arrow_upward

3 toimistot: Jyväskylä

Lähes 140 000 asukkaan Jyväskylä on Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki. Jyväskylä on myös merkittävä kasvukeskus, jonka asukasluku on kasvanut voimakkaasti. Tämän kehityksen ennustetaan jatkuvan tulevaisuudessakin ja kaupungissa panostetaankin voimakkaasti uusien asuntojen rakentamiseen. Jyväskylä on jatkuvasti...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat toimistot Jyväskylässä

Suurta osaa Jyväskylän vuokrattavista toimistoista hallinnoiva Jykes Kiinteistöt Oy tarjoaa toimistoja vuokralle hintaan noin 120–180 e/m2/vuosi. Tämä koskee myös aivan Jyväskylän ydinkeskustaa, missä mm. Voimala Businesspark sijaitsee. Jyväskylän ydinkeskustasta voi vuokrata pienen mukavan 15 neliön toimistohuoneen noin 1 800 eurolla vuodessa.

Modernit vapaat toimistot

Monessa Jyväskylään rakennetuista, tällä hetkellä vuokrattavana olevista toimistotiloista ja -rakennuksista on selvästi panostettu visuaaliseen miellyttävyyteen. Juuri toimistohuoneita ja laajempia toimistotiloja on selvästi eniten tarjolla vuokralle; Jykes Kiinteistöt vuokraa Jyväskylässä tasapuolisesti sekä toimistoja että varasto- ja tuotantotiloja: edelliset sijaitsevat muutamassa tarkkaan määrätyssä yrityskeskittymässä, kuten Voimala Businessparkissa tai Terässammon teollisuusalueella, mikä on tietenkin edullinen asia verkostoitumisen kannalta.Voimala Businessparkissa tai Technopoliksen ”kampuksissa” on vielä lisäksi se mitä edullisin puoli, että ne eivät ole pelkkiä irrallisia vuokralle tarjottavia tiloja; kyseessä on kokonainen paketti yritystä varten. Voimala tarjoaa majoittamilleen yrityksille omat yrityspalvelut ”talon puolesta”, ja Technopoliksessa kauppaan kuuluu palveluita IT-tuesta toimistotarvikkeiden kautta aulapalveluun. Kumpikin on kiinnittänyt puolestasi huomiota myös varmasti toimiviin Internet-yhteyksiin ja langattomiin verkkoihin. Myös neuvottelu- ja kokoustilat löytyvät näistä täyden palvelun yrityskeskuksista varsinaisten toimistojen ohella.

Kehittyvät yritysalueet Jyväskylässä

Jyväskylän kaupunki pyrkii edistämään yhteistyötä yliopiston ja yritysten, tutkimuksen ja liiketoiminnan välillä. Jyväskylään rakennetaankin koko ajan uusia kaupunkiympäristöjä, joiden tarkoitus on olla toimipaikkoina sekä oppilaitoksille että yrityksille.Yksi tällainen projekti on Kankaan kaupunginosa, jonka tarjoamiin toimitiloihin on jo muuttanut 40 yritystä ja jossa toimivat Jyväskylän ammattiopisto ja aikuisopisto sekä Humanistinen ammattikorkeakoulu. Ydinkeskustaa kehitetään jatkuvasti houkuttelevammaksi sekä asumista, liikkumista että kuluttamista silmälläpitäen. Jyväskylä panostaa myös hyvinvoinnin tutkimukseen ja siihen liittyvien palvelujen edistämiseen. Uuden Keskussairaalanmäen alueen rakentaminen tulee avaamaan uusia mahdollisuuksia erityisesti vanhusten palveluille ja tulevaisuuden hoiva- ja turvallisuusratkaisujen kehittämiselle. Hippoksen alue puolestaan on kovaa vauhtia kehittymässä Suomen suurimmaksi urheilun ja liikunnan keskittymäksi. Siellä toimii jo nyt Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta – ainoa laatuaan Suomessa – sekä Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU ja Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö Likes. Tällä hetkellä Hippos2020-hankkeen investointien arvo on 270–300 miljoonaa euroa. Seppälänkankaalle, hieman keskustan ulkopuolelle, puolestaan rakennetaan parhaillaan uutta suurta kauppakeskusta, joka valmistuu syksyllä 2017 ja jossa tulee olemaan paitsi liiketilaa, myös toimistoja. Jyväskylän kaupungille myönnettiin tänä vuonna Reilun Kaupan Kaupungin arvonimi, ja vihreys on vallitseva arvo myös uusien alueiden kehittämisessä.

star
star
star
star
star
4.5 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin