arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Yritysjäsenyydet

MatchOffice on monen tunnetun organisaation jäsen ja jäsenyytemme on osoitus tunnettavuudesta ja luotettavuudesta.

Trustpilot logo

Trustpilot

Löydät meidät Trustpilot-sivuilta. Otamme mielellämme kaiken palautteen vastaan ja pyrimme aina parantamaan palveluamme. Jätäthän palautetta tai arvostelun palvelustamme, luemme aina kaikki viestit.

Google Street View Trusted logo

Google Street View

MatchOffice on Google Street View Trusted. Google Street View Trusted -jäsenyys tarkoittaa, että palvelumme ja sen laatu täyttävät Google Street View -kriteerit. Google Street View on virtuaalinen esitys Google-kartasta. Monet kohteemme MatchOffice-palvelussa käyttävät virtuaalikierroksia. Virtuaalikierros antaa mahdollisuuden vierailla kohteessa virtuaalisesti, kuin olisit itse paikanpäällä voit tutustua kohteeseen 360-asteen kuvien kautta.

Registered and Protected logo

Rekisteröity ja turvallinen

Meillä on virallinen sertifikaatti , joka osoittaa että MatchOffice-palvelu on tunnustettu ja että nettisivumme ovat turvalliset käyttää.« Palata

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.