arrow_upward

0 Coworking: Turku

Turku on dynaaminen yritysympäristö, joka pohjautuu monipuoliselle elinkeinoelämälle. Turussa suurimmat sektorit ovat palvelu-, kauppa-, ja teollisuussektorit. Turkuun on sijoittunut monia kotimaisia mutta myös kansainvälisiä yrityksiä. Kaupungissa on hyvä valikoima toimitiloja. Nyt Turku tarjoaa myös yhteisöllisiä...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Coworking Turussa

Sitä mukaan kun Turkuun on tullut toimistohotelleja, on coworking-tilojen määrä kasvanut niin ikään. Turussa on coworking-tiloja vuokrattavissa keskustan tuntumassa. Logomon mukaan kaupungin läntinen alue on vilkastunut ja Logomossa toimii luovanalan tekijöitä. Kivenheiton päässä, Läntisellä pitkäkadulla on vapaata coworking-tiloja vuokrattavaksi aina muutamaksi tunniksi tai useammaksi päiväksi. Coworking-tilat löytyvätkin usein juuri erinomaisten kulkuyhteyksien tuntumasta, koska yhteisölliset työtilat houkuttelevat juuri paljon liikkuvia yrittäjiä. Läntisellä pitkäkadulla sijaitsevat coworkingt-tilat ovat ihanteelliset sijainniltaan. Rautatieaseman ja linja-autoaseman puolessa välissä sijaitseva toimitilakiinteistö on helposti tavoitettavissa ja keskusta on vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteisölliset työtilat

Coworking on miellyttävä tapa työskennellä ja tarjoaa sinulle joustavuutta työpäiviin. Coworking-tilat houkuttelevat yrityksiä ja yrittäjiä, koska ne tarjoavat paitsi joustavia mutta täysin käyttövalmiita työtiloja. Yrittäjät voivat astua sisään ja aloittaa työnteon niin halutessaan. Yhteisöllisyys ja sosiaalisuus on osa coworking-konseptia ja tilat on suunniteltu siten, että ne tarjoavat mahdollisuuden seurustella tai tehdä yhdessä töitä. Samalla coworking-tiloissa on usein myös eristettyjä työpisteitä ja kokoustiloja niitä tarvitseville.

Coworking hinnat Turku

Coworking-tilat ovat edullinen vaihtoehto verrattuna perinteiseen omaa toimistoon, josta maksetaan kuukausivuokraa. Coworking-tilat laskuttavat käytönmukaan, joten maksat vain siitä ajasta, jolloin teet töitä coworking-toimitiloissa. Monet tarjoavat perustuvat jäsenyyteen. Vuokraajien tulee ostaa ensin jäsenyys, joka on alkaen noin 100 euroa. Perusjäsenyys antaa oikeudet käyttää tietyn määrän coworking-tiloja, mikä voi olla esimerkiksi kerran viikossa. Ne, jotka tarvitsevat tiloja päivittäin tai useammin kuin kerran viikossa mutta epäsäännöllisesti voivat valita erilaisista lisäpaketeista, jotka niin ikään ovat alkaen 100 / kuukausi.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin