arrow_upward

Helsinki

Helsinki on Suomen suurin yrityskeskus ja pääkaupunkiseutu kokonaisuudessaan vilkas metropolialue. Kansainvälinen yritysympäristö tuo Helsinkiin myös ulkomaalaisia yrityksiä ja toimijoita ympäri Suomea. Helsingissä on yhä kasvava valikoima vuokrattavia kokoustiloja, jotka voit vuokrata olet sitten työmatkalla Helsingissä...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Kokoustilat Helsingistä

Pääkaupungissa on suuri valikoima kokous-, seminaari-, ja neuvottelutiloja kaikkiin tarpeisiin. Kokoustiloja tarjoavat paitsi erityisest kokoustiloja vuokraavat yritykset mutta myös toimistohotellit, hotellit, yrityskeskukset sekä yritykset ja organsiaatiot. Etsit sitten tilaa työtiimille päiväksi, neuvottelutilaa muutaman tunnin haastattelulle tai seminaari- tai auditoria isompiin yritystapahtumiin, Helsingissä on varaa valita. Kokoustiloja voi etsiä helposti ja hakutuloksia voi rajata omien tarpeiden mukaan. Kokoustiloja on erityisesti tarjolla yrityskeskittymissä ja yliopistokampuksien lähettyvillä sekä Helsingin keskustassa, jotka ovat suosittuja yritysalueita.

Päiväksi vuokrattavat kokoustilat

Kokoustiloja tarjoavia yrityksiä on tullut markkinoilla yhä enemmän ja valikoima on laaja. Helsingissä on yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet kokoustilojen vuokraamiseen kuten Kontoret Helsingin ydinkeskustassa. Kokoustilat voidaan vuokrata esimerkiksi päiväksi tai vaikka vain tunniksi. Tarvittaessa tilat voidaan vuokrata esimerkiksi seminaaria varten kokonaiseksi viikoksi. Vuokrattavat kokoustilat antavat joustavuutta yritysten toimitilaratkaisuihin. Erityisesti pienimille pk-yrityksille on edullista olla vuokraamatta toimitilaa kokoustiloja, jotka nostavat kuukausivuokraa. Sen sijaan yritykset voivat vuokrata edulliset tilat esimerkiksi toimistohotellista ja varata tarpeen mukaan kokous- tai neuvottelutilat muualta.

Vapaat neuvottelutilat

Markkinoilla on erityisesti kokoustiloja vuokraavia yrityksiä, mutta nyt myös yritykset ovat alkaneet vuokrata vapaana olevia neuvottelu- tai kokoustilojaan. Monella yrityksilleä saattaa olla useampi kokoustila toimitilakiinteistöissä vaikka ne eivät olisikaan koko aikaa käytössä. Monet ovat huomanneet kannattavaksi huoneiden vuokraamisen silloin kun ne ovat vapaana. Erityisesti yritykset, joilla on suuret toimitilat moderneilla kokoustiloilla ja usemapi neuvotteluhuone ovat alkaneet vuokrata tiloja muille yrityksille tunniksi tai päiväksi. Ilmiö on ikään kuin yritysmaailman airbnn ja yritykset vuokraavat tilojaan muille yrityksille edulliseen hintaan.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä