arrow_upward
Fi helsinki

Vuokraa toimistohotelli yrityksellesi

Täydenpalvelun toimistohotellit Suomessa

Valitse tyyppi
Toimistodone
Toimistohotellidone
Varasto / tuotantotiladone
Liiketiladone
Coworkingdone
Kokoustiladone
Virtuaalitoimistodone
mic
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen

Löydä yrityksellesi toimistohotelli

Etsitkö joustavaa ja kustannustehokasta toimitilaratkaisua? Business Park voi olla juuri sinun yritykselle sopiva ratkaisu. MatchOffice.fi -sivuilta näet Suomen toimistohotellitarjonnan ja etsit helppokäyttöisen hakukoneen avulla useista toimistohotellikohteista juuri sinun yrityksellesi sopivan. Palvelumme on 100% ilmainen ja ilman sitoumuksia.

Aloita valitsemalla ensin alue ja sitten kaupunki, josta etsit toimistohotellia. Voit myös asettaa toimitilavahdin etsimään sopiva Business Park puolestasi.

Uusimmat Business Park / Toimistohotellit

Etsi ja vuokraa toimistohotelli Business Parkista

Toimistohotelli tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun toimitilatarpeisiin. Business Parkien toimistohotellit tarjoavat joustavia tilaratkaisuja ja kattavat palveluvalikoimat. Säästä aikaa ja vaivaa vuokraamalla tilat toimistohotellista, jossa kaikki on valmiina odottamassa. Yrityksen käytettävissä on mm. neuvottelu-, ja koulutustilat, korkealaatuiset IT-ratkaisut ja -palvelut, sekä sihteeri- ja isännöintipalvelut. Voit keskittyä vain yritykseesi, kun käytännön asiat on hoidettu puolestasi.


Toimistohotellit tarjoavat sekä lyhytaikaisia että pidempiä vuokrasopimuksia ja yrityksen tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Yrityksen on mahdollista valita yksityinen toimisto tai edullisempi jaettu Kampus-tyyppinen toimitilaratkaisu. Toimistohotelli on loistava valinta niin start up -yrityksille kuin myös isommillekin yrityksille. Toimistohotellit sijaitsevat usein ns. Business Park -alueilla, keskellä vilkkaita yrityskeskittymiä, missä verkostoitumismahdollisuudet ovat erinomaiset. Vuokraa täyden palvelun toimisto yrityksellesi ilman suuria investointeja. Business Park -tilat tarjoavat lukemattomia etuja perinteisiin toimistoihin nähden.


MatchOffice.fi on tehnyt toimistohotellien etsimisen helpoksi ja toimitilaportaalista löydät kattavan toimistohotellivalikoiman. MatchOffice.fi -palvelusta löydät toimitilat nopeasti ja vaivattomasti. Edustamme laajaa vuokranantajien joukkoa - yksityisiä toimitilojen tarjoajia, pieniä ja keskisuuria kiinteistövälittäjiä sekä suuria kiinteistöyrityksiä. Olemme aina valmiita auttamaan sinua toimitilojen vuokraamisessa. Etsi tiloja toimitilaportaalistamme tai soita tai lähetä sähköpostia, ja etsitään toimitilaratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Miksi valita toimistohotelli Business Parkista?

Vapaat toimistohotellit yrityksille


Toimistohotelli haastaa perinteiset toimitilat. Toimistohotellien suosio on kasvanut yritysten keskuudessa räjähdysmäisesti ja kysyntä näyttää lisääntyvän. Paitsi start up -yrityksille mutta myös PK-yrityksille toimistohotelli tarjoaa ihanteellisen toimintaympäristön Business Park -ympäristöstä. Lue lisää toimistohotellien eduista verrattuna perinteisiin toimistoihin.

Lue lisää

Business Park -ratkaisu vähentää yrityksen kuluja

Toimistohotelli on kokonaiskustannuksiltaan huomattavasti edullisempi kuin yksityisen toimistotilan vuokraaminen. Usein yritykselle koituva taloudellinen hyöty on merkittävä. Toimistohotellissa kiinteistön tilat jaetaan monen yrityksen kesken ja usein osa tiloista on yhteiskäytössä. Näin toimistohotellit voivat pitää vuokrahinnat alhaisina, kun monet palvelut on keskitetty ja kilpailutettu. Toimistohotellissa vuokralla olevat yritykset usein jakavat muun muassa kokous- ja keittötilat sekä aula- ja sihteeripalvelut. Myös kiinteistönhuolto ja siivouspalvelut ovat aina hoidettu toimistohotellin puolesta. Toimistohotellien kuukausivuokra onkin usein huomattavasti edullisempi verrattuna yksittäisen toimitilan vuokraamiseen. Toimistohotellit tarjoavat myös virtuaalitoimistoja, jolloin yritys saa toimistohotellin osoitteen ja aulapalvelut käyttöönsä. Virtuaalitoimisto on houkutteleva ja edullinen vaihtoehto monelle yritykselle, jotka eivät tarvitse kiinteä toimistoa päivittäin. Erityisesti start up -yritykset ovat vuokranneet virtuaalitoimistoja Business Parkeista.

Toimistohotellit tarjoavat suuremman liikkumavaran

Toimistohotellit tarjoavat myös lyhytaikaisia vuokrasopimuksia, kun tavanomaisesti toimitilojen vuokrasopimukset ovat pitkiä. Toimistohotellissa vuokrasopimuksen irtisanominen on vaivatonta etkä ole sidottu pitkiin vuokra-aikoihin. Jos yritys on laajentamassa toimintaansa ja haluaa siirtyä esimerkiksi isompiin toimitiloihin, onnistuu muutto toimistohotellista nopealla aikataululla. Isompi toimisto voi löytyä myös toimistohotellin omista tiloista tai Business Parkista ja tiloja voidaankin usein muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Toimistohotellit tarjoavat tässä mielessä joustavampia ratkaisuja kuin perinteiset toimistokiinteistöt.

Toimistohotellit mahdollistavat verkostoitumisen

Toimistohotellissa yhdistyvät yksityisen ja jaetun toimitilojen parhaat puolet. Business Park -ympäristö on ihanteellinen verkostoitumiseen ja parhaimmillaan tukee yrityksen liiketoimintaa. Yhteiset tilat tarjoavat puitteet verkostoitumiseen ja yhteistyöhön muiden yritysten kanssa. Yhteiset sosiaaliset tilat tarjoavat myös työntekijöille inspiroivan ja sosiaalisen työympäriston. Monet toimistohotellit pitävät myös teemailtoja ja järjestävät yrityksille tapahtumia. Parhaimmillaan verkostoituminen johtaa uusiin innovaatioihin ja avaa ovia yhteistyölle yli yrityssektorien. Vahva yritysverkosto myös nostaa yrityksen profiilia ja yrityksellä on oivat mahdollisuudet osallistua erilaisiin tilaisuuksiin ja seminaareihin. Toimistohotellien suosio perustuukin pitkälti juuri erinomaisiin verkostoitumismahdollisuuksiin.

Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin