arrow_upward

15 Virtuaalitoimisto: Helsinki

Helsingissä on valikoima virtuaalitoimistoja, jotka tarjoavat osoite- ja puhelinpalveluita yrityksille. Katso toimistohotellit ja kysy virtuaalitoimistoa. Vuokraa virtuaalitoimisto kun et tarvitse omaa toimistoa ja työpistettä, mutta haluat edustavat yritysosoitteen ja mahdollisuuden käyttää työ- ja kokoustiloja tarvittaessa....Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokraa virtuaalitoimisto yritykselle

Virtuaalitoimisto on edullinen ja helppo vaihtoehto yrityksille, jotka tarvitsevat yritysosoitteen ja ajoittaiset työtilat. Vuokratessa virtuaalitoimsiton et maksa ylimääräistä työpisteestä, jota et käytä. Virtuaalitoimisto sisältää oikeuden käyttää osoitetta yritystarkoituksiin, puhelin- ja osoitepalvelut, mahdollisuuden vuokrata työpisteitä ja kokoustiloja tarvittaessa lyhyiksi ajoiksi. 


Virtuaalitoimiston asiakkaana sinulla on tilattavissa kaikki toimistohotellin normaalit palvelut. Vuokratessasi virtuaalitoimiston saat edustavan yritysosoitteen; puhelinpalvelut; toimisto- ja postituspalvelut; aula- ja assistenttipalvelut; kokous- ja neuvottelutilat. Puhelinvaihde vastaa puheluisi puolestasi ja uudelleen ohjaa puhelun tai ottaa soittopyynnön vastaan. Halutessasi voit valita postin siirron tai käydä hakemassa postin itse paikan päältä. Lisäksi voit valita laajasta paketista erilaisia assistentin palveluita ja vuokrata tiloja tilapäisesti niitä tarvisessasi. Virtuaalitoimisto on paljon edullisempi vaihtoehto kuin oma toimisto tai työpisteen vuokraaminen toimistohotellista. 


Myös freelancereille ja muille kotona työskenteleville virtuaalitoimisto on hyvä vaihtoehto. Jos et halua rekisteröidä yritystä kotiosoitteeseen, virtuaalitoimisto on loistava vaihtoehto. Vuokratessasi virtuaalitoimiston tunnetusta toimistohotelliketjusta, saat samalla myös mahdollisuuden vuokrata kokous- tai työtiloja myös muista keskuksista kuin oman kaupungin toimistohotellikeskuksesta. 

Virtuaalitoimisto Helsinki

Helsingissä on hyvä valikoima vuokrattavia virtuaalitoimistoja. Lähes kaikki keskustan toimistohotellit tarjoavat virtuaalitoimisto vaihtoehtoa yrityksille. Erityisesti keskustassa sijaitsevat toimistohotellit ovat suosittuja virtuaalitoimistokohteita. Keskustana edustavat arvo-osoitteet ovat haluttuja osoitteita yritysten keskuudessa.

Virtuaalitoimiston voi vuokrata punavuoresta, Esplanadilta tai vaikka Vantaan yrityspuistosta. Virtuaalitoimiston saa avattua nopeasti. Monesti toimistohotellit tarjoavat virtuaalitoimistoille lyhyitä irtisanomisaikoja. Virtuaalitoimiston irtisanomisaika on pääsääntöisesti yksi kuukausi. Vuokraamalla virtuaalitoimiston et siis sido itseäsi kiinteään toimipisteeseen ja yritystäsi pitkiin kuukausikuluihin. 

Kun tavallisen toimiston kuukausikulut ovat ainakin 500 euroa kuukaudessa, virtuaalitoimiston saa jo 100 eurolla kuukaudessa. Aivan Helsigin keskustassa virtuaalitoimiston hinnat ovat hieman 100 euron yläpuolella kun keskustan ulkopuolella hinnat voivat jäädä alle 100 euron. 


Miksi vuokrata virtuaalitoimisto?

Virtuaalitoimisto on osoite- ja sihteeripalvelu yrityksille. Virtuaalitoimisto on erittäin kustannustehokas ja joustava ratkaisu freelancereille, start upeille, kotitoimiston jatkeeksi, myyntiedustajille tai esim. vapaille toimittajille. 


Kun vuokraa virtuaalitoimiston toimistohotellista voi myös osallistua muihin toimistohotellit tarjoamiin tapahtumiin ja ostaa assistenttipalveluita. Näin yritys pääsee halutessaan myös osaksi työyhteisöä ja voi halutessaan lisätä palveluita.   

star
star
star
star
star
3.0 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin