arrow_upward
Fi helsinki

Vuokrattavat kokoustilat nopeasti ja helposti

Parhaimmat, vuokrattavat kokoustilat Suomessa

Valitse tyyppi
Toimistodone
Toimistohotellidone
Varasto / tuotantotiladone
Liiketiladone
Coworkingdone
Kokoustiladone
Virtuaalitoimistodone
mic
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen

Etsi tarpeisiin sopiva kokoustila

Etsi laajasta valikoimasta kokous- ja konferenssitiloja. Saat ilmaiseksi ja nopeasti kattauksen vuokrattavista ja tarpeisiisi sopivista kokoustiloista alueellasi. MatchOffice.fi tekee vuokrattavien kokoustilojen etsimisen helpoksi.

Rajaa hakuasi muokkaamalla hakuehtoja esimerkiksi koon ja sijainnin mukaan ja löydät vaivattomasti yrityksesi tarpeisiin sopivat kokoustilat. Vaihtoehtoisesti säästä aikaa ja aseta hakuvahti, joka etsii puolestasi vuokrattavista kokous- tai konferenssitiloja. Saat sähköpostiisi ilmoituksen yrityksesi tarpeisiin sopivista tiloista ja voit ottaa heti yhteyttä vuokranantajaan.

Uusimmat Kokoustilat

Kokoustila silloin kun sitä tarvitset

MatchOffice.fi -sivuilta löydät ilmaiseksi ja helposti vapaat kokous- ja konferenssitilat kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.

Meiltä löydät laajan valikoiman eri vuokranantajien kokoustiloja ja konferenssitiloja Suomessa, ja näin yritykselläsi on monipuolinen valikoima kokoustiloja joista valita. Sivuiltamme etsit kokoustiloja kaikista hintaluokista ympäri Suomen. Autamme sinua löytämään etsimäsi konferenssitilat.

Voit muokata hakua tarpeitesi mukaan. Määritä mitä, mistä ja minkä kokoista tilaa etsit. Voit myös asettaatoimitilavahdin, joka lähettää sinulla automaattisesti ilmoituksia vapaana olevista, tarpeisiisi sopivista kokoustiloista. Kun haluat tietää enemmän yksittäisesta kohteesta ja vuokrata kokoustilat, ota yhteyttä vuokranantajaan ilmoituksesta löytyvistä yhteystiedoista.

Haluamme auttaa sinua löytämää yrityksesi tarpeisiin istuvat tilat vaivattomasti ja voit aina olla yhteydessä meihin niin autamme sinua etsimisessä. Lähetä meille sähköpostia tai soita meille! Etsi ja vuokraa kokous- tai konferenssitilat meiltä nopeasti ja helposti.

Onko sinulla vuokrattavana kokoustiloja?

Mikäli sinulla vapaana vuokrattavia kokoustiloja tai konferenssitiloja, voit mainostaa niitä helposti ja edullisesti MatchOffice.fi -sivuilla. Laaja valikoima erilaisia toimitiloja tuo suuren määrän vierailijoita sivuillemme viikoittain ja näin vuokrattavat tilasi saavat laajan näkyvyyden. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta 'ilmoittaudu vuokranantajaksi' ja aloita mainostaminen jo tänään ja vuokraa tilasi!

Vuokraa kokoustilat joustavasti tarpeen mukaan

Vuokrattava kokoustila helposti

Kokoustilat kaikkiin tarpeisiin

Kokoustilojen vuokraaminen on oiva vaihtoehto monelle yrityksille. Ehkä yrityksen toimitiloissa ei ole kokoustiloja tai kaipaat vaihtelua etkä halua kokoustaa aina samoissa tiloissa? Suomessa on kattava valikoima erilaisia kokous- ja konferenssitiloja moniin tarpeisiin suurille firmoille, PK-yrityksille sekä yksityisille yrittäjille. Vuokrattavat kokoustilat antavat sinulle mahdollisuuden valita missä ja millaisen tapaamisen järjestät. Valittavana on pieniä haastatteluhuoneita, kymmennen hengen ryhmätyötiloja sekä suuria seminaaritiloja. Kokoustiloilla ja -ympäristöllä voidaan myös vaikuttaa merkittävästi viihtyvyyteen ja näin tapaamisen menestykseen. Valitse kokoustila alueelta, joka on helposti vieraiden saavutettavissa tai vuokraa seminaaritilat edustavasta kiinteistöstä ydinkeskustasta – aina tarpeen mukaan. Vuokraa kokoustilat alueelta, jotka sopivat tapaamisen tarkoitukseen ja valitse edustavat tilat, jotka vahvistavat yrityksen brändiä.

Lue lisää

Aina valmiit kokoustilat

Kun vuokraat kokoustilat, säästyt monelta vaivalta. Yrityksille on tarjolla monia kokoustilapalveluita, mikä tekee tapaamisen järjestämisestä entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Kokoustiloja tarjoavat yritykset huolehtivat puolestasi tilojen ylläpitämisestä ja siivouksesta sekä pitävät huolta, että tekniset laitteet toimivat. Monet tarjoavat myös muita tukipalveluita kuten catering- tai sihteeripalveluita. Voit tilata tarjottavat, kahvin tai lounaan suoraan palveluntarjojalta, mikä säästä aikaasi. Voit myös vuokrata kokous- tai konferenssitilat hotellista, mikä on loistava vaihtoehto jos kokoukseen osallistuu henkilöitä ulkopaikkakunnalta tai ulkomailta. Näin tarjoat vieraille vaivattoman kokouselämkysen, kun heidän ei tarvitse huolehtia matkustamisesta kaupungin sisällä.

Vie kokous asiakkaiden luo

Sen sijaan, että kutsut kaikki yritysvieraat luoksesi on usein helpompaa ja edullisempaa viedä kokous sinne missä suurin osa yhteistyökumppaneista sijaitsevat. Kokouksen järjestäminen siellä, minne suurimman osan osallistujista on helpointa matkustaa, on kannattavaa ja ajattelevaista myös osallistujien kannalta. Harkitsetko yritystoiminnan aloittamista uudessa kaupungissa ja haluat haastattella työnhakijoita paikanpäällä? Vuokrattavat kokoustilat antavat monia mahdollisuuksia viedä tapaamiset omalta alueelta tarpeen mukaan sinne, missä yhteistyökumppanit ovat tai missä kokouksen järjestäminen on ihanteellisinta.

Järjestä seminaari edustavassa ympäristössä

Oletko suunnittelemassa monipäiväistä seminaaria? Ehkä haluat viedä seminaarin kaupungin ulkopuolelle, luonnonkauniisiin maisemiin, jossa osallistujat voivat keskittyä ja unohtaa jokapäiväiset rutiinit? Vuokrattavia kokoustiloja löytyy myös kaupunkien ulkopuolelta, jotka tarjoavat ihanteelliset puitteet esimerkiksi seminaarien tai konferenssien järjestämiseen. Vuokraa tilat esimerkiksi kartanosta tai hotellista, joka tarjoaa täyshoidon ja kokouspalvelut. Usein valittavana on myös erillaisia aktiviteetteja, jotka tarjoavat piristävää yhteistä toimintaa virallisen ohjelman lisäksi, mikä tarjoaa lisärvoa osallistujille ja tekee seminaarista unohtumattoman.

Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin