arrow_upward

Turku

Turku on dynaaminen yritysympäristö, joka pohjautuu monipuoliselle elinkeinoelämälle. Turussa suurimmat sektorit ovat palvelu-, kauppa-, ja teollisuussektorit. Turkuun on sijoittunut monia kotimaisia mutta myös kansainvälisiä yrityksiä. Kaupungissa on hyvä valikoima toimitiloja. Nyt Turku tarjoaa myös yhteisöllisiä...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Coworking Turussa

Sitä mukaan kun Turkuun on tullut toimistohotelleja, on coworking-tilojen määrä kasvanut niin ikään. Turussa on coworking-tiloja vuokrattavissa keskustan tuntumassa. Logomon mukaan kaupungin läntinen alue on vilkastunut ja Logomossa toimii luovanalan tekijöitä. Kivenheiton päässä, Läntisellä pitkäkadulla on vapaata coworking-tiloja vuokrattavaksi aina muutamaksi tunniksi tai useammaksi päiväksi. Coworking-tilat löytyvätkin usein juuri erinomaisten kulkuyhteyksien tuntumasta, koska yhteisölliset työtilat houkuttelevat juuri paljon liikkuvia yrittäjiä. Läntisellä pitkäkadulla sijaitsevat coworkingt-tilat ovat ihanteelliset sijainniltaan. Rautatieaseman ja linja-autoaseman puolessa välissä sijaitseva toimitilakiinteistö on helposti tavoitettavissa ja keskusta on vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteisölliset työtilat

Coworking on miellyttävä tapa työskennellä ja tarjoaa sinulle joustavuutta työpäiviin. Coworking-tilat houkuttelevat yrityksiä ja yrittäjiä, koska ne tarjoavat paitsi joustavia mutta täysin käyttövalmiita työtiloja. Yrittäjät voivat astua sisään ja aloittaa työnteon niin halutessaan. Yhteisöllisyys ja sosiaalisuus on osa coworking-konseptia ja tilat on suunniteltu siten, että ne tarjoavat mahdollisuuden seurustella tai tehdä yhdessä töitä. Samalla coworking-tiloissa on usein myös eristettyjä työpisteitä ja kokoustiloja niitä tarvitseville.

Coworking hinnat Turku

Coworking-tilat ovat edullinen vaihtoehto verrattuna perinteiseen omaa toimistoon, josta maksetaan kuukausivuokraa. Coworking-tilat laskuttavat käytönmukaan, joten maksat vain siitä ajasta, jolloin teet töitä coworking-toimitiloissa. Monet tarjoavat perustuvat jäsenyyteen. Vuokraajien tulee ostaa ensin jäsenyys, joka on alkaen noin 100 euroa. Perusjäsenyys antaa oikeudet käyttää tietyn määrän coworking-tiloja, mikä voi olla esimerkiksi kerran viikossa. Ne, jotka tarvitsevat tiloja päivittäin tai useammin kuin kerran viikossa mutta epäsäännöllisesti voivat valita erilaisista lisäpaketeista, jotka niin ikään ovat alkaen 100 / kuukausi.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä