arrow_upward

Kerava

Uudellamaalla sijaitseva Kerava sijaitsee pääkaupunkiseudun tuntumassa. Keravan vetovoima perustuukin erinomaisiin liikenneyhteyksiin kaikkialle Etelä-Suomeen ja edullisuuteen. Keravalta Helsinkiin on 30 minuutin matka ja Helsinki-Vantaan lentoasema on vain 15 minuutin päässä Keravalta. Lisäksi erityisesti Lahti-Kerava-oikorata on parantanut...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat toimitilat keskustassa

Keravan keskusta on tiivisti rakennettu ja suunniteltu palvelemaan erilaisia yrityksiä ja ihmisiä. Kauppakaaren kävelykatu on suljettu autoilta ja keskustan vilkkain keskittymä. Keravalla onkin panostettu kevyen liikenteen väyliin ja kaupunki on ihmisläheinen, mistä se on saanut myös tunnustusta. Keravan keskustaa kehitetään kovaa vauhtia kävelykadulle nousee rakennuksia, jotka yhdistävaät liiketilat asuinhuoneistoihin ja toimistoihin. Näin halutaan tuoda ihmiset, palvelut ja työpaikat lähemmäs toisiaan. Keskusta onkin vetänyt puoleensa monia kaupanalan yrittäjia ja liiketilaa on vuokrattavana Keravan keskustassa.

Toimitilat Keravalla

Uutta ja modernia toimistotilaa on tarjolla rautatien tuntumassa. Niinikään Rautatienaseman ympäristöä kehitetään kovaa vauhtia ja se tulee olemaan monipuolinen asemakeskus, jossa on vuokrattavana myös toimisto- ja liiketilaa. Hieman keskustan ulkopuolella on puolestaan varasto- ja tuotantotiloja vuokrattavana.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä