arrow_upward
Fi helsinki

Vuokrattavat varastot ja tuotantotilat koko Suomen alueelta

Tehokkaimmat varastot vuokrattavana Suomessa

Valitse tyyppi
Toimistodone
Toimistohotellidone
Varasto / tuotantotiladone
Liiketiladone
Coworkingdone
Kokoustiladone
Virtuaalitoimistodone
mic
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen

Etsi varasto tai tuotantotila

MatchOffice.fi tarjoaa nopean katsauksen Suomen vapaisiin tuotantotiloihin. Varasto, teollisuushalli tai tuotantotila - mitä etsitkään, MatchOffice.fi -sivuilta löydät vuokrattavat toimitilat. Palvelumme on vuokraajille helppokäyttöinen ja maksuton.

Aloita varaston etsiminen valitsemalla oikealta valikosta alue, josta etsit toimtilaa. Selaa laajaa valikoimaa kohteita ja pyydä sinua kiinnostavan kohteen yhteystiedot täyttämällä lisätietoja lomake. Palvelu on aina maksuton eikä se sido sinua mihinkään. Voit myös halutessasi asettaa toimitilavahdin, joka ilmoittaa sinulle aina uusista, hakukriteereihisi sopivista varastoista.

Uusimmat Varastot / Tuotantotilat

Vuokrattavat varastot / tuotantotilat MatchOffice-portaalista

MatchOffice-toimitilaportaali on Suomen uusi ja innovatiivinen toimitilojen markkinapaikka. Sivuiltamme löydät varastot ja tuotantotilat moneen tarkoitukseen. Palvelustamme löydät yritykselle esimerkiksi tuotantotilat, varastotilat ja logistiikkatoimitilat - kaikki samasta osoitteesta.


MatchOffice.fi edustaa laajaa joukkoa kiinteistöalan toimijoita, sekä yksityisiä vuokranantajia että isompia kiinteistöyrityksiä. Näin takaamme, että löydät sivuiltamme kattavan valikoiman vuokrattavia tuotantotiloja eri tarpeisiin. Palvelumme kattaa sekä pienemmät työtilat että suuret logistiikkakiinteistöt. Etsitpä toimitilaa kaupungista tai teollisuusalueelta, autamme sinua mielellämme löytämään tarpeitasi vastaavat toimitilat yrityksellesi.


Voit etsiä varasto- ja tuotantotiloja rajaten hakua tarpeidesi mukaan. Halutessasi voit asettaa toimitilavahdin, joka ilmoittaa automaattisesti uusista, sivuillemme rekisteröidyistä tiloista. Löydettyäsi yrityksellesi sopivan tuotantotilan tai varaston, lähetämme kohteen vuokranantajan yhteystiedot ja voit olla suoraan yhteydessä vuokranantajaan sopiaksesi näytöstä ja vuokrauksesta.


Aloita haku tai aseta toimitilavahti, joka ilmoittaa sinulle uusista tuotantatiloista alueellasi. Autamme myös mielellämme sinua toimitilojen etsimisessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Etsi juuri sinun yrityksellesi sopiva varasto tai tuotantotila

Etsi vuokrattavat tuotantotila tai varastotila


Oikeanlaiset ja tarpeisiin sopivat tuotantotilat vahvistavat yrityksen profiilia. Tuotantotilan etsinnässä auttaa kun on etukäteen selvittänyt yrityksen tarpeet ja vaatimukset. On suositeltavaa tehdä muistilista tuotantilaa koskevista kriteereistä. Olemme listanneet muutamia asioita, jotka on hyvä huomioida tuotantotilaa vuokratessa.

Lue lisää

Teollisuushalli hyvien liikenneyhteyksien päässä

Toimivat liikenneyhteydet ovat ensisijaisia yrityksen tuottavuuden kannalta. Teollisuushalli tulee olla saavutettavissa ja helppokulkuisen matkan päässä, jotta päivittäinen logistiikka on sujuvaa. Materiaalin hankkimisen ja tuotteen kuljetuksen asiakkaille tulee sujua tehokkaasti ja vaivattomasti. On hyvä pitää mielessä kulkuneuvojen asettamat vaatimukset, mikäli tuotteet tai materiaalit vaativat erikoisajoneuvokuljetuksia. Myös parkkipaikkojen on tuettava tätä tarkoitusta. Niinikään on hyvä huomioida raideyhteyksien, moottoriteiden, sataman tai lentokentän sijainti suhteessa tuotantotilaan.

Tuotteelle soveltuvat tuotantotilat

Useimmille materiaaleille ja tuotteille on olemassa niille ominaiset säilytysvaatimukset. Tämä on hyvä huomioida tuotantotilaa valitessa. Esimerkiksi elintarvikealaa rajaavat tiukat vaatimukset muun muassa elintarvikkeiden säilytyksen osalta. Toimitilojen on tässä tapauksessa sovelluttava elintarvikkeiden käsittelyyn, kuten kuivatukseen, kuumentamiseen tai kylmentämiseen.

Tuotantotila ja sen kunto

Varasto ja sen kunnon selvittäminen on aina perusteltua, vaikkakin kyseessä olisin pieni tai väliaikainen vuokravarasto. Kun kunto on odotusten mukainen, säästyy yritys monelta ikävältä yllätykseltä, joka voi aiheutua esim. vesivahingon tai kiinteistön muuhun ylläpitoon liittyvän ongelman sattuessa. On hyvä olla etukäteen tietoinen kiinteistön mahdollisista teknisistä puutteista.

Varasto yrityksellesi?

Oletko etsimässä sopivaa varastotilaa yrityksellesi? Tuotantotilat-kategorian alta löydät myös vuokrattavia varastoja kaikkiin tarpeiisiin. Etsi varasto läheltä kotiasi tai läheltä yrityksen kotipaikkaa ja ratkaise tilaongelmat kerralla.


Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin