arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Usein kysytyt kysymykset

Kuka vuokraa kohteita www.matchOffice.fi -sivuilla?

Vuokranantajat ovat joko yksityisiä vuokranantajia tai kiinteistöalan yrityksiä. MatchOffice on vuokranantajan ja vuokralaisen kohtaamispaikka, eikä MatchOffice vuokraa tai myy välittämiään kohteita.

Jos minulla on kysyttävää vuokrakohteesta, keneen minun tulee olla yhteydessä?

Sinun tulee olla yhteydessä suoraan vuokranantajaan, jos sinulla on kysyttävää vuokrakohteesta. Saadaksesi vuokranantajan yhteystiedot, täytä vuokrakohteen lisätietojalomake ja lähetämme sinulle sähköpostiisi vuokranantajan nimen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

Kuinka tilaan lisätietoja kohteesta?

Täytä vuokrakohdeilmoituksesta löytyvä lisätietojalomake. Lomakkeessa sinun tulee ilmoittaa nimesi ja yrityksesi nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Halutessasi voit jättää myös kommentin. Lähettäessäsi lomakkeen se lähetetään ko. vuokrakohteen vuokranantajalle ja me puolestamme lähetämme sinulle vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse.

Kuinka varaan näytön vuokrakohteesta?

Lähettäessäsi lisätietoja -lomakkeen vuokrakohteesta, saat sähköpostitse vuokranantajan yhteystiedot ja voit sopia näytöstä suoraan vuokranantajan kanssa.

Voiko toimitiloja käyttää catering/ravintola -toimintaa varten?

Jos asiasta ei ole erikseen mainittu kohdeilmoituksessa, pyydä kohteen tietoja ja ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan kysyäksesi asiasta. MatchOffice ei näe muita tietoja kuin mitä on mainittu kohdeilmoituksessa, eikä siten voi vastata vuokranantajan puolesta lisäkysymyksiin.

Mihin yhteystietojani käytetään?

MatchOffice lähettää yhteystietosi vuokranantajille, joiden kohteista olet pyytänyt lisätietoja ja olet kiinnostunut, ja samalla lähetämme vuokranantajan yhteystiedot sinulle. Lisäksi tallennamme yhteystietosi tietokantaamme tarjotaksemme sinulle henkilökohtaista palvelua esimerkiksi lähettämällä sinulle sähköpostia uusista sinua mahdollisesti kiinnostavia vuokrakohteista. Voit halutessasi peruuttaa sähköpostipalvelun.

Voinko yksityishenkilönä pyytää kohteesta lisätietoja ja saada vuokranantajan yhteystiedot?

Kyllä voit. Täytä nimesi lisätietolomakkeen kohtaan "yritys", ja lähetämme sinulle sähköpostitse vuokranantajan yhteystiedot.

Kuinka voin saada tiedon uusista hakukriteereihini sopivista vuokrakohteista?

Saat automaattisesti tiedon uusista hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista kun luot toimitilavahdin MatchOffice.fi -sivuilla. Toimitilavahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista vuokrakohteista heti kun ne on rekisteröity MatchOffice.fi -sivuille.

Kuinka voin poistaa hakuvahdin?

Voit milloin tahansa peruuttaa toimitilavahtisi. Linkki "lopeta toimitilavahti" löytyy saamastasi sähköpostista.

Kuinka voin peruuttaa automaattiset sähköposti-ilmoitukset?

Voit milloin tahansa peruuttaa sähköpostivahdin sähköpostin mukana tulleesta linkistä.

Miksi en ole vielä saanut pyytämiäni lisätietoja?

Tarkista ensin roskapostikansiosi, jos viestimme on mennyt sinne. Jos et vieläkään löydä sähköpostia, ota meihin yhteyttä info@matchoffice.fi tai +358 9 251 66 108.

Sisältyykö sivuilla ilmoitettuihin hintoihin ALV?

Ota yhteyttä vuokranantajaan tarkistaaksesi hinnat, jos vuokrakohteen ilmoituksessa ei mainita erikseen ALV:ia.

Miksi saan yhä sähköpostia, vaikka olen peruuttanut sähköpostin?

Tämä voi johtua siitä, että olet peruuttamisen jälkeen pyytänyt tietoja toisesta kohteesta tai toimitilavahtisi on yhä aktiivinen. Tarkistathan, että olet peruuttanut sekä sähköposti-ilmoitukset että toimitilavahtipalvelun.

Ota yhteyttä

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, autamme mielellämme sähköpostitse info@matchoffice.fi tai puhelimitse +358 9 251 66 108.

Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin