arrow_upward

Jyväskylä

Lähes 140 000 asukkaan Jyväskylä on Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki. Jyväskylä on myös merkittävä kasvukeskus, jonka asukasluku on kasvanut voimakkaasti. Tämän kehityksen ennustetaan jatkuvan tulevaisuudessakin ja kaupungissa panostetaankin voimakkaasti uusien asuntojen rakentamiseen. Jyväskylä on jatkuvasti...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Vuokrattavat toimistot Jyväskylässä

Suurta osaa Jyväskylän vuokrattavista toimistoista hallinnoiva Jykes Kiinteistöt Oy tarjoaa toimistoja vuokralle hintaan noin 120–180 e/m2/vuosi. Tämä koskee myös aivan Jyväskylän ydinkeskustaa, missä mm. Voimala Businesspark sijaitsee. Jyväskylän ydinkeskustasta voi vuokrata pienen mukavan 15 neliön toimistohuoneen noin 1 800 eurolla vuodessa.

Modernit vapaat toimistot

Monessa Jyväskylään rakennetuista, tällä hetkellä vuokrattavana olevista toimistotiloista ja -rakennuksista on selvästi panostettu visuaaliseen miellyttävyyteen. Juuri toimistohuoneita ja laajempia toimistotiloja on selvästi eniten tarjolla vuokralle; Jykes Kiinteistöt vuokraa Jyväskylässä tasapuolisesti sekä toimistoja että varasto- ja tuotantotiloja: edelliset sijaitsevat muutamassa tarkkaan määrätyssä yrityskeskittymässä, kuten Voimala Businessparkissa tai Terässammon teollisuusalueella, mikä on tietenkin edullinen asia verkostoitumisen kannalta.Voimala Businessparkissa tai Technopoliksen ”kampuksissa” on vielä lisäksi se mitä edullisin puoli, että ne eivät ole pelkkiä irrallisia vuokralle tarjottavia tiloja; kyseessä on kokonainen paketti yritystä varten. Voimala tarjoaa majoittamilleen yrityksille omat yrityspalvelut ”talon puolesta”, ja Technopoliksessa kauppaan kuuluu palveluita IT-tuesta toimistotarvikkeiden kautta aulapalveluun. Kumpikin on kiinnittänyt puolestasi huomiota myös varmasti toimiviin Internet-yhteyksiin ja langattomiin verkkoihin. Myös neuvottelu- ja kokoustilat löytyvät näistä täyden palvelun yrityskeskuksista varsinaisten toimistojen ohella.

Kehittyvät yritysalueet Jyväskylässä

Jyväskylän kaupunki pyrkii edistämään yhteistyötä yliopiston ja yritysten, tutkimuksen ja liiketoiminnan välillä. Jyväskylään rakennetaankin koko ajan uusia kaupunkiympäristöjä, joiden tarkoitus on olla toimipaikkoina sekä oppilaitoksille että yrityksille.Yksi tällainen projekti on Kankaan kaupunginosa, jonka tarjoamiin toimitiloihin on jo muuttanut 40 yritystä ja jossa toimivat Jyväskylän ammattiopisto ja aikuisopisto sekä Humanistinen ammattikorkeakoulu. Ydinkeskustaa kehitetään jatkuvasti houkuttelevammaksi sekä asumista, liikkumista että kuluttamista silmälläpitäen. Jyväskylä panostaa myös hyvinvoinnin tutkimukseen ja siihen liittyvien palvelujen edistämiseen. Uuden Keskussairaalanmäen alueen rakentaminen tulee avaamaan uusia mahdollisuuksia erityisesti vanhusten palveluille ja tulevaisuuden hoiva- ja turvallisuusratkaisujen kehittämiselle. Hippoksen alue puolestaan on kovaa vauhtia kehittymässä Suomen suurimmaksi urheilun ja liikunnan keskittymäksi. Siellä toimii jo nyt Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta – ainoa laatuaan Suomessa – sekä Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU ja Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö Likes. Tällä hetkellä Hippos2020-hankkeen investointien arvo on 270–300 miljoonaa euroa. Seppälänkankaalle, hieman keskustan ulkopuolelle, puolestaan rakennetaan parhaillaan uutta suurta kauppakeskusta, joka valmistuu syksyllä 2017 ja jossa tulee olemaan paitsi liiketilaa, myös toimistoja. Jyväskylän kaupungille myönnettiin tänä vuonna Reilun Kaupan Kaupungin arvonimi, ja vihreys on vallitseva arvo myös uusien alueiden kehittämisessä.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä