arrow_upward

34 Kokoustila: Helsinki

Helsinki on Suomen suurin yrityskeskus ja pääkaupunkiseutu kokonaisuudessaan vilkas metropolialue. Kansainvälinen yritysympäristö tuo Helsinkiin myös ulkomaalaisia yrityksiä ja toimijoita ympäri Suomea. Helsingissä on yhä kasvava valikoima vuokrattavia kokoustiloja, jotka voit vuokrata olet sitten työmatkalla Helsingissä...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Kokoustilat Helsingistä

Pääkaupungissa on suuri valikoima kokous-, seminaari-, ja neuvottelutiloja kaikkiin tarpeisiin. Kokoustiloja tarjoavat paitsi erityisesti kokoustiloja vuokraavat yritykset mutta myös toimistohotellit, hotellit, yrityskeskukset sekä yritykset ja organisaatiot. Etsit sitten tilaa työtiimille päiväksi, neuvottelutilaa muutaman tunnin haastattelulle tai seminaari- tai auditoria isompiin yritystapahtumiin, Helsingissä on varaa valita. Kokoustiloja voi etsiä helposti ja hakutuloksia voi rajata omien tarpeiden mukaan. Kokoustiloja on erityisesti tarjolla yrityskeskittymissä ja yliopistokampuksien lähettyvillä sekä Helsingin keskustassa, jotka ovat suosittuja yritysalueita.

Päiväksi vuokrattavat kokoustilat

Kokoustiloja tarjoavia yrityksiä on tullut markkinoilla yhä enemmän ja valikoima on laaja. Helsingissä on yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet kokoustilojen vuokraamiseen kuten Kontoret Helsingin ydinkeskustassa. Kokoustilat voidaan vuokrata esimerkiksi päiväksi tai vaikka vain tunniksi. Tarvittaessa tilat voidaan vuokrata esimerkiksi seminaaria varten kokonaiseksi viikoksi. Vuokrattavat kokoustilat antavat joustavuutta yritysten toimitilaratkaisuihin. Erityisesti pienimille pk-yrityksille on edullista olla vuokraamatta toimitilaa kokoustiloja, jotka nostavat kuukausivuokraa. Sen sijaan yritykset voivat vuokrata edulliset tilat esimerkiksi toimistohotellista ja varata tarpeen mukaan kokous- tai neuvottelutilat muualta.


Monet yritykset vuokraavat kokoustilat yhdelle kokoukselle tai päiväksi silloin kun haluavat jotain uutta ja erilaista. Kokousten pitäminen inspiroivassa ja uudessa ympäristössä tutkitusti lisää kollegoiden motivaatiota ja luovuutta. Parhaat ideat ja tehokkaimmat kokokset järjestetään insipiroivassa ympäristössä. Kokoustiloja pääsääntöisesti vuokraavat yritykset tarjoavat erilaisia ja tyylikkäitä kokoustiloja, jotka ovat erittäin edustuksellisia. Kun yritykselläsi on tärkeä kokous, kannattaa harkita kokoustilojen vuokraamista päiväksi esimerkiksi Helsingin ydinkeskustasta. 

Vapaat neuvottelutilat mistä vain

Markkinoilla on erityisesti kokoustiloja vuokraavia yrityksiä, mutta nyt myös yritykset ovat alkaneet vuokrata vapaana olevia neuvottelu- tai kokoustilojaan. Monella yrityksillä saattaa olla useampi kokoustila toimitilakiinteistöissä vaikka ne eivät olisikaan koko aikaa käytössä. Monet ovat huomanneet kannattavaksi huoneiden vuokraamisen silloin kun ne ovat vapaana. Erityisesti yritykset, joilla on suuret toimitilat moderneilla kokoustiloilla ja useampi neuvotteluhuone ovat alkaneet vuokrata tiloja muille yrityksille tunniksi tai päiväksi. Ilmiö on ikään kuin yritysmaailman airbnn ja yritykset vuokraavat tilojaan muille yrityksille edulliseen hintaan.


MatchOffice-sivuilta löytyy kokoustiloja ympärimaailma. Muista katsoa vuokrattavat kokoustilat silloin kun sinulla on yritystapaaminen esimerkiksi Ruotsissa ja Saksassa. 

star
star
star
star
star
3.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin