arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Vuokranantajien yleisimmät kysymyksetetern

Oletko vuokralainen? Katso vuokralaisten yleisimmät kysymykset täältä.

Tältä sivulta löydät vastauksia kysymyksiin jos:

Uusille vuokranantajille

Miten ilmoitan vuokratiloista MatchOffice.fi -sivuilla?

Ensin sinun tulee rekisteröityä sivuillemme. Mene sivuille: ilmoita vuokratilat. Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittaa vuokrattavista tiloista.

Mitä vuokratilojen mainostaminen maksaa MatchOffice.fi -sivuilla?

Tarjoamme useita erilaisia laskutusmalleja. Katso kaikki hinnat täältä. Kaikista suosituin laskutusmalli on ’ No cure, no pay’ -malli: Maksat 12,5% komission ensimmäisen vuoden perusvuokrasta vain jos löydät vuokralaisen MatchOffice-sivujen kautta.

Rekisteröityneet vuokranantajat

Mitä teen jos olen unohtanut salasanani?

Vuokranantajien kirjautumis-sivuilta löydät linkin: ’Oletko unohtanut salasanasi?’. Sinun tulee vain antaa sähköpostiosoite, jonka olet rekisteröinyt, ja lähetämme sinulle sähköpostitse linkin salasanan vaihtamiseen.

Miten aktivoin vuokrakohdemainoksen?

Kun teet ihan ensimmäisen vuokrakohdemainoksesi, meidän tulee hyväksyä ja aktivoida vuokramainos puolestasi. Aktivoimme vuokramainoksesi yhden päivän sisällä mainoksen luomisesta. Jos olet jo aikaisemmin julkaissut vuokrakohdemainoksia, voit aktivoida itse uudet mainokset valitsemalla ’aktivoi’ vuokrakohdeasetuksista.

Mitä minun tulee tehdä kun saan vuokrakohteen vuokrattua?

Jos olet löytänyt vuokralaisen MatchOffice.fi -sivujen kautta lähettämämme asiakaskontaktin avulla, ilmoita vuokrauksesta vuokrakohdeasetuksista valitsemalla ’vuokrattu’. Tämän jälkeen täyty tarvittavat tiedot. Jos et löytänyt vuokralaista MatchOffice.fi -sivujen avulla, valitse vuokrakohdeasetuksista ’ xxxx’ ja täytä tarvittavat tiedot.

Miksi en saa ladattua kohteeseen kuvia tai esitteitä?

Kuvat ja muut dokumentit tulee olla yhdessä seuraavista formaateista: JPG, JPEG, PNG, BMP tai TIF -formaatissa. Kuvien puolestaan tulee olla min. 600 pikseliä.

Miksi en saa ladattua kohteeseen esitettä?

Esitteen tulee olla PDF-formaatissa, jotta se voidaan näyttää sivuilla. Esite voi olla maksimissaan 25MB.

Miksi hinta tulee antaa muodossa vuosihinta / m2 eikä hinta / kk?

Kun annat vuokran muodossa vuosivuokra/ m2, järjestelmämme laskee sinulle automaattisesti kokonais kuukausivuokran. Jos sinulla on tiedossa vain kuukausivuokra, voit muuntaa kuukausivuokran vuosivuokraksi ja jakaa sen neliömäärällä, näin saat luvun vuosivuokra/m2.

Esimerkiksi: kuukausivuokra on 10,000 [Currency] ja kohteen kokonaispinta-ala on 120m2

Vuosivuokra per m2 lasketaan seuraavasti: [Currency] 10,000 x 12 kuukautta = [Currency] 120,000 / 120m2 = 1,000 per m2. Näin ollen kohteen vuosivuokra / m2 on 1,000 [Currency]

Mitä voin tehdä, että saan kohteen vuokrattua nopeammin?

On tärkeää, että vuokramainos antaa laadukkaan ja hyvän kuvan kohteesta. MatchOffice on kehittänyt niin sanotun Quality Score -systeemin, jonka avulla teet vuokramainoksestasi entistä laadukkaamman ja myyvän. Lisäksi voit alkaa MatchOffice partner . Emme voi taata, että Quality Score tai Partner vuokraavat kohteen puolestasi, mutta ne varmasti auttavat vuokralaisten löytämisessä.

Kuinka kauan asiakaskontakti on voimassa?

Pääsääntöisesti asiakaskontakti on voimassa 12 kuukautta, mutta tämä riippuu aina asiakkaasta ja allekirjoitetusta yhteistyösopimuksesta.


Jos et löytänyt vastauksia kysymyksiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä: info@matchoffice.com tai puhelimitse +358 9 251 66 108. Vastaamme kysymyksiisi ja palvelemme Maanantaista - Perjantaihin välillä 8:30 - 17:00.


Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.