kojut tuovat kaupunkiin perinteistä toritunnelmaa. Kauppatorin ympärillä sijaitsevista vanhoista makasiineista on muunnettu tunnelmallisia liiketiloja, joissa toimii muun muassa ravintoloita, kahviloita ja erilaisia käsityöliikkeitä. Kauppatorilla sijaitsee myös Oulun Kauppahalli, jonka elintarvikeliikkeet ja kahvilat palvelevat asiakkaita ympäri vuoden.Torin lisäksi kaupungin vilkkaimmaksi ostosalueeksi on muodostunut kävelykatu Rotuaari, joka alunperin käsitti osan keskustaa läpäisevästä Kirkkokadusta. Nykyään ydinkeskustan kattava kävelyalue on levinnyt laajalle keskustan ympärille kun myös muita tärkeitä kauppakatuja on muutettu kävelykaduiksi. Esimerkiksi Rotuaarin poikki kulkeva Kauppurienkatu on lähes kokonaan kävelykatua, ja myös osa viereistä Isokatua on rajattu liikenteeltä.

Kauppakeskukset Tarjoavat Liiketiloja Oulussa

Kauemmas keskustasta siirryttäessä tärkein kauppakeskus on Oulun Ideapark, joka sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä keskustasta Ritaharjun kaupunginosassa. Ideapark avautui vuonna 2014, ja jo ensimmäisenä vuotena kauppakeskus veti yli kolme miljoonaa kävijää. Vuonna 2016 Ideapark laajeni käsittämään lähes kolme hehtaaria, jonka alueelle keskuksen kymmenet toimitilat on ripoteltu. Ideaparkin läheisyydessä asuu noin 50 000 ihmistä, jonka lisäksi kauppakeskuksen sijainti valtatie 4:n varrella tekee siitä helpon vierailukohteen myös kauempaa saapuville kävijöille. Kalliimpiin kaupunkeihin verrattuna toimitilat Oulussa ovat hintaluokaltaan edullisia ja vapaita liiketiloja on saatavilla runsaasti. Laajalle levittäytyneessä Oulussa toimitilat ovat ryhmittäytyneet eri keskuksiin. Ydinkeskustan alueella toimitilat ovat kilpailtuja, mutta vapaita tiloja on silti saatavilla jatkuvasti.

Vuokraa toimitilat innovaatiokeskuksesat

Oulun toimitilat ovat kaupungin innovatiivisen luonteen vuoksi erityisen kiinnostavia start up -yrityksille ja muille kasvuun panostaville yrityksille. Kaupungissa on käynnissä useita hankkeita, joiden kautta uusien toimijoiden on helppo saada jalansijaa yritysmaailmassa ja samalla kerryttää tärkeää tietoa eri alojen viimeisimmistä trendeistä. Hankkeet myös lisäävät Oulun vetovoimaa ja näkyvyyttä, jolloin seudun kiinteistöt ja toimitilat kasvattavat arvoaan. Oulu on mukana Tekesin INKA-hankkeen kahdessa teemassa, jotka ovat Tampereen vetämä Älykäs kaupunki ja uudistuva teollisuus sekä Oulun vetämä Tulevaisuuden terveys. Osana Älykäs kaupunki ja uudistuva teollisuus -teemaa Ouluun on rakenteilla uusi 20 000 asukkaan asuinalue Hiukkavaaraan. Uudesta asutuskeskuksesta on tarkoitus rakentaa uusiutuvan energian alue, jossa on mahdollista kokeilla erilaisia uusia energiaratkaisuja.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä