arrow_upward

9 Coworking: Espoo

Espoo on Suomen yksi elinkeinoelämän keskuksista ja kasvava yrityskeskus. Kaupungissa sijaitsee monia kansainvälisiä yrityskeskittymiä kuten Keilaniemi ja Otaniemi. Yritysprofiili onkin monipuolinen ja Espoossa on monipuolinen tarjonta erilaisia toimitiloja. Yhteisöllisten coworking-tilojen määrä on kasvanut huomattavasti ja...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat coworking-tilat

Vuokrattavien coworking-tilojen valikoima on kasvanut viimeisten parin vuoden aikana Pääkaupunkiseudulla ja Helsingissä nopeasti. Kiinteistösektorille on ilmestynyt toimijoita, jotka tarjoavat vuokrattavia coworking-tiloja, mutta myös perinteiset toimitilojen tarjoajat ovat ottaneet valikoimiin yhteisiä työtiloja. Suomessa on aloittanut toiminnan muutama yrittäjä, jotka ovat erikoistuneet coworking-tilojen ylläpitämiseen ja vuokraamiseen. Esimerkiksi Hub13 on yksi Helsingissä toimiva coworking-yritys. Yksi Suomen suurimmista toimitilayrityksistä Technopolis on vastannut yhteisöllisten työtilojen kysynttään ja ottanut valikoimiinsa coworking-tilat. Technopoliksella on vuokrattavia coworking-tiloja melkein kaikissa toimitilakeskuksissa. Lisäksi monet toimistohotellit ovat laajentaneet valikoimaansa ja tarjovat myös yhteisiä työtiloja.

Vapaat coworking-tilat Espoosssa

Espoossa coworking-tiloja on vapaana esimerkiksi Otaniemessä ja Suomenojalla. Coworkong-tilat ovat syntyneet kampusalueiden lähettyville, jotka ovat vilkkaita start up -alueita. Espoon kaupunki tukee yrittäjyyttä ja start up -kulttuuria ja tarjoaa Suomenojalla yhteisöllisiä toimitiloja, jotka on suunnattu erityisesti aloitteleville yrityksille ja start up -bisneksille. Suomenojalla sijaitsevassa coworking-hubissa sijaitsee työskentelytiloja noin 150 hengelle. Espoossa sijaitseva Coworking Campus Quja on yksi uusista coworking-tiloja tarjoavista yrityksistä. Tilat pitävät sisällään paitsi moderneja yhteisiä toimitiloja mutta myös kokoustiloja, sosiaalitilat, kuntosalin ja saunan.

Millaista on coworking Espoossa

Coworking on uusi ilmiö, mutta se ei putoa kauas toimistohotellikonseptista. Toimistohotellit ovatkin avanneet tietä yhteisöllisille työtiloille kun ne ovat tuoneet monet yritykset työskentelemään samoihin tiloihin. Coworking-tiloissa on vielä poistettu seinät yritysten välistä ja tehty toimitiloista entistä yhteisöllisemmät. Coworking perustuvat ajatukselle, että työnteko on kaikista hedelällisintä kun työntekijät ja yritykset voivat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä yli sektorirajojen. Coworking istuu siis erinomaisesti toimistohotellikonseptiin ja siksi monet toimistohotellit ovatkin lisänneet yhteisöllisten työtilojen määrää toimistokiinteistöissä. Yrityksille on nyt tarjolla toimitiloja toimistohotellista, josta voi vuokrata yksittäisen työpisteen tai toimiston mutta jossa voi halutessa siirtyä tekemään työtä myös yhteisiin työtiloihin.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin