arrow_upward

49 toimistohotellit: Pääkaupunkiseutu

MatchOfficen tekemän raportin mukaan toimistohotellimarkkinoilla vallitsee positiiviset odotukset tulevaisuuden suhteen, niin pääkaupunkiseudulla kuin muissa Euroopan suurkaupungeissa.Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Pääkaupunkiseutu tulee myös tulevaisuudessa pitämään sijansa maan vetovoimaisimpana yritysten sijoittumisalueena. Alueen elinvoimaisuudesta kertovat esim. rakenteilla olevat liikekeskushankkeet, joista uusimpina Kalasataman REDI, Espoon Niittykummun Metrokeskus sekä Tapiolan Ainoan ja Espoon Ison Omenan laajennushankkeet. Toimistorakennushankkeita on käynnissä uuden kehäradan ja valmisteilla olevan länsimetroradan varrella Kalasatamassa, Keilaniemessä, Tapiolassa, Pasilassa, Leppävaarassa ja Tikkurilassa. Kiinteistöalan investointien ennustetaan lisääntyvän yleisestä heikosta taloustilanteesta huolimatta.

Toimistohotelli –tiloja elinvoimaisilta ja kehittyviltä yritysalueilta

Pääkaupunkiseudun toimitilakehitystä leimaa poismuutto kantakaupungista ja hajautuminen uusille nouseville toimitila –alueille. Isoimpia olemassa olevia toimitila –keskittymiä ovat Helsingissä esim. Pasila, Ruoholahti, Kallio, Sörnäinen, Pitäjänmäki, ja Vallila. Espoossa vastaavia alueita ovat Leppävaara, Tapiola, ja Keilaniemi ja Vantaalla Tikkurila sekä lentokentän ja Kehä III lähialueet. Uusi kehärata ja vuosina 2016-2020 asteittain valmistuva länsimetro tulevat huomattavasti lisäämään nimenomaan ratojen varsilla olevien alueiden suosiota. Pasila tulee tulevaisuudessa olemaan yksi suosituimmista toimistohotelli -alueista Helsingin alueella. Toimistohotellien nousevia kohdealueita ovat myös Sörnäinen ja sen itäinen nurkka Kalasatama, jonne suunnitteilla on täysin uudenlainen innovatiivinen ja kestävään kehitykseen tähtäävä kaupunkialue. Pääkaupunkiseudun kehitykselle onkin ominaista perinteisten teollisuusalueiden muuttuminen monipuolisiksi yritystoiminnan alueiksi, joille kaavoitetaan sekä toimistorakennuksia, toimistohotelleja ja liikekeskuksia että toimitiloja teollisuuden käyttöön.

Helsingissä tarjolla hulppeita toimistohotelli –tiloja

Helsingin Pasilassa rakenteilla olevan Triplan povataan tuovan satoja uusia yrityksiä alueelle hankkeen valmistuessa vuosina 2018-2021. Yhteensä yli 180 000 kerrosneliön kokoinen Tripla tarjoaa yritystoimitiloja ml. toimistohotellin, hotelleja, kulttuuria, ostosmahdollisuuksia sekä asuntoja. Yritysten on houkuttelevaa etsiä toimitila liikennereittien risteyksessä sijaitsevalta Pasilan alueelta, jossa kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä. Helsingin keskustan etelä-puolelle Kampin lähimaastoon sijoittuvien Ruoholahden ja Jätkäsaaren volyymi tulee myös lisääntymään toimistotila- ja asuinrakentamisen myötä. Länsimetron reitti tulee kulkemaan Ruoholahdesta Espooseen ja Ruoholahti on myös Länsiväylän alkupiste. Moni yritys on viime vuosina muuttanut pääkonttorinsa Ruoholahteen, ja alue on tunnettu myös teknologia-yrityksistään.

Toimistohotellien buumi

Toimistohotellien kysynnän ennustetaan lisääntyvän huimasti jo lähivuosina. MatchOfficen tekemän raportin mukaan toimistohotellimarkkinoilla vallitseekin erittäin positiiviset odotukset tulevaisuuden suhteen, niin pääkaupunkiseudulla kuin muissa Euroopan suurkaupungeissa. Myös suurikokoiset yritykset ovat enenevissä määrin kiinnostuneita vuokraamaan toimistohotelli -tiloja. Toimistohotellit houkuttelevat helppoudellaan, yrityksen on kätevää siirtää toimintansa täyden palvelun toimistotiloihin, joissa kaikki palvelut on helposti saatavilla. Posti-, aula- ja IT-palvelut, kiinteistön ylläpito, kokoustilat, hulppeat edustustilat sekä valmiiksi kalustetut toimistot on kaikki yrityksen käytettävissä kilpailukykyiseen hintaan.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin