arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Vuokraajien yleisimmät kysymykset

Oletko vuokranantaja? Katso vuokranantajien yleisimmät kysymykset täältä.

Tältä sivulta löydät vastauksia kysymyksiin:

Miten saan lisätietoja kohteesta?

Jos olet kiinnostunut vuokrakohteesta, täytä lisätietolomake, anna yhteystietosi ja paina ’ Pyydä tiedot ja hinnat’ . Saat sähköpostiisi vuokrakohteen tiedot muutamassa minuutissa ja useimmiten tämän jälkeen vuokranantaja ottaa suoraan sinuun yhteyttä.

Keneen minun tulee olla yhteydessä, jos minulla on kysyttävää vuokrakohteesta?

Voit olla suoraan yhteydessä vuokranantajaan, jos sinulla on kysyttävää vuokrakohteesta. Täytä lomake ja anna yhteystietosi ja paina ’ Kysy vuokranantajalta’.

Voinko pyytää näyttöä kohteesta?

Näytöistä tulee sopia suoraan vuokranantajan kanssa. Vuokranantajan yhteystiedot lähetetään sinulle automaattisesti kun pyydät lisätietoja kohteesta. Voit myös pyytää erikseen näyttöä täyttämällä lomakkeen ’ Varaa näyttö’.

Mihin henkilötietojani käytetään?

Matchoffice lähettää yhteystietosi vuokranantajalle, jonka vuokrakohteesta olet pyytänyt lisätietoja. Käytämme myös tietojasi lähettämällä sinulle jatkossa sinua mahdollisesti kiinnostavia kohteita, jotka sopivat hakukriteereihisi. Voit aina peruuttaa tämän palvelun ja uutiskirjeet milloin tahansa. Lue lisää tietosuojakäytännöistä.

Aseta tai peruuta hakuvahti

Miten saan tiedon vapaista kohteista, jotka vastaavat hakukriteereitäni?

Voit luoda hakuvahdin, joka automaattisesti ilmoittaa sinulle uusista, vapaista vuokrakohteista jotka vastaavat hakukriteereitäsi. Saat sähköpostiisi viestin, kun meillä on uusia sinulle sopivia kohteita.

Miten voit peruuttaa hakuvahtini?

Voit aina peruuttaa hakuvahdin milloin vain. Klikkaa sähköpostien lopusta löytyvää linkkiä ’ Peruuta hakuvahti’. Jos haluat, voit aina luoda uuden hakuvahdin uusilla hakukriteereillä.

Peruuta uutiskirjeet ja muut sähköpostit

Miten voin peruuttaa uutiskirjeet?

Voit peruuttaa uutiskirjeet milloin haluat. Klikkaa sähköpostien lopusta löytyvää linkkiä. Jos se ei toimi, voit myös aina ottaa meihin yhteyttä:info@matchoffice.com, ja peruutamme uutiskirjeet puolestasi.

Miksi saan yhä sähköposteja vaikka peruutin uutiskirjeen?

Voit saada yhä ilmoituksia uusista vuokrakohteista, jos olet pyytänyt lisätietoja vuokrakohteesta tai sinulla on aktiivinen hakuvahti. Sinun tulee peruuttaa erikseen myös nämä palvelut.


Jos et löytänyt vastauksia kysymyksiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä: info@matchoffice.com tai puhelimitse +358 9 251 66 108. Vastaamme kysymyksiisi ja palvelemme Maanantaista - Perjantaihin välillä 8:30 - 17:00.


Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.