arrow_upward

5 toimistohotellit: Turku

Turku tarjoaa dynaamisen toimintaympäristön yrityksille strategisen sijainnin sekä monipuolisen elinkeinorakenteen ansiosta. Turusta on parhaat rahtiyhteydet Euroopan keskeisiin suurkaupunkeihin ja yrityskulttuuri on pienyrityksiä suosiva. Kaupungissa on monipuolinen elinkeinorakenne, jota laaja-alainen koulutustarjonta tukee. Turun suurimmat työllistäjät ovat...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavien toimistohotellien hinnat Turussa

Hintatasoltaan Turku on pääkaupunkiseutua halvempi mutta hieman koko maan keskitasoa kalliimpi. Pääkaupunkiseutua halvemmasta hintatasosta huolimatta erityisesti asuntojen hinnat ovat olleet viime vuosina jatkuvassa kasvussa. Keskustassa ja sen lähialueilla esimerkiksi toimistojen vuokrataso on korkeampi kuin keskustan ulkopuolella. Toimistohotellien hintataso vaihtelee pääasiassa palveluntarjoajan mukaan, ja hintoihin vaikuttavat eniten vuokrattavien tilojen koko sekä tiloissa työskentelevien henkilöiden määrä. Turussa toimistohotellien tilavuokrat ovat suurin piirtein samalla tasolla eri palveluntarjoajilla, mutta vuokraan sisältyvien palvelujen määrä vaihtelee. Vaikka eri toimistohotellien tilavuokrat ovat lähes samansuuruisia, erilaiset palveluvalikoimat ja niiden synnyttämät mahdolliset lisäkustannukset voivat aiheuttaa huomattaviakin eroja eri toimistohotellien todellisten hintojen välille.


Toimistohotellit sataman ja lentokentän läheisyydessä

Turussa satama- ja meriteollisuus yhdessä luovat vankan perustan seudun muiden teollisuusalojen toiminnalle. Turun alueella on valmistettu maailman suurimmat loistoristeilijä- ja matkustajalautta-alukset. Satama on erikoistunut rekka- ja traileriliikenteeseen ja tärkeitä kohdesatamia ovat esim. Saksan Lyypekki ja Travemünde. Turun satama on keskeisessä roolissa mm. Tampereen ja Pohjanmaan seutujen teollisuuden ja markkinoiden osalta. Turku toimii myös tärkeänä linkkinä Tukholma-Turku-Helsinki-Pietari kasvukäytävällä. Satamasta on vain 15 minuutin matka lentokentälle. Turun lentokenttä on puolestaan Suomen neljänneksi suurin matkustajaliikenteen, ja Suomen toiseksi suurin rahtiliikenteen osalta. Lentorahti suuntautuu mm. Belgiaan ja Viroon. Lentokentän ja Sataman läheisyyteen on viime vuosina rakentunut logistisiin toimintoihin erikoistuneita alueita, joista tunnetuimpana esimerkkinä on LogiCity lentokentän alueella. Lentoaseman, sataman, rautatieverkon ja tieliikenneyhteyksien toimiva logistinen verkko houkutteleekin yhä useampia yrityksiä Turun seudulle. Tulevaisuudessa tämä tulee lisäämään myös toimistohotellikysyntää alueella.


Vapaat toimistohotellit Turussa

MatchOfficen tekemän raportin mukaan eurooppalaisten toimistohotellien kysyntä on vahvassa kasvussa. Kustannustehokkuuteen pyrkiminen on johtanut kaikenkokoisissa yrityksissä tilankäytön tehostamiseen ja toimistohotellien asiakaskunta on näin laajentunut kattamaan myös isompia yrityksiä. Toimistohotelli on kilpailukykyinen vaihtoehto toimistotilamarkkinoilla koska vuokra-aika on joustava ja käyttö on helppoa ja riskitöntä. Täyden palvelun toimistohotellitilat, joissa posti-, aula- ja IT-palvelut sekä kiinteistön ylläpito, kokoustilat, sekä valmiiksi kalustetut toimistot kuuluvat vuokraan, on yrityksen kannalta houkuttelevaa. Vuokra-aikaa ja yritystoimitilan kokoa on mahdollista muuttaa tarpeen mukaan, eikä kiinteistöstä huolehtiminen jää yrityksen harteille. Turun toimistohotellitarjonta on keskittynyt etenkin keskustan alueelle.

star
star
star
star
star
4.3 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin