arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Tukemamme yritykset

ØsterGro

ØsterGro logo

ØsterGro

100 tuhatta tonnia maata toimistorakennuksen katolla muodostaa kauniin kaupunkipuutarhan Kööpenhaminassa, Osterbro-kaupungiosassa. Tämä kaupunkipuutarhahanke pyrkii tuomaan maaseutua kaupunkiin ja ihmisiä yhteen. MatchOffie on sponsoroinut hanketta mehilläiskennoilla, kasvihuoneella ja kompostointilaatikoilla.

CSR Initiative logo

CSR Initiative

Me MatchOfficella pidämme vastuullisuutta tärkeänä, ja siksi tuemme tanskalaista CSR-hanketta. CSR on lyhenne sanoista Corporate Social Responsibility. Vastuullisuus on työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimista yhtälailla kuin vastuullisia ympäristövalintoja. Ja tämän takia tuemme myös esimerkiksi Ostergo-projektia.

The Danish Schlerosis

The Danish Multiple Sclerosis Society

MS-tauti on kamala tauti, ja on yhden läheisen sairastuminen koskettaa aina koko yhteisöä. MatchOffice tukee Danish Sclerosis Society -hanketta, koska uskomme että on tärkeää tukea toisia hädän hetkellä ja vaikeina aikoina.

Stop Paper Waste badge

Stop Paper Waste

Me MatchOfficella välitämme ympäristöstä ja toimillamme haluamme vähentää syntyvän jätteen määrää. Tästä syystä pidämme aina kommunikaatiomme digitaalisena ja näin olemme paitsi tehokkaampia mutta vältämme myös ylimääräisen paperijätteen syntymistä.

Kreftforeningen.no logo

Kreftforeningen.no

MatchOffice haluaa olla mukana tekemässä syövänvastaista työtä ja siksi tuemme ohjelmaa Norwegian Cancer Society. Tukemme antaa osan syövän vastaiseen työhön ja muun muassa tukee uutta syöpätutkimusta, joka auttaa tulevaisuuden potilaita.

« Tilbage

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.