arrow_upward

Vantaa

Vantaa on Helsingin ja Espoon rinnalla yksi Suomen kiinnostavimmista ja nopeiten kasvavista toimitila-alueista. Pääkaupunkiseutuun kuuluva Vantaa on kaupunkina vireä ja vilkas. Reilulla 200 000 asukkaallaan Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Vantaan kaupunkirakenteelle on ominaista...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Vuokrattavat toimistot ja hinnat Vantaalla

Vantaalla vuokrattava toimistotila on pääsääntöisesti huomattavasti halvempaa kuin Helsingissä. Vantaan toimistotilojen keskimääräisissä vuokratasoissa on kuitenkin melko suuria alueellisia eroja. Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitsevassa Veromiehessä toimistotilojen vuokrat ovat olleet keskimäärin 18,18 € / m2 / kk. Viertolassa toimistotilojen vuokrat ovat puolestaan olleet keskimäärin 18,11 € / m2 / kk. Vuokrattavaa toimistotilaa saa Pakkalasta keskimäärin 16,19 € / m2 / kk hintaan ja Tikkurilasta 14,95 € / m2 / kk. Myyrmäessä vuokrattavien toimistotilojen hintataso on ollut 13,15 € / m2 / kk. Myös Vantaan liiketilojen vuokratasoissa on alueellisia eroja. Tammistossa ja Pakkalassa vuokrataso on ollut 36,34 € / m2 / kk, uusien vuokrasopimusten osalta mediaanivuokra on ollut 48,85 € / m2 / kk. Sen sijaan esimerkiksi Myyrmäestä liiketilaa on saanut alle 15 € / m2 / kk. Vantaan yritysalueet tulevat tulevaisuudessa keskittymään yhä tiiviimmin pääkaupunkiseudun liikennehankkeiden solmukohtiin. Kehärata vahvistaa Vantaan houkuttelevuutta yritysten keskuudessa nopeuttamalla ja parantamalla liikennemahdollisuuksia. Kehärata kiertää Helsingin keskustasta Vantaankosken kautta Aviapoliksen kauppakeskukseen ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja takaisin Tikkurilan ja Malmin kautta Helsinkiin. Vantaalla Kehäradan varren yritysalueilla on aloitettu useita kehityshankkeita, mikä lisää työpaikkatarjontaa arviolta 200 000 hengellä sekä laajentaa yritystoimitila -kysyntää ja -tarjontaa.

Toimitilat Helsinki Vantaa lentokentän läheisyydestä

Vantaa on jatkuvasti kehittyvä kaupunki, jossa on käynnissä erilaisia hankkeita. Vantaa on yhdessä Helsingin ja Espoon kanssa mukana Helsinki Growth Alliancessa, jonka tavoitteena on rakentaa pääkaupunkiseudusta kansainvälinen ja aktiivinen yrittäjyysympäristö.
Vantaan kaupunki on panostanut pitkäjänteisesti Helsinki-Vantaan lentoaseman ja sitä ympäröivän Aviapolis-alueen kehittämiseen. Aviapolis City -projektissa kehittämiskohteita ovat alueen liikenne, logistiikka, ympäristö, kauppa, uudet palvelut sekä viihtyisyys. Kansainvälisestikin tunnettu Aviapolis on houkuttellut sekä suomalaisia että kansainvälisiä yrityksiä alueelle ja nykyisin alueella on jo yli 1 100 yritystä. Tunnettuja yrityksiä ovat muun muassa DHL, Schenker, Itella Logistics ja G4S. Lisäksi monet teknologian alan yritykset ovat löytäneet tiensä Aviapoliksen yrityskeskukseen. Helsinki Vantaa lentoaseman välitönläheisyys on alueen ehdoton valttikortti. Nopeat lentoyhteydet maailmalle tekevät Aviapoliksesta kansainvälisesti kilpailukykyisen yrityskeskuksen ja erinomaisen sijoittumispaikan yrityksille, jotka toimivat sekä Suomessa että ulkomailla. Vastavalmistunut Kehärata tarjoaa lisäksi erinomaiset julkisenliikenteen palvelut muualle pääkaupunkisudulle suoraan Aviapoliksesta. Aviapolis on erinomainen valinta paitsi sijaintinsa puolesta, mutta tarjoaa myös erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet yrityksille. Toimitiloja Aviapoliksesta ja sen lähialueelta tarjoaa monet tunnetut toimitilojen tarjoajat kuten Technopolis ja Regus.

Toimitilat ja kauppakeskukset yhdistyvät

Selvä trendi kiinteistömarkkinoilla on, että toimitiloja rakennetaan liikekeskusten yhteyteen. Uset liikekeskushankkeet yhdistävät liikenneaseman, kauppakeskuksen ja tarjoaa lisäksi erilaisia tiloja yrityksille. Esimerkiksi Tikkurilan Dixie-kauppakeskus pitää sisällään sekä kauko- että lähiliikenneterminaalin, kauppoja, sekä tarjoaa useamman kerroksen toimistotiloja. Yhdeksänkerroksinen Dixie on valmistuva kokonaisuudessaan vuonna 2017. Joskin toimitilojen rakentaminen kauppakeskusten välittömään yhteyteen on uudempi ilmiö, toimitiloja on aina noussut liikennekeskusten yhteyteen. Kauppakeskus Jumbo ja sen välittömässä läheisyydessä on paljon vuokrattavia toimitiloja. Myös muilla Vantaan suuralueilla on käynnissä erilaisia hankkeita. Hakunilan suuralueen Länsimäen kehittäminen -hanke tulee monipuolistamaan Hakunilan asumismahdollisuuksia sekä nostamaan elinympäristön laatutasoa. Kehittämiskohteiden joukossa on myös Hakkila – kehittyvä työpaikkakeskittymä ja kaupungin logistinen keskipiste. Kivistö on voimakkaasti kasvava alue, jolle tulee nousemaan uusi kaupunkikeskus. Kivistön keskustaan ja Keimolanmäelle rakentuu uutta asuntokantaa. Vehkalasta on tulossa keskeinen uusi elinkeinoalue, josta ennakoidaan tulevan 10 000 työpaikan keskus erityisesti pk-sektorin toimijoiden tarpeisiin. Vehkalaan on rakenteilla myös uusi muodin keskus, joka tulee tarjoamaan nykyaikaisia ja edustavia toimitiloja kotimaisille ja kansainvälisille muotialan toimijoille. Alueiden rakennushankkeet tulevat monipuolistamaan myös Vantaan toimistotilatarjontaa. Myös Koivukylän keskustaa ollaan kehittämässä. Keskustaan on tulossa uusien asuntojen lisäksi uutta liike- ja toimistotilaa. Myyrmäen, Korson ja Martinlaakson keskustat ovat saamassa uuden ilmeen ja myös näille alueille on tulossa uutta vuokrattavaa toimistotilaa sekä liiketiloja. Tikkurilan kehittyminen on jatkunut voimakkaana Kehäradan avautumisen jälkeen. Tikkurilan toimisto- ja liikekeskus Dixin laajennus monipuolistaa Vantaan toimistotilatarjontaa. Dixiin rakentuu uutta toimistotilaa 8 000 neliötä ja liiketilaa 4 000 neliötä. Liiketilojen yläpuolelle rakentuu kaksi erillistä toimistotilaa sisältävää toimistotornia. Kokonaisuudessaan Dixi tulee valmistumaan 2019. Tällöin kauppakeskus tulee olemaan laajuudeltaan 57 000 neliömetriä. Monet Vantaan toimistot tulevatkin tulevaisuudessa sijaitsemaan näissä moderneissa tiloissa.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä