arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

MatchOfficen historia

MatchOffice perustettiin vuonna 2004 tarkoituksena hankkia vuokralaiset tanskalaisiin toimistohotelleihin. Vuosi perustamisen jälkeen avattiin MatchOfficen kansainvälinen toimitilaportaali, ja pian tämän jälkeen, vuonna 2006, perustettiin ruotsalaiset ja norjalaiset kotisivut. 

Vuonna 2009 MatchOffice alkoi välittämään perinteisiä toimitiloja tanskalaisen Lokalebasen.dk sivun kautta. Tavoitteena oli ja on yhä, koota kaikki toimitilat yhden katon alle. Riippumaton portaali, jossa vuokralaisilla on pääsy mittavaan määrään toimitiloja ja jossa on mahdollista vertailla vuokrahintoja. Eli palvelu, joka takaa yritykselle parhaat edellytykset uuden toimitilan löytämiseksi.

Kiinteistövälittäjille, kiinteistöyrityksille sekä yksityisille vuokranantajille MatchOffice toimii markkinointialustana, joka mahdollistaa maksimaalisen näkyvyyden netissä ja tätä kautta takaa asiakaskontaktien hankinnan. Tämä tarkoittaa lisää potentiaalisia vuokralaisia nopeammin, vaivattomammin ja edullisemmin. Lyhyesti sanottuna, MatchOffice on luonut markkinapaikan, jossa vuokralaisten ja vuokranantajien välille syntyy yhteys helposti ja nopeasti, kumpaakin osapuolta hyödyttävällä tavalla.

 

Historia

2016:

Vuoden alussa kaikki MatchOffice-sivut fuusioituvat ja kaikki sivut viedään samalle käyttöalustalle, mikä antaa kaikille sivuille uuden, tunnistettavan MatchOffice-ilmeen. Samalla lanseerataan myös hollantilaiset MatchOffice.nl -kotisivut.

Vuonna 2016 MatchOffice avaa vakituisen toimiston Helsinkiin ja palkkaa Suomen maajohtajan, joka Helsingistä käsin voi tarjota henkilökohtaista palvelua kaikille yhteistyökumppaneille. Myös Ukrainaan, Lviviin avataan uusi toimisto, josta käsin vahvistettu ohjelmistokehittähien tiimi ylläpitää kaikkia MatchOffice-alustoja.

MatchOffice saa Google-sertifikaatin, joka antaa mahdollisuuden kuvata virtuaalikierroksia käyttäen Google Street View -sovellusta. Myöhemmin vuoden aikana, MatchOffice aloittaa yhteistyön Walkinto.in -yrityksen kanssa, mikä mahdollistaa virtuaalikierrosten katsomisen ja kohteisiin tutustumisen virtuaalitodellisuudessa.

Vuoden toisen kvartaalin alussa MatchOffice-hallitus saa vahvistuksekseen kolme uutta tanskalaista yritysmaailman tekijää, joilla on vahva osaaminen vahvistaa MatchOfficen kansainvälistä yritystoimintaa.

Logoer
2015:

Vuonna 2015 MatchOffice etabloituu Suomeen avaten MatchOffice.fi-kotisivut. Saman vuoden aikana avataan kotisivut myös Norjassa, Puolassa ja Espanjassa. Puolessa välissä vuotta Lokalebasen.dk ja MatchOffice.se alkavat tarjota vuokrattavia toimistohotellitiloja, kun aikaisemmin sivustot olivat keskittyneet ainoastaan perinteisiin toimistoihin.

Tanskalainen toimitilamarkkinoihin keskittynyt uudistettu NINEtoFIVE-lehti julkaistaan ensimmäistä kertaa elektronisena versiona. Tämä tarkoittaa, että lehden levikki kasvaa tavoittaen jo arviolta 50 000 lukijaa.

rrr
2014:

Toukokuussa 2014 MatchOffice lanseeraa uuden käyttäjäystävällisemmän ja ajanmukaistetun palvelualustan. MatchOffice toivottaa tervetulleeksi ranskalaisen tilastotieteilijä Arthur Katosskyn, joka tulee tekemään väitöskirjatutkimuksensa MatchOffice-palvelusta ja sen käyttäjistä.

Organisaatiomuutoksen ja työntekijöiden lisääntymisen myötä yritys muuttaa uusiin avokonttoritiloihin Kööpenhaminan Østerbrohon. Uudet toimitila tarjoavat paremmat työtilat ja mahdollisuudet yhteistyölle toimistossa;. Uusien toimitilojen yläkerrassa on meneillään uusi innovatiivinen kaupunkihanke, joka saa Tanskan mediassa paljon huomiota. MatchOfficesta alkaa yhdeksi kaupunkipuutarhan mehiläiskasvattamon sponsoreista.>/p>

2013:

MatchOfficella on yhteensä 4500 toimistohotellia sadassa eri maassa ja asiakkaina on monia kansainvälisiä suuryrityksiä, mm. autovalmistaja Audi vuokraa toimitilat MatchOfficen toimistohotellista.

Vuoden kolmanneksella MatchOffice etabloituu Ruotsiin ja avaa MatchOffice.se kotisivut, jotka keskittyvät perinteisten yritystoimitilojen välittämiseen. Ruotsissa MatchOffice aloittaa toimintansa osakeyhtiönä, jolla on oma halitus.

historie 2013
2012:

Toiminta laajenee edelleen ja MatchOffice avaa kotisivut Intiassa, Singaporessa ja Hong Kongissa. Lokalebasen.dk laajenee myös Etelä-Ruotsin markkinoille.

Lisäksi lanseerataan toimitilamarkkinoihin keskittynyt lehti ”NINEtoFIVE”, jonka levikki on yhteenä 30 000 yritystä suur-Kööpenhaminan alueella.

2011: Kehitämme järjestelmäämme entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Teemme jatkuvaa työtä, että palvelumme olisi helppokäyttöinen vuokranantajillemme.
2010:

MatchOffice laajenee Yhdysvaltoihin ja aloittaa yhteistyösopimuksen 850 amerikkalaisen toimistohotellin kanssa, jotka rekisteröityvät kansainvälisille verkkosivuillemme.

Lokalebasen.dk muuttuu osakeyhtiöksi, jonka hallitukseen valitaan Lars Heilesen, Tomas W. Færk ja Jakob Dalhoff.

2009:

MatchOffice aloittaa Ison-Britannian markkinoilla ja tekee yhteistyösopimuksen kansainvälisen kiinteistöyrityksen Reguksen kanssa, minkä myötä toimintamme laajenee myös Afrikkaan ja Lähi-Itään.

Ensimmäinen helmikuuta Lokalebasen.dk -sivut julkaistaan ja ensimmäiset vuokranantajat rekisteröityvät sivuille. Vuoden aikana sivujen käyttäjämäärä on tasaisessa nousussa.

2008: MatchOffice laajenee Hollantiin, Belgiaan, Luxemburgiin, Espanjaan, Italiaan sekä Ranskaan ja samalla palkkaa huomattavan määrän lisää työntekijöitä.Samaan aikaan kehitetään Lokalebasen.dk -sivuja, jotka keskittyvät perinteisten toimitilojen välittämiseen Tanskassa.
2007: Lanseeraamme uudet ja käyttäjäystävällisemmät nettisivut. MatchOffice etabloituu Saksaan ja Itävaltaan.
2006: Toiminta laajenee ja MatchOffice etabloituu Ruotsiin ja Norjaan. Toiminta keskittyy erityisesti Ruotsissa Malmön, Tukholman ja Göteborgin alueille ja Norjassa Oslon seudulle.
2005: MatchOffice lanseeraa tanskalaiset kotisivunsa, kontorfælleskaber.dk, ja jo ensimmäisen puolen vuoden aikana MatchOffice välittää yli puolet toimistohotelleista Tanskan markkinoilla.
2004: Hauke Haas ja Jakob Dalhoff perustavat MatchOfficen, joka keskittyy toimistohotellien välittämiseen Tanskan markkinoilla.