arrow_upward

11 Liiketilat: Oulu

Pohjois-Suomen vanhin ja väkiluvultaan suurin kaupunki Oulu on tärkeä liikenteen keskus sekä tie-, rata-, meri että lentoliikenteelle. Kansainvälinen vaikutus näkyy selkeästi kaupungin viimeaikaisissa innovaatioissa. Vuonna 1982 Ouluun nimittäin valmistui Technopolis, joka oli paitsi Suomen myös...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat Liiketilat keskustassa

Oulun keskustan kaavoitus palvelee hyvin kaupungin liike-elämää. Laajalle levinnyt keskusta-alue on luonut myös laajan kauppakeskittymän, joka tarjoaa kaupungin vierailijoille runsaasti nähtävää ja paljon ostosmahdollisuuksia. Vanhin kaupungin liike-elämän keskus on joen varrella sijaitseva Kauppatori, jossa päivittäin erilaisia tuotteita kauppaavat kojut tuovat kaupunkiin perinteistä toritunnelmaa. Kauppatorin ympärillä sijaitsevista vanhoista makasiineista on muunnettu tunnelmallisia liiketiloja, joissa toimii muun muassa ravintoloita, kahviloita ja erilaisia käsityöliikkeitä. Kauppatorilla sijaitsee myös Oulun Kauppahalli, jonka elintarvikeliikkeet ja kahvilat palvelevat asiakkaita ympäri vuoden.Torin lisäksi kaupungin vilkkaimmaksi ostosalueeksi on muodostunut kävelykatu Rotuaari, joka alunperin käsitti osan keskustaa läpäisevästä Kirkkokadusta. Nykyään ydinkeskustan kattava kävelyalue on levinnyt laajalle keskustan ympärille kun myös muita tärkeitä kauppakatuja on muutettu kävelykaduiksi. Esimerkiksi Rotuaarin poikki kulkeva Kauppurienkatu on lähes kokonaan kävelykatua, ja myös osa viereistä Isokatua on rajattu liikenteeltä.

Kauppakeskukset Tarjoavat Liiketiloja Oulussa

Kauemmas keskustasta siirryttäessä tärkein kauppakeskus on Oulun Ideapark, joka sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä keskustasta Ritaharjun kaupunginosassa. Ideapark avautui vuonna 2014, ja jo ensimmäisenä vuotena kauppakeskus veti yli kolme miljoonaa kävijää. Vuonna 2016 Ideapark laajeni käsittämään lähes kolme hehtaaria, jonka alueelle keskuksen kymmenet toimitilat on ripoteltu. Ideaparkin läheisyydessä asuu noin 50 000 ihmistä, jonka lisäksi kauppakeskuksen sijainti valtatie 4:n varrella tekee siitä helpon vierailukohteen myös kauempaa saapuville kävijöille. Kalliimpiin kaupunkeihin verrattuna toimitilat Oulussa ovat hintaluokaltaan edullisia ja vapaita liiketiloja on saatavilla runsaasti. Laajalle levittäytyneessä Oulussa toimitilat ovat ryhmittäytyneet eri keskuksiin. Ydinkeskustan alueella toimitilat ovat kilpailtuja, mutta vapaita tiloja on silti saatavilla jatkuvasti.

Vuokraa toimitilat innovaatiokeskuksesat

Oulun toimitilat ovat kaupungin innovatiivisen luonteen vuoksi erityisen kiinnostavia start up -yrityksille ja muille kasvuun panostaville yrityksille. Kaupungissa on käynnissä useita hankkeita, joiden kautta uusien toimijoiden on helppo saada jalansijaa yritysmaailmassa ja samalla kerryttää tärkeää tietoa eri alojen viimeisimmistä trendeistä. Hankkeet myös lisäävät Oulun vetovoimaa ja näkyvyyttä, jolloin seudun kiinteistöt ja toimitilat kasvattavat arvoaan. Oulu on mukana Tekesin INKA-hankkeen kahdessa teemassa, jotka ovat Tampereen vetämä Älykäs kaupunki ja uudistuva teollisuus sekä Oulun vetämä Tulevaisuuden terveys. Osana Älykäs kaupunki ja uudistuva teollisuus -teemaa Ouluun on rakenteilla uusi 20 000 asukkaan asuinalue Hiukkavaaraan. Uudesta asutuskeskuksesta on tarkoitus rakentaa uusiutuvan energian alue, jossa on mahdollista kokeilla erilaisia uusia energiaratkaisuja.

star
star
star
star
star
3.5 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin