arrow_upward

Lahti

Lahden seutu on kasvavia yrityskeskus, joka on tunnettu teollisenmuotoilun innovaatioista. Lahti onkin erinomainen sijoittumispaikka tuotannonalan yrityksille. Keskeinen sijainti, tavoitettavuus ja kustannustehokkuus ovat syitä sijoittua Lahteen. Vuokraa perinteinen toimitila tai etsi yrityksellesi uudet tilat täydenpalvelun toimistohotellista....Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat toimitilat Lahdessa

Lahden keskusta on nähty suuria infrastruktuurihankkeita ja keskustan ilme yhä kehittyy, kun torin alue valmistuu kokonaisuudessaan. Parhaiten vapaata toimitilaa Lahdessa löytyy keskusta-alueelta sekä Möysä-Paavola akselilta. Vuokrattavia liike- ja toimitiloja löytyy myös Trio-kauppakeskuksesta, joka on keskustan keskeisin kauppakeskus. Keskustassa myös poliisi- ja oikeustalon kortteleihin on suunniteilla rakentaa toimitiloja - uusille toimitiloille onkin kysyntää Lahdessa, samalla kun vanhemmat toimitilarakennukset ovat tyhjillään pidemmän aikaa.

Etsi vuokrattava toimitila historiallisesta kiinteistöstä

Lahdessa on vahva teollisuushistoria ja se näkyy kaupunkin katukuvassa. Teollisuussektorin murroksessa useita teollisuushalleja on jäänyt tyhjillee. Muutamia kohteita on saneerattu uusiokäyttöön ja ne tarjoavat uniikkeja ja nykyaikaisia toimitilakohteita. Yksi mielenkiintoisimmista kohteista on Sibeliustalon lähettyvillä sijaitseva vanha teollisuusrakennus Ankkurikadulla, joka on kokonaan uudistettu. Niin ikään Hennalan kasarmialue on uudelleen suunniteltu ja vanhat kasarmi rakennukset piilottavat sisäänsä täysin remontoidut ja nykyaikaiset toimistorakennukset. Vanhat teollisuusrakennukset tarjoavat uniikkeja toimitiloja, jotka ovat edustuskelpoisia korkeineen tiloineen ja idyllisine miljöineen.

Uudet vuokrattavat toimitilat

Lahden matkakeskuksesta Rautatienaseman yhteyteen on rakenteilla uusi matkakeskus, joka tulee olemaan sekä liikenteen että kaupan keskittymä. Matkakeskuksen yhteyteen rakennetaan suuri toimistotalo, BW-tower. Korkea toimistotalo tarjoaa yrityksille huippumoderneja toimitiloja loistavalla sijainnilla. Rakennuksessa on seitsemän kerrosta ja uutena niin sanottu robottiparkki, joka tarjoaa helppoa pysäköintiä yli 200 autolle. BW-toimistorakennus tulee olemaan rautatieaseman ja bussiaseman välittömässä läheisyydessä. Uudessa toimitilarakennuksessa on otettu myös ympäristökysymykset huomioon ja rakennuksen energialuokka on B.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä