arrow_upward
Fi helsinki

Vuokraa virtuaalitoimisto yritykselle

Edulliset virtuaalitoimistot Suomessa

Valitse tyyppi
Toimistodone
Toimistohotellidone
Varasto / tuotantotiladone
Liiketiladone
Coworkingdone
Kokoustiladone
Virtuaalitoimistodone
mic
100% ilmainen ja ilman sitoumuksia
Laaja valikoima vuokrattavia toimitiloja
Helppo, nopea ja turvallinen

Vuokraa virtuaalitoimisto yritykselle

Virtuaalitoimisto tarjoaa yrityksellesi edustavan ja edullisen toimipaikan. Saat käyttöösi yritysosoitteen ja halutessasi voit ostaa lisäpalveluita ja vuokrata työpisteitä tai kokoushuoneita.

MatchOffice.fi -sivuilta löydät kaikki virtuaalitoimistot Suomessa. Aloita valitsemalla oikealta valikosta alue, selaa valikoimaa ja tutustukohteisiin. Pyydä lisätietoja kohteesta ja ota suoraan yhteyttä vuokranantajaan. Voit myös aina asettaa toimitilavahdin, joka etsii puolestasi uudet toimitilakohteet.

Uusimmat Virtuaalitoimistot

Etsi ja tutustu virtuaalitoimistoihin

Virtuaalitoimisto on oikea valinta, kun et tarvitse kokoaikaista toimitilaa mutta tarvitset käyttöösi yrityspalveluita kuten yritysosoitteen tai kokouspalveluita.


Virtuaalitoimisto tarjoaa yrityksille edustavan yritysosoitteen, puhelinpalvelut, toimisto- ja postituspalvelut, ammattitaitoiset aula- ja hallintopalvelut, kokous- ja neuvottelutilojen käyttöoikeudet sekä kilpailukykyisen kuukausivuokran.

Vuokraa virtuaalitoimisto edustavasta yritysosoitteesta

MatchOffice-toimitilaportaalista löydät helposti ja nopeasti katsauksen vapaista ja vuokrattavista virtuaalitoimistoista alueellasi. MatchOffice on yksi ensimmäisistä virtuaalitoimistoja tarjoavista portaaleista Suomessa.

MatchOffice on itsenäinen palveluntarjoaja ja yksi suomen innovatiisimmista toimitilaportaaleista. Sivuilta löydät kaikki Suomen suurimmat toimitilavuokranantajat. MatchOffice toimitilaportaalista löydät yritykselle virtuaalitoimiston nopeasti ja vaivattomasti. Katso virtuaalitoimistovalikoima MatchOffice-portaalista - hakupalvelu etsii sinulle parhaimmat virtuaalitoimistot alueellasi.

Helppokäyttöinen hakupalvelu etsii puolestasi kaikki vapaat toimitilat, jotka sopivat yrityksesi tarpeisiin. Sivuiltamme voit olla suoraan yhteydessä vuokranantajaan. Jätä lisätietopyyntö ja vuokranantajat tietävät sinun olevan kiinnostunut kohteesta - ei ylimääräisiä soittoja tai viestejä. Voit myös kysyä suoraan kohteen hintaa tai lähettää näyttöpyynnön - helppoa ja nopeaa! Etsi vuokrattava vrituaalitoimisto yritykselle heti!


Etsitkö virtuaalitoimistoa ulkomailta? Katso MatchOffice.com-sivut ja vuokraa virtuaalitoimisto Euroopasta.

Aloita yritysoiminta missä päin maailmaa tahansa - helposti ja nopeasti

virtual office

Toimipaikka yritykselle nopeasti ja edullisesti

Virtuaalitoimisto on yritysosoite ilman kiinteää toimistoa. Virtuaalitoimisto tarjoaa yritykselle edustavat yritysosoitteen pienellä kuukausihinnalla. Vuokratessa virtuaalitoimiston yritys saa käyttöönsä osoitteen ja osoitepalvelut. Lisäksi halutessaan yritys voi tilata lisäpalveluita ja tarvittaessa käyttää kattavia toimistopalveluita. Virtuaalitoimiston asiakkaana yrityksellä on mahdollisuus vuokrata työpisteitä ja kokoustiloja kaikista toimistohotelliketjun pisteistä. Lähes kaikilla on monipuolinen tarjonta assistentti- ja kokouspalveluita.

Lue lisää

Monelle yrittäjälle tämä on houkutteleva vaihtoehto sen sijaan, että yritys rekisteröidään kotiosoitteeseen. Myös yrityksille, jotka aloittavat yritystoiminnan ulkomailla, virtuaalitoimisto on helppo, ensimmäinen askel etabloitumiseen. Monet yritykset valitsevat virtuaalitoimiston myös ainoastaan edustavan yritysosoitteen takia. Edustava osoite on hyvä valltikortti ja vahvistaa yrityksen brändiä.

Edustava virtuaalitoimisto vahvistaa yrityksen brändiä

Virtuaalitoimisto on erinomainen vaihtoehto pienyrityksille, jotka pääsääntöisesti työskentelevät kotoa käsin mutta jotka tarvitsevat yritysosoitteen. Monet käyttävät mieluummin erillistä osoitetta yritystoimintaan sen sijaan, että laittaisivat kotiosoitteen ja puhelinnumeron yrityksen nettisivuille. Freelancerit ja start up -yritykset hyötyvät yritysosoitteesta, joka vahvistaa yrityksen brändiä ja antaa mahdollisuuden vastaanottaa paitsi postit mutta myös mahdolliset yritysvieraat edustavassa osoitteessa.


Edustava yritysosoite on aivanasemassa yritysten menestykselle. Edustava yritysosoite ja ammattimainen mielikuva auttavat yritysbrändin rakentamisessa. Virtuaalitoimisto sisältää yritysosoitteen, postitus- ja aulapalvelut. Lisäksi halutessaan yritys voi tilata kattavista lisäpalveluista lisää tilaa tai palveluita. Yritykset vuokraavat virtuaalitoimiston juuri edustavuuden ja edulliseen vuoksi. Nyt pienilläkin yrityksillä on mahdollisuus toimia edustavassa yritysosoitteessa kaupungin keskustassa.

Virtuaalitoimisto helppo askel yritysmaailmaan

Virtuaalitoimisto on helppo ja edullinen toimitilavaihtoehto aloitteleville yrityksille. Unohda kotitoimisto ja vuokraa yritykselle heti alkuun edustava ja ammattimainen yritysosoite, josta voit tarvittaessa ostaa myös muita lisäpalveluita. Neuvottelutilojen ja kokouspalveluiden vuokraaminen toimistohotellin asiakkaana on usein myös halvempaa kuin samaisten palveluiden vuokraaminen toiselta paikalliselta tarjoajalta. Yritystapaamisten järjestäminen virtuaalitoimiston asiakkaana on tehokasta, edullista ja helppoa.


Virtuaalitoimisto on myös erinomainen yrityksille, jotka suunnittelevat ulkomaille etabloitumista. Virtuaalitoimisto on helppo ensimmäinen askel ulkomaille siirtymiseen. Virtuaalitoimiston voi vuokrata mistä päin maailmaa tahansa ja saat heti käyttöön yritysosoitteen ja voit aloittaa yritystoiminnan. Usein yrityksen rekisteröimiseen ulkomaille vaaditaan paikallinen osoite. Virtuaalitoimiston kautta yrityksesi saa paikallisen osoitteen ja yritystoiminta lähtee helposti käyntiin. Toimistohotellista, joka vuokraa virtuaalutoimistoa, saat myös paikallista tukea ja ammattimaiset assisttentin palvelut paikallisella kielellä. Puhelinpalvelu vastaanottaa paikalliset puhelut puolestasi ja asiakas- ja kumppanuussuhteesi ulkomailla hoituvat helposti.

Lisäpalveluita aina tarvittaessa

Virtuaalitoimistot ovat lisääntyneet viime vuosien aikana kun yhä suurempi osa yrityksistä tekee töitä projektiperustaisesti ja satunnaisesti. Sitä mukaan kun virtuaalitoimistot ovat yleistyneet, myös niiden valikoima on kasvanut. Nykyään markkinoilla on virtuaalitoimistoja kaikkiin tarpeisiin. Yritykset voivat valita perinteisen virtuaalitoimiston, eli postiosoitteen yhdessä postin siirtopalvelun kanssa, mutta markkinoilla on myös All inclusive -virtuaalitoimistoja.


All Inclusive -palvelut sisältävät kaikki lisäpalvelut, joita yritys vain tarvitsee. Kattavimmista toimistohotelleista löytyy kaikki mahdollinen alkaen henkilökohtaisista assistentinpalveluista luksus edustus- ja sosiaalitiloihin. Virtuaalitoimistoasiakkaana yritys voi vuokrata toimistohotellitiloja aina niin tarvitessaan. Monet arvostavat yrityskohtaista puhelinpalvelua sekä mahdollisuutta vuokrata neuvottelutiloja tai pistäytyä toimistohotellin coworking-tiloissa silloin kun haluaa piristää työpäivää.

Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin