arrow_upward

Espoo

Espoo on Suomen yksi elinkeinoelämän keskuksista ja kasvava yrityskeskus. Kaupungissa sijaitsee monia kansainvälisiä yrityskeskittymiä kuten Keilaniemi ja Otaniemi. Yritysprofiili onkin monipuolinen ja Espoossa on monipuolinen tarjonta erilaisia toimitiloja. Yhteisöllisten coworking-tilojen määrä on kasvanut huomattavasti ja...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Vuokrattavat coworking-tilat

Vuokrattavien coworking-tilojen valikoima on kasvanut viimeisten parin vuoden aikana Pääkaupunkiseudulla ja Helsingissä nopeasti. Kiinteistösektorille on ilmestynyt toimijoita, jotka tarjoavat vuokrattavia coworking-tiloja, mutta myös perinteiset toimitilojen tarjoajat ovat ottaneet valikoimiin yhteisiä työtiloja. Suomessa on aloittanut toiminnan muutama yrittäjä, jotka ovat erikoistuneet coworking-tilojen ylläpitämiseen ja vuokraamiseen. Esimerkiksi Hub13 on yksi Helsingissä toimiva coworking-yritys. Yksi Suomen suurimmista toimitilayrityksistä Technopolis on vastannut yhteisöllisten työtilojen kysynttään ja ottanut valikoimiinsa coworking-tilat. Technopoliksella on vuokrattavia coworking-tiloja melkein kaikissa toimitilakeskuksissa. Lisäksi monet toimistohotellit ovat laajentaneet valikoimaansa ja tarjovat myös yhteisiä työtiloja.

Vapaat coworking-tilat Espoosssa

Espoossa coworking-tiloja on vapaana esimerkiksi Otaniemessä ja Suomenojalla. Coworkong-tilat ovat syntyneet kampusalueiden lähettyville, jotka ovat vilkkaita start up -alueita. Espoon kaupunki tukee yrittäjyyttä ja start up -kulttuuria ja tarjoaa Suomenojalla yhteisöllisiä toimitiloja, jotka on suunnattu erityisesti aloitteleville yrityksille ja start up -bisneksille. Suomenojalla sijaitsevassa coworking-hubissa sijaitsee työskentelytiloja noin 150 hengelle. Espoossa sijaitseva Coworking Campus Quja on yksi uusista coworking-tiloja tarjoavista yrityksistä. Tilat pitävät sisällään paitsi moderneja yhteisiä toimitiloja mutta myös kokoustiloja, sosiaalitilat, kuntosalin ja saunan.

Millaista on coworking Espoossa

Coworking on uusi ilmiö, mutta se ei putoa kauas toimistohotellikonseptista. Toimistohotellit ovatkin avanneet tietä yhteisöllisille työtiloille kun ne ovat tuoneet monet yritykset työskentelemään samoihin tiloihin. Coworking-tiloissa on vielä poistettu seinät yritysten välistä ja tehty toimitiloista entistä yhteisöllisemmät. Coworking perustuvat ajatukselle, että työnteko on kaikista hedelällisintä kun työntekijät ja yritykset voivat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä yli sektorirajojen. Coworking istuu siis erinomaisesti toimistohotellikonseptiin ja siksi monet toimistohotellit ovatkin lisänneet yhteisöllisten työtilojen määrää toimistokiinteistöissä. Yrityksille on nyt tarjolla toimitiloja toimistohotellista, josta voi vuokrata yksittäisen työpisteen tai toimiston mutta jossa voi halutessa siirtyä tekemään työtä myös yhteisiin työtiloihin.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä