arrow_upward

expand_moreexpand_less

Vuokranantajien yleisimmät kysymyksetetern

Oletko vuokralainen? Katso vuokralaisten yleisimmät kysymykset täältä.

Tältä sivulta löydät vastauksia kysymyksiin jos:

Uusille vuokranantajille

Miten ilmoitan vuokratiloista MatchOffice.fi -sivuilla?

Ensin sinun tulee rekisteröityä sivuillemme. Mene sivuille: ilmoita vuokratilat. Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittaa vuokrattavista tiloista.

Mitä vuokratilojen mainostaminen maksaa MatchOffice.fi -sivuilla?

Tarjoamme useita erilaisia laskutusmalleja. Katso kaikki hinnat täältä. Kaikista suosituin laskutusmalli on ’ No cure, no pay’ -malli: Maksat 12,5% komission ensimmäisen vuoden perusvuokrasta vain jos löydät vuokralaisen MatchOffice-sivujen kautta.

Rekisteröityneet vuokranantajat

Mitä teen jos olen unohtanut salasanani?

Vuokranantajien kirjautumis-sivuilta löydät linkin: ’Oletko unohtanut salasanasi?’. Sinun tulee vain antaa sähköpostiosoite, jonka olet rekisteröinyt, ja lähetämme sinulle sähköpostitse linkin salasanan vaihtamiseen.

Miten aktivoin vuokrakohdemainoksen?

Kun teet ihan ensimmäisen vuokrakohdemainoksesi, meidän tulee hyväksyä ja aktivoida vuokramainos puolestasi. Aktivoimme vuokramainoksesi yhden päivän sisällä mainoksen luomisesta. Jos olet jo aikaisemmin julkaissut vuokrakohdemainoksia, voit aktivoida itse uudet mainokset valitsemalla ’aktivoi’ vuokrakohdeasetuksista.

Mitä minun tulee tehdä kun saan vuokrakohteen vuokrattua?

Jos olet löytänyt vuokralaisen MatchOffice.fi -sivujen kautta lähettämämme asiakaskontaktin avulla, ilmoita vuokrauksesta vuokrakohdeasetuksista valitsemalla ’vuokrattu’. Tämän jälkeen täyty tarvittavat tiedot. Jos et löytänyt vuokralaista MatchOffice.fi -sivujen avulla, valitse vuokrakohdeasetuksista ’ xxxx’ ja täytä tarvittavat tiedot.

Miksi en saa ladattua kohteeseen kuvia tai esitteitä?

Kuvat ja muut dokumentit tulee olla yhdessä seuraavista formaateista: JPG, JPEG, PNG, BMP tai TIF -formaatissa. Kuvien puolestaan tulee olla min. 600 pikseliä.

Miksi en saa ladattua kohteeseen esitettä?

Esitteen tulee olla PDF-formaatissa, jotta se voidaan näyttää sivuilla. Esite voi olla maksimissaan 25MB.

Miksi hinta tulee antaa muodossa vuosihinta / m2 eikä hinta / kk?

Kun annat vuokran muodossa vuosivuokra/ m2, järjestelmämme laskee sinulle automaattisesti kokonais kuukausivuokran. Jos sinulla on tiedossa vain kuukausivuokra, voit muuntaa kuukausivuokran vuosivuokraksi ja jakaa sen neliömäärällä, näin saat luvun vuosivuokra/m2.

Esimerkiksi: kuukausivuokra on 10,000 [Currency] ja kohteen kokonaispinta-ala on 120m2

Vuosivuokra per m2 lasketaan seuraavasti: [Currency] 10,000 x 12 kuukautta = [Currency] 120,000 / 120m2 = 1,000 per m2. Näin ollen kohteen vuosivuokra / m2 on 1,000 [Currency]

Mitä voin tehdä, että saan kohteen vuokrattua nopeammin?

On tärkeää, että vuokramainos antaa laadukkaan ja hyvän kuvan kohteesta. MatchOffice on kehittänyt niin sanotun Quality Score -systeemin, jonka avulla teet vuokramainoksestasi entistä laadukkaamman ja myyvän. Lisäksi voit alkaa MatchOffice partner . Emme voi taata, että Quality Score tai Partner vuokraavat kohteen puolestasi, mutta ne varmasti auttavat vuokralaisten löytämisessä.

Kuinka kauan asiakaskontakti on voimassa?

Pääsääntöisesti asiakaskontakti on voimassa 12 kuukautta, mutta tämä riippuu aina asiakkaasta ja allekirjoitetusta yhteistyösopimuksesta.


Jos et löytänyt vastauksia kysymyksiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä: info@matchoffice.com tai puhelimitse +358 3 741 18970. Vastaamme kysymyksiisi ja palvelemme Maanantaista - Perjantaihin välillä 8:30 - 17:00.


Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo