arrow_upward

5 toimitilat: Porvoo

Porvoo sijaitsee Itä-Uudellamaalla noin 50 km Helsingistä Itään. Kaupunki on historiallinen ja tunnettu vanhasta kaupungistaan. Porvoo tuo paljon turisteja Helsingistä varsinkin kesäisin. Porvoon vahvin elinkeino on palvelusektori ja lisäksi teollisuustuotanto on tärkeä työllistäjä alueella. Porvoo...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat toimitilat Porvoossa

Porvoosseen on noussut uusia kauppakeskuksia kaupungin keskustan ulkopuoulelle, joista löytyvät kaikki suurimmat marketit ja päivittäistavarakaupat. Kauppakeskuksien yhteydessä on usein vuokrattavana liiketiloja. Vapaita liiketiloja löytyy muun muassa kauppakeskuksesta valtatien E18 varrelta. Rannikkokaupunkina Porvoo tarjoaa myös kauniita maisemia kaupunkiin sijoittuville yrityksille. Erilaisia vuokrattavia toimitiloja löytyy myös parhaimmillaan merimaisemalla. 

Yrittäjyys ja toimitilat 

Porvooseen houkuttelee yrityksiä erinomaiset logistiikkapalvelut sekä hyvät kulkuyhteydet. Helsinki-Vantaan lentoasema on 40 minuutin ja Vuosaarensatama 30 minuutin matkan päässä. Porvoo onkin houkuttelut paljon teollisuustuotannon yrityksiä, jotka tekevät vienti- ja tuontikauppaa. Porvoo on viime vuodet kasvanut tasaisesti ja kasvua on osaltaan tukenut erilaiset kaupunkihankkeet, jotka vahvistavat yrityselämän monimuotoisuutta ja panostavat energiatehokkuutteen.

Edulliset toimitilat 

Porvoon yritysalueita ovat muun muassa Länsiranta, Kuninkaanportti, Tolkkinen, Kilpilahti ja Tarmola. Edullisia toimitiloja on tarjolla erityisesti tuotannon ja teollisuuden alan yrityksille. Kaupungin elinkeino- ja kilpailukykyohjelmassa painotetaan niin ikään yritysten sijoittumismahdollisuuksien parantamista. Lisäksi kaupunki haluaa varmistaa osaavan työvoiman kasvu ja edistää yritysten toimintamahdollisuuksia kaikin vahvistamalla esimerksi logistiikkaa ja yrityspalveluita. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin