arrow_upward
Fi helsinki

Vuokrattavat varastot ja tuotantotilat koko Suomen alueelta

Tehokkaimmat varastot vuokrattavana Suomessa

Valitse tyyppi
Varasto / Tuotantotiladone
Virtuaalitoimistodone
Liiketiladone
Toimistohotelli / Business Parkdone
Kokoustilatdone
Coworkingdone
Toimistodone
Pysäköintidone
MatchOfficePohjoisesplanadi 39, UMA Technopolis00100 Helsinki(+358) 40 164 7959info@matchoffice.fiY-tunnus: 2740208-5
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen
Fi

Etsi varasto tai tuotantotila

MatchOffice.fi tarjoaa nopean katsauksen Suomen vapaisiin tuotantotiloihin. Varasto, teollisuushalli tai tuotantotila - mitä etsitkään, MatchOffice.fi -sivuilta löydät vuokrattavat toimitilat. Palvelumme on vuokraajille helppokäyttöinen ja maksuton.

Aloita varaston etsiminen valitsemalla oikealta valikosta alue, josta etsit toimtilaa. Selaa laajaa valikoimaa kohteita ja pyydä sinua kiinnostavan kohteen yhteystiedot täyttämällä lisätietoja lomake. Palvelu on aina maksuton eikä se sido sinua mihinkään. Voit myös halutessasi asettaa toimitilavahdin, joka ilmoittaa sinulle aina uusista, hakukriteereihisi sopivista varastoista.

Etsi kohteita vaivattomasti
  • Regus
  • Yit
  • Logicor
  • Fennia

Uusimmat Varastot / Tuotantotilat

Vuokrattavat varastot / tuotantotilat MatchOffice-portaalista

MatchOffice-toimitilaportaali on Suomen uusi ja innovatiivinen toimitilojen markkinapaikka. Sivuiltamme löydät varastot ja tuotantotilat moneen tarkoitukseen. Palvelustamme löydät yritykselle esimerkiksi tuotantotilat, varastotilat ja logistiikkatoimitilat - kaikki samasta osoitteesta.


MatchOffice.fi edustaa laajaa joukkoa kiinteistöalan toimijoita, sekä yksityisiä vuokranantajia että isompia kiinteistöyrityksiä. Näin takaamme, että löydät sivuiltamme kattavan valikoiman vuokrattavia tuotantotiloja eri tarpeisiin. Palvelumme kattaa sekä pienemmät työtilat että suuret logistiikkakiinteistöt. Etsitpä toimitilaa kaupungista tai teollisuusalueelta, autamme sinua mielellämme löytämään tarpeitasi vastaavat toimitilat yrityksellesi.


Voit etsiä varasto- ja tuotantotiloja rajaten hakua tarpeidesi mukaan. Halutessasi voit asettaa toimitilavahdin, joka ilmoittaa automaattisesti uusista, sivuillemme rekisteröidyistä tiloista. Löydettyäsi yrityksellesi sopivan tuotantotilan tai varaston, lähetämme kohteen vuokranantajan yhteystiedot ja voit olla suoraan yhteydessä vuokranantajaan sopiaksesi näytöstä ja vuokrauksesta.


Aloita haku tai aseta toimitilavahti, joka ilmoittaa sinulle uusista tuotantatiloista alueellasi. Autamme myös mielellämme sinua toimitilojen etsimisessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Etsi juuri sinun yrityksellesi sopiva varasto tai tuotantotila

Etsi vuokrattavat tuotantotila tai varastotila


Oikeanlaiset ja tarpeisiin sopivat tuotantotilat vahvistavat yrityksen profiilia. Tuotantotilan etsinnässä auttaa kun on etukäteen selvittänyt yrityksen tarpeet ja vaatimukset. On suositeltavaa tehdä muistilista tuotantilaa koskevista kriteereistä. Olemme listanneet muutamia asioita, jotka on hyvä huomioida tuotantotilaa vuokratessa.

Lue lisää

Teollisuushalli hyvien liikenneyhteyksien päässä

Toimivat liikenneyhteydet ovat ensisijaisia yrityksen tuottavuuden kannalta. Teollisuushalli tulee olla saavutettavissa ja helppokulkuisen matkan päässä, jotta päivittäinen logistiikka on sujuvaa. Materiaalin hankkimisen ja tuotteen kuljetuksen asiakkaille tulee sujua tehokkaasti ja vaivattomasti. On hyvä pitää mielessä kulkuneuvojen asettamat vaatimukset, mikäli tuotteet tai materiaalit vaativat erikoisajoneuvokuljetuksia. Myös parkkipaikkojen on tuettava tätä tarkoitusta. Niinikään on hyvä huomioida raideyhteyksien, moottoriteiden, sataman tai lentokentän sijainti suhteessa tuotantotilaan.

Tuotteelle soveltuvat tuotantotilat

Useimmille materiaaleille ja tuotteille on olemassa niille ominaiset säilytysvaatimukset. Tämä on hyvä huomioida tuotantotilaa valitessa. Esimerkiksi elintarvikealaa rajaavat tiukat vaatimukset muun muassa elintarvikkeiden säilytyksen osalta. Toimitilojen on tässä tapauksessa sovelluttava elintarvikkeiden käsittelyyn, kuten kuivatukseen, kuumentamiseen tai kylmentämiseen.

Tuotantotila ja sen kunto

Varasto ja sen kunnon selvittäminen on aina perusteltua, vaikkakin kyseessä olisin pieni tai väliaikainen vuokravarasto. Kun kunto on odotusten mukainen, säästyy yritys monelta ikävältä yllätykseltä, joka voi aiheutua esim. vesivahingon tai kiinteistön muuhun ylläpitoon liittyvän ongelman sattuessa. On hyvä olla etukäteen tietoinen kiinteistön mahdollisista teknisistä puutteista.

Varasto yrityksellesi?

Oletko etsimässä sopivaa varastotilaa yrityksellesi? Tuotantotilat-kategorian alta löydät myös vuokrattavia varastoja kaikkiin tarpeiisiin. Etsi varasto läheltä kotiasi tai läheltä yrityksen kotipaikkaa ja ratkaise tilaongelmat kerralla.