arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Tekijänoikeudet 2020

Sivuston kaikki sisältö on vapaasti katsottavissa ja luettavissa. Sisällön tulostaminen parperiversioksi on sallittu ainoastaan yksityiskäyttöön. Tämä koskee ainoastaan oikeita henkilöitä. Yrityksillä ei ole lupa tulostaa sivujen sisältöä, mikä mikä koskee myös kopioiden ottamista yrityksen työntekijöille.

Nettisivustojen, joilla on URL-osoite,www.matchoffice.com linkkaaminen MatchOffice.com sivuille on sallittua. Tämä ei ole sallittu kaupallisessa tarkoituksessa kuin ainostaan ennakkoluvalla.  

Sisältöä on sallittua lainata voimassa olevien tekijänoikeuslakien mukaisesti. Lainaaminen on ainoastaan sallittua kun lähde on mainittu samassa yhteydessä.  

Yli 250 sanan lainaukset ovat sallittuja vain kun lainauksen yhteydessä on annettu linkki kyseiseen sivustoon. Tämä ei ole sallittua kaupallisessa tarkoituksessa.

Kaikki muu käyttö ja luvat oikeuksiin vaatii kirjallisen suostumuksen MatchOfficen ylläpidolta.

MatchOffice ei ole taloudellisesti vastuussa mahdollisista virheistä sivujen tai linkkien sisällöstä.

Käyttöoikeuksien rikkominen johtaa korvausvaatimuksiin.  

Kysymykset ja tiedustelut kaikesta muusta käytöstä:

MatchOffice
Mannerheimintie 12 B, Luna House, 5th floor
00100 Helsinki
E-mail: info@matchoffice.com

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.