Yritys Historiay

MatchOffice perustettiin vuonna 2004 Hauke Haasin ja Jakob Dalhoffin toimesta. Tarkoituksena oli hankkia vuokralaisia tanskalaisiin toimistohotelleihin. MatchOffice on siitä lähtien laajentunut ja tällä hetkellä meidät löytää 19 eri maasta.

Kiinteistövälittäjille, kiinteistöyrityksille sekä yksityisille vuokranantajille MatchOffice toimii markkinointialustana, joka mahdollistaa maksimaalisen näkyvyyden netissä ja tätä kautta takaa asiakaskontaktien hankinnan. Tämä tarkoittaa lisää potentiaalisia vuokralaisia nopeammin, vaivattomammin ja edullisemmin. Lyhyesti sanottuna, MatchOffice on luonut markkinapaikan, jossa vuokralaisten ja vuokranantajien välille syntyy yhteys helposti ja nopeasti, kumpaakin osapuolta hyödyttävällä tavalla.

 

Yritys Historiay

2024:

Otimme vuonna 2024 käyttöön uuden version palveluntarjoajan taustajärjestelmästä. Päivitetty muotoilu takaa sujuvamman prosessin mainosten luomisessa ja muokkaamisessa.

Ensimmäinen tekoälytyökalu on myös otettu käyttöön. ChatGPT integraatio auttaa vuokranantajia kirjoittamaan yksityiskohtaisen vuokrasopimuksen kuvauksen hetkessä.

Olemme ottaneet käyttöön uusia ominaisuuksia mainonnan tehostamiseksi sosiaalisessa mediassa.

Sota vaikuttaa myös Ukrainan toimiston työjärjestelyihin vuonna 2024. Jakob on ollut erilaisten humanitaaristen tukiprojektien kantava voima. Tällaisia ovat esimerkiksi liikkuvien ensiapupoliklinikoiden tuottaminen ja jakelu rintamalle sekä lämpöpatjojen lahjoittaminen, jotta ukrainalaissotilaiden jalat ja kädet pysyvät lämpiminä talven aikana.

Logoer
2023:

Vuoden 2023 alusta lähtien olemme yhä jatkaneet tukeamme Ukrainalle. Olemme lahjoittaneet paikallisille orpokodeille ja antaneet työntekijöidemme osallistua humanitaarisiin hankkeisiin vapaaehtoistyönä.

Olemme tehneet yhteistyötä Lvivin kansainvälisen Rotary Clubin kanssa. Yksi kollegoistamme nimeltä Mykola, lähetettiin armeijaan. Olemme ylpeitä siitä, että hän taistelee Ukrainan puolesta. Sota on vaikuttanut päivittäisiin rutiineihimme, mutta se ei ole vaikuttanut optimismiimme ja pyrkimykseemme palvella kumppaneitamme maailmanlaajuisesti.

Olemme parantaneet uutta versiota palveluntarjoajiemme backendistä ja työskentelemme sähköpostiliikenteen uudelleensuunnittelun parissa sekä asiakkaiden että palveluntarjoajien osalta.

Logoer
2022:

Näiden Ukrainan kauheiden ja epävarmojen aikojen vallitessa MatchOffice on päättänyt antaa työntekijöidensä tehdä vapaaehtoistyötä niin paljon kuin he haluavat. Sota vaikutti yritykseen, mutta se ei vaikuttanut liiketoimintaan, sillä suurin osa työntekijöistä asuu ja työskentelee Lvivissä. MatchOffice tukee Ukrainaa 100-prosenttisesti.

Tukemiemme orpokotien lapset on tuotu turvallisesti Italiaan ja Slovakiaan.

Ensimmäistä kertaa ikinä MatchOfficen historiassa, teemme yhteistyötä yli 11 500 joustavan työtilan kanssa ympäri maailmaa. Kahden liikkumisrajoitteisen vuoden jälkeen, olemme onneksemme saneet enemmän kyselyitä ja positiivista mieltä.

Palveluntarjoajien taustajärjestelmä suunniteltiin kokonaan uudelleen, jotta vuokranantajien olisi helpompi hallinnoida liidejä ja sijainteja.

LogoerLogoer
2021:

Vuoden 2021 aikana olemme uudelleensuunnitelleet sivustomme käyttöliittymän ja ulkoasun.

Teimme useita parannuksia helpottaaksemme asiakkaidemme kokemusta. Sivuston infrastruktuuri on optimoitu suorituskyvyn parantamiseksi.

Meillä on suuria odotuksia uudelta vuodelta. Työntekijämme jatkavat yhä etätyöskentelyä, joka on toiminut erittäin hyvin.

Me jatkamme palvelumme kehittämistä ja paranamme hakusivujamme yhä käyttäjäystävällisemmiksi. 10 orpo-lasta on hyväksytty The Future Match for Children -ohjelmaan ja emme malta odottaa sen alkamista..

Logoer
2020:

Vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla päivitimme käyttöjärjestelmän, uudistimme hakukoneen, ja lisäsimme automaattisen Q&A tuen, joka antaa vastauksen yleisimpiin kysymyksiin.

Uudelleen suunnittelimme etusivun ja listausnäkymän, mikä antoi sivuille uuden, modernin ilmeen.

Korona-pandemian takia, MatchOffice siirtyi tekemään etätöitä.

Korona pandemiasta huolimatta, olemme laajentuneet ja teemme yhteistyötä nyt jopa yli 11 000 toimistohotellin kanssa ympärimaailman.

Syksyllä aloitimme ohjelman “The Future Match for Children”, joka auttaa orpoja lapsia Ukrainassa ja tukee heidän englanninkielen oppimista ja kansainvälistymisessä.

Logoer
2019:

Keväällä päätimme keskittyä yhä enemmän kokoustilojen vuokraukseen. Kokoustilojen kysyntä on kasvussa ja markkinoiden potentiaali on suuri. MatchOfficella on tarjolla nyt enemmän kokoustiloja kuin koskaan aikaisemmin.

Maaliskuussa tarkensimme toimitilakategoriaa ‘ liikkeet’ ja nyt tilojen etsijät voivat helposti tarkistaa, sopiiko tila kahvila- tai ravintolakäyttöön.

Logoer
2018:

Maaliskuun alussa käynnistimme uuden tavan tarkastella vapaana olevia vuokrakohteita luettelonäkymässä. Esittelemällä vuokrakohteita luottelossa, annamme kävijöille entistä paremman yleisnäkymän vapaana olevista toimitiloista. Hakutuloksia voikin nykyään katsoa joko luettelona, ruudukossa tai kartassa.

Toukokuussa lanseerasimme Matchoffice Partner konseptin, jossa vuokranantajat voivat halutessaan näyttää Partner- merkkiä mainoksissaan ja omilla verkkosivuillaan. Näin he osoittavat, että he ovat MatchOfficen luotto-kumppaneita.

Parantaaksemme vuokranantajille lähetettävien liidien laatua, otimme käyttöön uuden pistejärjestelmän, jonka nimi on Quality Score. Järjestelmä toimii tarkistus-listana miten parantaa MatchOffice- mainosten laatua.

Yksikkömme Ukrainassa saa uuden ja isomman toimiston Lvivissä. Lisäksi kasvamme palkkaamalla useita uusia ukrainalaisia kollegoja. Syksyllä tanskan toimistomme siirtyy uusiin tiloihin Kööpenhaminassa.

Logoer
2017:

Vuonna 2017 MatchOfficen visuaaliset uudistukset saatiin kokonaisuudessaan valmiiksi, mikä tarkoittaa, että meillä on sama visuaalinen ilme kansainvälisesti kaikilla eri sivustoilla.

MatchOffice-toimitilaportaali laajeni kun MatchOffice lanseerasi virtuaalitoimisto, coworking- ja kokoustilakategoriat.

Syksyllä johtoryhmä matkusti Beijingiin tavatakseen jo olemassa olevia asiakkaita, saadakseen inspiraatiota ja parantaakseen tiimihenkeä.

Myöhemmin vuodesta lanseeraamme myös uuden designin listanäkymälle. Uuden designin myötä lisätietojen tilaaminen kohteista on entistä helpompaa.

Logoer
2016

Vuoden alussa kaikki MatchOffice-sivut fuusioituvat ja kaikki sivut viedään samalle käyttöalustalle, mikä antaa kaikille sivuille uuden, tunnistettavan MatchOffice-ilmeen. Samalla lanseerataan myös hollantilaiset MatchOffice-kotisivut.

MatchOffice saa Google-sertifikaatin, joka antaa mahdollisuuden kuvata virtuaalikierroksia käyttäen Google Street View -sovellusta. Myöhemmin vuoden aikana, MatchOffice aloittaa yhteistyön Walkinto.in -yrityksen kanssa, mikä mahdollistaa virtuaalikierrosten katsomisen ja kohteisiin tutustumisen virtuaalitodellisuudessa.

Vuoden lopusta MatchOffice avaa vakituisen toimiston Helsinkiin ja palkkaa Suomeen maajohtajan, joka voi tarjota henkilökohtaista palvelua kaikille yhteistyökumppaneille. Myös Ukrainaan, Lviviin avataan uusi toimisto, josta käsin vahvistettu ohjelmistokehittäjien tiimi ylläpitää kaikkia MatchOffice-alustoja.

Logoer
2015:

Vuoden alussa MatchOffice etabloituu Suomeen avaten MatchOffice.fi-kotisivut. Saman vuoden aikana avataan kotisivut myös Norjassa, Puolassa ja Espanjassa. Tanskalainen toimitilamarkkinoihin keskittynyt uudistettu Nine to Five -lehti julkaistaan ensimmäistä kertaa elektronisena versiona. Tämän myötä lehden levikki kasvaa tavoittaen jo arviolta 50 000 lukijaa kuukaudessa.

rrr
2014:

Toukokuussa MatchOffice lanseeraa uuden käyttäjäystävällisemmän ja ajanmukaistetun palvelualustan. Elokuussa MatchOffice toivottaa tervetulleeksi ranskalaisen tilastotieteilijä Arthur Katosskyn, joka kirjoitti väitöskirjatutkimuksensa MatchOffice-palvelusta ja sen käyttäjistä.

Organisaatiomuutoksen ja työntekijöiden lisääntymisen myötä yritys muuttaa uusiin avokonttoritiloihin Kööpenhaminan Østerbrohon. Uudet toimitilat tarjoavat paremmat työtilat ja mahdollisuudet yhteistyölle toimistossa. Uusien toimitilojen yläkerrassa on meneillään uusi innovatiivinen kaupunkihanke, joka saa Tanskan mediassa paljon huomiota. MatchOffice alkaa yhdeksi kaupunkipuutarhan mehiläiskasvattamon sponsoreista.

frgg

2013:

MatchOffice etabloituu Ruotsiin ja avaa MatchOffice.se kotisivut, jotka keskittyvät perinteisten yritystoimitilojen välittämiseen. Ruotsissa MatchOffice aloittaa toimintansa osakeyhtiönä, jolla on oma halitus. Olemme lisäksi osana tärkeää sopimusta syyrialaisen pankin Audin kanssa, jonka yli 20 työntekijää muuttavat uusiin toimitiloihinsa Istanbuliin.

MatchOffice tarjoaa tiloja jo noin 4500 toimistohotellista yli sadasta eri maasta.

MatchOffice's total offer covers approximately 4500 business centres in over 100 countries.

2012:

Toiminta laajenee edelleen ja MatchOffice avaa kotisivut Intiassa, Singaporessa ja Hong Kongissa.

Aloitamme ensimmäistä kertaa yhteistyön myös kansainvälisen sijoitusyrityksen kanssa. Yhteistyöstä Copenhagen Capacityn kanssa sovitaan Cannesissa, Ranskassa MIPIMin yhteydessä maaliskuussa. Samaan aikaan Lokalebasen.dk laajenee myös Etelä-Ruotsin markkinoille.

Lisäksi lanseerataan toimitilamarkkinoihin keskittynyt lehti ”Nine to Five”, jonka levikki on yhteensä 30 000 yritystä suur-Kööpenhaminan alueella.

Historie 2012
2011:

Koko vuoden ajan painostamme optimoimaan näkyvyyttämme internetissä ja kehitämme järjestelmäämme entistä käyttäjäystävällisemmäksi. MatchOffice alkaa mm. tarjota tietoja kohteiden energiatehokkuusmerkinnöistä käyttäjilleen. Samaan aikaan MatchOffice saa sertifikaatin CO2-neutraalista statuksesta.

 Historie 2011
2010:

Lokalebasen.dk muuttuu osakeyhtiöksi, jonka hallitukseen valitaan Lars Heilesen, Tomas W. Færk ja Jakob Dalhoff. Lisäksi MatchOffice laajenee Yhdysvaltoihin ja aloittaa yhteistyösopimuksen 850 amerikkalaisen toimistohotellin kanssa, jotka rekisteröityvät kansainvälisille verkkosivuillemme.

 
2009:

MatchOffice aloittaa Ison-Britannian markkinoilla ja tekee yhteistyösopimuksen kansainvälisen kiinteistöyritys Reguksen kanssa, minkä myötä toimintamme laajenee myös Afrikkaan ja Lähi-Itään. Ensimmäinen päivä helmikuuta Lokalebasen.dk -sivut julkaistaan ja ensimmäiset vuokranantajat rekisteröityvät sivuille. Jo samana vuonna vuokrasopimuksia aletaan solmita MatchOfficen avulla syksyllä

 
2008:

MatchOffice palkkaa huomattavan määrän lisää työntekijöitä ja laajenee Hollantiin, Luxemburgiin, Espanjaan, Italiaan sekä Ranskaan. Samaan aikaan kehitetään Lokalebasen.dk -sivuja, jotka keskittyvät perinteisten toimitilojen välittämiseen Tanskassa.

 Lokalebasen
2007:

Lanseeraamme uudet ja käyttäjäystävällisemmät verkkosivut. MatchOffice etabloituu Saksaan, Itävaltaan ja Suomeen.

 finland
2006:

Toiminta laajenee ja MatchOffice etabloituu Ruotsiin ja Norjaan. Toiminta keskittyy erityisesti Ruotsissa Malmön, Tukholman ja Göteborgin alueille ja Norjassa Oslon seudulle.

 Norge sverige
2005:

Vuoden 2005 alussa MatchOffice lanseeraa tanskalaisen verkkosivunsa. Jo ensimmäisen puolen vuoden jälkeen MatchOffice välittää yli puolet toimistohotelleista Tanskan markkinoilla.

 Kontorfællesskaber
2004:

Hauke Haas ja Jakob Dalhoff perustavat MatchOfficen, joka keskittyy toimistohotellien välittämiseen Tanskan markkinoilla.

matchoffice 

 

« Return

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo