arrow_upward

Turku

Turku tarjoaa dynaamisen toimintaympäristön yrityksille strategisen sijainnin sekä monipuolisen elinkeinorakenteen ansiosta. Turusta on parhaat rahtiyhteydet Euroopan keskeisiin suurkaupunkeihin ja yrityskulttuuri on pienyrityksiä suosiva. Kaupungissa on monipuolinen elinkeinorakenne, jota laaja-alainen koulutustarjonta tukee. Turun suurimmat työllistäjät ovat...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavien toimistohotellien hinnat Turussa

Hintatasoltaan Turku on pääkaupunkiseutua halvempi mutta hieman koko maan keskitasoa kalliimpi. Pääkaupunkiseutua halvemmasta hintatasosta huolimatta erityisesti asuntojen hinnat ovat olleet viime vuosina jatkuvassa kasvussa. Keskustassa ja sen lähialueilla esimerkiksi toimistojen vuokrataso on korkeampi kuin keskustan ulkopuolella. Toimistohotellien hintataso vaihtelee pääasiassa palveluntarjoajan mukaan, ja hintoihin vaikuttavat eniten vuokrattavien tilojen koko sekä tiloissa työskentelevien henkilöiden määrä. Turussa toimistohotellien tilavuokrat ovat suurin piirtein samalla tasolla eri palveluntarjoajilla, mutta vuokraan sisältyvien palvelujen määrä vaihtelee. Vaikka eri toimistohotellien tilavuokrat ovat lähes samansuuruisia, erilaiset palveluvalikoimat ja niiden synnyttämät mahdolliset lisäkustannukset voivat aiheuttaa huomattaviakin eroja eri toimistohotellien todellisten hintojen välille.


Toimistohotellit sataman ja lentokentän läheisyydessä

Turussa satama- ja meriteollisuus yhdessä luovat vankan perustan seudun muiden teollisuusalojen toiminnalle. Turun alueella on valmistettu maailman suurimmat loistoristeilijä- ja matkustajalautta-alukset. Satama on erikoistunut rekka- ja traileriliikenteeseen ja tärkeitä kohdesatamia ovat esim. Saksan Lyypekki ja Travemünde. Turun satama on keskeisessä roolissa mm. Tampereen ja Pohjanmaan seutujen teollisuuden ja markkinoiden osalta. Turku toimii myös tärkeänä linkkinä Tukholma-Turku-Helsinki-Pietari kasvukäytävällä. Satamasta on vain 15 minuutin matka lentokentälle. Turun lentokenttä on puolestaan Suomen neljänneksi suurin matkustajaliikenteen, ja Suomen toiseksi suurin rahtiliikenteen osalta. Lentorahti suuntautuu mm. Belgiaan ja Viroon. Lentokentän ja Sataman läheisyyteen on viime vuosina rakentunut logistisiin toimintoihin erikoistuneita alueita, joista tunnetuimpana esimerkkinä on LogiCity lentokentän alueella. Lentoaseman, sataman, rautatieverkon ja tieliikenneyhteyksien toimiva logistinen verkko houkutteleekin yhä useampia yrityksiä Turun seudulle. Tulevaisuudessa tämä tulee lisäämään myös toimistohotellikysyntää alueella.


Vapaat toimistohotellit Turussa

MatchOfficen tekemän raportin mukaan eurooppalaisten toimistohotellien kysyntä on vahvassa kasvussa. Kustannustehokkuuteen pyrkiminen on johtanut kaikenkokoisissa yrityksissä tilankäytön tehostamiseen ja toimistohotellien asiakaskunta on näin laajentunut kattamaan myös isompia yrityksiä. Toimistohotelli on kilpailukykyinen vaihtoehto toimistotilamarkkinoilla koska vuokra-aika on joustava ja käyttö on helppoa ja riskitöntä. Täyden palvelun toimistohotellitilat, joissa posti-, aula- ja IT-palvelut sekä kiinteistön ylläpito, kokoustilat, sekä valmiiksi kalustetut toimistot kuuluvat vuokraan, on yrityksen kannalta houkuttelevaa. Vuokra-aikaa ja yritystoimitilan kokoa on mahdollista muuttaa tarpeen mukaan, eikä kiinteistöstä huolehtiminen jää yrityksen harteille. Turun toimistohotellitarjonta on keskittynyt etenkin keskustan alueelle.

Lue lisää Turku WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä