Vuokraajien yleisimmät kysymykset

Oletko vuokranantaja? Katso vuokranantajien yleisimmät kysymykset täältä.

Tältä sivulta löydät vastauksia kysymyksiin:

Miten saan lisätietoja kohteesta?

Jos olet kiinnostunut vuokrakohteesta, täytä lisätietolomake, anna yhteystietosi ja paina ’ Pyydä tiedot ja hinnat’ . Saat sähköpostiisi vuokrakohteen tiedot muutamassa minuutissa ja useimmiten tämän jälkeen vuokranantaja ottaa suoraan sinuun yhteyttä.

Keneen minun tulee olla yhteydessä, jos minulla on kysyttävää vuokrakohteesta?

Voit olla suoraan yhteydessä vuokranantajaan, jos sinulla on kysyttävää vuokrakohteesta. Täytä lomake ja anna yhteystietosi ja paina ’ Kysy vuokranantajalta’.

Voinko pyytää näyttöä kohteesta?

Näytöistä tulee sopia suoraan vuokranantajan kanssa. Vuokranantajan yhteystiedot lähetetään sinulle automaattisesti kun pyydät lisätietoja kohteesta. Voit myös pyytää erikseen näyttöä täyttämällä lomakkeen ’ Varaa näyttö’.

Mihin henkilötietojani käytetään?

Matchoffice lähettää yhteystietosi vuokranantajalle, jonka vuokrakohteesta olet pyytänyt lisätietoja. Käytämme myös tietojasi lähettämällä sinulle jatkossa sinua mahdollisesti kiinnostavia kohteita, jotka sopivat hakukriteereihisi. Voit aina peruuttaa tämän palvelun ja uutiskirjeet milloin tahansa. Lue lisää tietosuojakäytännöistä.

Aseta tai peruuta hakuvahti

Miten saan tiedon vapaista kohteista, jotka vastaavat hakukriteereitäni?

Voit luoda hakuvahdin, joka automaattisesti ilmoittaa sinulle uusista, vapaista vuokrakohteista jotka vastaavat hakukriteereitäsi. Saat sähköpostiisi viestin, kun meillä on uusia sinulle sopivia kohteita.

Miten voit peruuttaa hakuvahtini?

Voit aina peruuttaa hakuvahdin milloin vain. Klikkaa sähköpostien lopusta löytyvää linkkiä ’ Peruuta hakuvahti’. Jos haluat, voit aina luoda uuden hakuvahdin uusilla hakukriteereillä.

Peruuta uutiskirjeet ja muut sähköpostit

Miten voin peruuttaa uutiskirjeet?

Voit peruuttaa uutiskirjeet milloin haluat. Klikkaa sähköpostien lopusta löytyvää linkkiä. Jos se ei toimi, voit myös aina ottaa meihin yhteyttä:info@matchoffice.com, ja peruutamme uutiskirjeet puolestasi.

Miksi saan yhä sähköposteja vaikka peruutin uutiskirjeen?

Voit saada yhä ilmoituksia uusista vuokrakohteista, jos olet pyytänyt lisätietoja vuokrakohteesta tai sinulla on aktiivinen hakuvahti. Sinun tulee peruuttaa erikseen myös nämä palvelut.


Jos et löytänyt vastauksia kysymyksiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä: info@matchoffice.com tai puhelimitse +358 3 741 18970. Vastaamme kysymyksiisi ja palvelemme Maanantaista - Perjantaihin välillä 8:30 - 17:00.


Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo