arrow_upward

Keski-Suomi

Keski-Suomen kasvuvetureita ovat Jyväskylä, Seinäjoki ja Vaasa. Alueiden kilpailuvalttina ovat edullisuus, joustavuus ja osaaminen. Maakunnista löytyy edullista toimitilaa ja -tontteja. Yliopistokaupunkina tunnetussa Jyväskylässä on tarjolla paljon osaavaa työvoimaa. Seinäjoen väkiluku on kasvanut ja kaupungin elinkeinoelämä...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat toimitilat Keski-Suomesta

Keski-Suomi elää murroskautta ja monella paikkakunnalla pyritään kasvattamaan uusia yritysaloja vanhojen elinkeinojen rinnalla. Monella paikkakunnalla on hyvä tarjonta erilaisia toimitiloja ja -tontteja. Monet kaupungit pyrkivät profiloitumaan ja panostavat tiettyihin yrityssektoreihin. Vaasan seutu on energiateollisuuden keskus ja johtava energiaratkaisujen kehittäjä Suomessa. Seinäjoki on Suomen autokaupan keskus. Kokkolassa on puolestaan suurteollisuualue, joka kokoaa alueen yritykset samalle alueelle. Kokkolan etuna on myös aivan teollisuusalueen naapurissa sijaitseva Suomen kolmanneksi vilkkain ja kaivannaisteollisuuden tärkein satama. Kulkuyhteydet Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle ja aina ulkomaille asti ovat hyvät. Keski-Suomi tarjoaa erinomaisia toimitiloja erityisesti yrityksille, jotka tarvitsevat tuotantotilaa tai suurempaa teollisuustilaa.

Toimitilat yrittäjyyden edellytys

Yrityskanta Keski-Suomessa on kasvava ja kaupunkien kehityskeskukset tukevat ja ohjaavat uusia yrittäjiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Alueiden kilpailukykyä vahvistaa myös hitaasti kasvava väestömäärä. Esimerkiksi Jyväskylän seutu on kasvanut jatkuvasti ja yrityselämä on vahva. Kaksikielinen Vaasa panostaa kansainvälistymiseen ja vientiin. Vientiluvut ovatkin Suomen mittakaavassa merkittävät. Yrittäjyyttä tukeva ilmapiiri lisää toimitilojen kysyntää, mikä luo lisää toimitiloja alueelle. Erityisesti uudenlaiset joustavat toimitilaratkaisut lisääntyvät koko Suomessa. Yrityselämä ei ole enää yhtä staattista kuin ennen, vaan useat yritykset liikkuvat eivätkä tarvitse kiinteää toimitilaa. Toimistohotellit tarjoavatkin erinomaisia ratkaisuja joustaviin toimitila -tarpeisiin.

Toimitilat tukevat osaamista

Niin Keski-Suomessa kuin koko maassakin teknologiaosaaminen on vahvaa. Suomi on kansainvälisesti arvostettu juuri teknologiaosaamisen ja -innovaatioiden ansiosta. Jotta yritykset voisivat kehittyä, tulee toimitilojen olla oikeanlaiset. Teknologiayritykset vaativat usein toimitiloilta enemmän - niiden on muotouduttava tutkimuksen ja erityistuotannon tarpeisiin. Vaasa on energiateknologian keskittymä, jolla on kansainvälinen profiili. Täten Vaasan seudulta löytyy myös runsaasti alalle soveltuvaa osaamista sekä toimitiloja. Kaupungilla on tarjota innovatiivinen yritysympäristö.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä