arrow_upward

2 toimitilat: Kerava

Uudellamaalla sijaitseva Kerava sijaitsee pääkaupunkiseudun tuntumassa. Keravan vetovoima perustuukin erinomaisiin liikenneyhteyksiin kaikkialle Etelä-Suomeen ja edullisuuteen. Keravalta Helsinkiin on 30 minuutin matka ja Helsinki-Vantaan lentoasema on vain 15 minuutin päässä Keravalta. Lisäksi erityisesti Lahti-Kerava-oikorata on parantanut...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat toimitilat keskustassa

Keravan keskusta on tiivisti rakennettu ja suunniteltu palvelemaan erilaisia yrityksiä ja ihmisiä. Kauppakaaren kävelykatu on suljettu autoilta ja keskustan vilkkain keskittymä. Keravalla onkin panostettu kevyen liikenteen väyliin ja kaupunki on ihmisläheinen, mistä se on saanut myös tunnustusta. Keravan keskustaa kehitetään kovaa vauhtia kävelykadulle nousee rakennuksia, jotka yhdistävaät liiketilat asuinhuoneistoihin ja toimistoihin. Näin halutaan tuoda ihmiset, palvelut ja työpaikat lähemmäs toisiaan. Keskusta onkin vetänyt puoleensa monia kaupanalan yrittäjia ja liiketilaa on vuokrattavana Keravan keskustassa.

Toimitilat Keravalla

Uutta ja modernia toimistotilaa on tarjolla rautatien tuntumassa. Niinikään Rautatienaseman ympäristöä kehitetään kovaa vauhtia ja se tulee olemaan monipuolinen asemakeskus, jossa on vuokrattavana myös toimisto- ja liiketilaa. Hieman keskustan ulkopuolella on puolestaan varasto- ja tuotantotiloja vuokrattavana.

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin