arrow_upward

Porvoo

Porvoo sijaitsee Itä-Uudellamaalla noin 50 km Helsingistä Itään. Kaupunki on historiallinen ja tunnettu vanhasta kaupungistaan. Porvoo tuo paljon turisteja Helsingistä varsinkin kesäisin. Porvoon vahvin elinkeino on palvelusektori ja lisäksi teollisuustuotanto on tärkeä työllistäjä alueella. Porvoo...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Vapaat toimitilat Porvoossa

Porvoosseen on noussut uusia kauppakeskuksia kaupungin keskustan ulkopuoulelle, joista löytyvät kaikki suurimmat marketit ja päivittäistavarakaupat. Kauppakeskuksien yhteydessä on usein vuokrattavana liiketiloja. Vapaita liiketiloja löytyy muun muassa kauppakeskuksesta valtatien E18 varrelta. Rannikkokaupunkina Porvoo tarjoaa myös kauniita maisemia kaupunkiin sijoittuville yrityksille. Erilaisia vuokrattavia toimitiloja löytyy myös parhaimmillaan merimaisemalla. 

Yrittäjyys ja toimitilat 

Porvooseen houkuttelee yrityksiä erinomaiset logistiikkapalvelut sekä hyvät kulkuyhteydet. Helsinki-Vantaan lentoasema on 40 minuutin ja Vuosaarensatama 30 minuutin matkan päässä. Porvoo onkin houkuttelut paljon teollisuustuotannon yrityksiä, jotka tekevät vienti- ja tuontikauppaa. Porvoo on viime vuodet kasvanut tasaisesti ja kasvua on osaltaan tukenut erilaiset kaupunkihankkeet, jotka vahvistavat yrityselämän monimuotoisuutta ja panostavat energiatehokkuutteen.

Edulliset toimitilat 

Porvoon yritysalueita ovat muun muassa Länsiranta, Kuninkaanportti, Tolkkinen, Kilpilahti ja Tarmola. Edullisia toimitiloja on tarjolla erityisesti tuotannon ja teollisuuden alan yrityksille. Kaupungin elinkeino- ja kilpailukykyohjelmassa painotetaan niin ikään yritysten sijoittumismahdollisuuksien parantamista. Lisäksi kaupunki haluaa varmistaa osaavan työvoiman kasvu ja edistää yritysten toimintamahdollisuuksia kaikin vahvistamalla esimerksi logistiikkaa ja yrityspalveluita. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä