arrow_upward

106 toimistot: Tampere

Dynaaminen ja kasvava Tampereen seutu on Suomen toiseksi suurin kasvukeskus ja vahva yrityskeskittymä. Muuttovoittoisen Tampereen vahvuuksina ovat mm. monipuolinen elinkeinorakenne ja yrittämistä tukeva, osaamiselle pohjautuva elinkeinoelämä. Yhä useammat yritykset hakeutuvat Tampereen seudulle, jossa osaavaa työvoimaa...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat keskeisestä yrityskaupungista

Tampere on keskeisen sijaintinsa ansiosta erinomaisten kulkuyhteyksien päässä muista Suomen suurimmista kaupungeista. Kansainvälinen E12-tie on Tampereen ja Helsingin välillä kokonaan moottoritietä. 178 kilometrin matka Tampereelta Helsinkiin taittuu autolla alle kahdessa tunnissa. Etäisyys Hämeenlinnaan on maanteitse 75 kilometriä, Jyväskylään 155 ja Turkuun 157 kilometriä. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva rautatieasema on merkittävä Suomen junaliikenteen keskus, josta on suora junayhteys moniin Suomen kaupunkeihin. Tampereen kautta kulkee päivittäin noin 150 junaa ja vuosittain jopa kahdeksan miljoonaa junamatkustajaa. Keskeisen sijainnin ansiosta matkustusajat ovat lyhyitä: junamatka Tampereen ja Helsingin välillä taittuu nopeimmillaan 1,5 tunnissa. Rautatienseutua kehitetäänkin jatkuvasti vastamaan matkustajien ja kaupunkilaisten tarpeisiin. Alueelle on noussut sekä hotelleja, ravintoloita että toimistotiloja aivan kiven heiton päähän asemasta. Tampere-Pirkkalan lentokenttä tekee kansainvälisen yritystoiminnan helpoksi ja joustavaksi. Yhä useammat kaupan ja palvelualan toimijat ovat viime vuosina siirtäneet pääkonttorinsa Tampereen seudulle.

Vuokraa toimisto Tampereelta

Asuin- ja toimitilakiinteistöjen hintataso vaihtelee melko runsaasti eri kaupunginosien välillä. Vuoden 2016 ensimmäisellä neljänneksellä osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta koko kaupungin alueella oli 2 482 euroa. Neliöhinnan nousu edelliseen vuoteen verrattuna on 2.06 prosenttia. Neliöhinnaltaan kalleimpia asuinalueita ovat Lapinniemi-Käpylä, keskustan alue sekä Länsi-Amuri ja Itä-Amuri. Edullisimpia asuinalueita puolestaan ovat Multisilta, Tesoma ja Peltolammi, joissa osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta jää 1 400 euron tuntumaan. Tesomalta ja Peltolammelta löytyykin useita varastohalleja ja suurempia toimitiloja. Koko Suomeen verrattuna Tampere oli vuoden 2016 ensimmäisen neljänneksen keskimääräisen neliöhinnan perusteella Suomen 6. kallein kunta. Keskimääräinen neliöhinta pääkaupunkiseudulla oli 3 970 euroa. Keskihinta muualla Suomessa oli 1 842 euroa. Suuria varastohalleja ja tuotantotiloja lukuun ottamatta Tampereen toimisto-, liike- ja toimitilojen tarjonta keskittyy keskustan alueelle sekä nopeasti kasvavaan Hervannan kaupunginosaan. Hervannassa osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta oli vuoden 2016 ensimmäisellä kvartaalilla 1 802 euroa.

Kasvava Tampere tarjoaa erinomaiset toimitilat

Tampere ja sen lähikunnat muodostavat yhdessä 350 000 asukkaallaan Suomen toiseksi suurimman talousalueen heti pääkaupunkiseudun jälkeen. Tampere on vahvassa nousussa oleva talousalue, joka on kaupunkiin muuton lisääntyessä kaavoittanut useita uusia yritysalueita kaupungin ulkopuolelle. Uusia kehittyviä alueita, jotka lähitulevaisuudessa myös synnyttävät tuhansia uusia työpaikkoja, ovat mm. kahden valtatien välillä sijaitseva Lahdesjärven alue, Pirkkalan lentoasemaa ympäröivä alue sekä yhteensä 850 hehtaarin kokoinen, kolmen kaupungin rajapintaan nouseva Kolmenkulman alue.Tampereen seudun erityisiä vahvuuksia ovat kautta aikojen olleet nopeasti kehittyvä, valmistava teollisuus sekä erinomaisen vahva moniosaaminen tietoalojen teollisuudessa, tutkimuksessa ja kehitysosaamisessa. Tampereella on hyvät edellytykset yritystoiminnan kasvattamiseen – kaupungin logistisesti keskeinen sijainti sekä hyvät kulkuyhteydet, yrittäjämyönteinen ilmapiiri ja innovatiivinen toimintaympäristö sekä korkeasti koulutettua, toimialueeseen sitoutunutta työvoimaa. Saatavilla on myös yksilöllistä apua ja tukea uusille yrittäjille ja alueelle muuttoa suunnitteleville, jo olemassa oleville yrityksille.

star
star
star
star
star
4.5 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin