arrow_upward

Espoo

Espoo on pääkaupunkiseudun yksi nopeiten kasvavia yritysalueita ja viime vuosina Espooseen on noussut yhä enemmän huippumoderneja toimistohotelleja, jotka houkuttelevat yrityksiä kattavilla palveluilla ja edustavilla tiloilla. Suurimmat yrityskeskittymät ovat Leppävaarassa ja Keilaniemessä, jotka ovat tunnettuja myös...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimistohotelli hinnat Espoo

Keilaniemi ja Leppävaara ovat Espoon suosituimpia yritysalueita. Suur-Tapiolan alue, johon myös Keilaniemi kuuluu, on perinteisesti ollutkin Espoon työpaikkakeskittymä. Nyt Keilaniemeen, aivan merenrannan tuntumaan on kasvanut suuryritysalue, joka tarjoaa huippuluokan toimistohotelleja sekä suurille että pienille yrityksille. Keilaniemen toimistohotellit sijaitsevat lähellä Aaltoyliopiston Otaniemen kampusta ja Tapiola keskusta, jotka tarjoavat yrityksille sekä verkostoitumismahdollisuuksia että monia palveluita.

Keilaniemen sijainti on ihantteellinen myös yhä paranevien kulkuyhteyksien ansiosta. Keilaniemen metroasemalta matkaa nopeasti Helsingin keskustaan ja muualle pääkaupunkiseudulle. Keilaniemestä vuokraat tyylikkäät toimitilat yrityksellesi uudenaikaisista ja palveluiltaan laadukkaista toimistohotelleista. Toimistohotellit Espoossa ovat vuokrattuja kohteita. Alueelle on sijoittunut muun muassa Rovio.

Näkyvä sijainti ja monipuoliset kulkuyhteydet tekevät niin ikään Leppävaarasta suositun yritysalueen, johon on viime vuosina rakennettu suuri määrä uusia toimistohotelleja. Espoon Leppävaara on yritysten suosima yritysalue, joka houkutelee myös kansainvälisiä yrityksiä. Pääkaupunkiseudun suurin kauppakeskus Sello on aivan keskellä Leppävaaran yrityskeskittymää, mikä tarjoaa yrityksille monia palveluita sekä luo tasaisen asiakasvirran.

Leppävaara on liikenteen solmukohta, mikä lisää alueen vilkkautta ja houkuttelevuutta. Leppävaara asemalta yhdistää alueen sekä lähi- että kaukojunaverkostoon. Moni toimistohotelli Espoossa sijaitsee akselilla Tapiola – Pohjois-Tapiola – Keilaniemi – Keilalahti. Toimistotilojen mediaanivuokrataso onkin kaupungissa korkein Otaniemi-Keilaniemen alueella. Seuraavaksi hintavinta toimistotila on Leppävaarassa, mediaanivuokran ollessa 20 €/m²/kk.

Espoo ja toimistohotellit kehittyvät

Länsimetro on yksi Espoon ja Suomen suurimpia liikennehankkeita, joka tulee muuttamaan myös Espoon yritysalueita. Länsimetro kulkee Espoon vilkkaimpien yrityskeskittymien kuten Keilaniemen ja Tapiolan kautta. Tämä tulee odotettavasti lisäämään toimistohotellien kysyntää alueella sekä vilkastamaan yritystoimintaa.

Yhdessä Kehäradan kanssa Länsimetro tulee muuttamaan koko pääkaupunkiseudulla toimistohotellikysynnän painopistealueita. Länsimetro luo nopean yhteyden Länsi-Helsingistä Matinkylästä Lauttasaaren kautta Helsingin keskustaan ja sieltä aina Itä-Helsinkiin asti.

Kehärata puolestaan kiertää Helsingin keskustasta Vantaankosken kautta Aviapoliksen kauppakeskukseen ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja takaisin Tikkurilan ja Malmin kautta Helsinkiin. Ratojen varrella sijaitsevat alueet kuten Keilaniemi, Otaniemi, Tapiola, Niittykumpu, Leppävaara ja Matinkylä tulevat kasvattamaan merkitystään yritysalueina.

Näilla kasvavilla alueilla on meneillään useita toimitila - ja liikekeskushankkeita. Toimistohotelli Espoossa on kannattava sijoitus tulevaisuuden yrityksille.

Vuokraa toimistohotelli suositulta alueelta Espoosta

Espoossa sijaitsee monen yrityksen ja teollisuuden alan yhtiöiden pääkonttorit. Esimerkiksi  Neste Oyj, Kone Oyj ja Fortum Oyj ovat sijoittuneet Espooseen. Kaikkien näiden yritysten pääkonttorit sijaitsevat Espoon Keilaniemessä.

Toimistohotelli Espoossa on usein premiuntason toimitila ja alueelta voikin vuokrata A-luokan toimistohotellitilat muiden tunnettujen yritysten naapurista. Keilanimen ja Leppävaaran yritysalueelle onkin sijoittunut monet pk-yritykset ja erityisesti alue on profiloitunut IT-alaan ja houkutellut tietotekniikan alan yrityksiä. Liity kasvavaan joukkoon ja vuokraa toimistohotelli Espoosta vilkaalta yritysalueelta. 

Lue lisää Espoo WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä