arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Computer new fi fi
Jakobdalhoff
Jakob Dalhoff
CEO, MatchOffice

"Teemme yhteistyötä jopa yli 2 500 vuokranantajan kanssa ympäri maailman. Vuodesta 2009 lähtien olemme vuosittain löytäneet vuokralaiset arviolta jopa 2 000 tiloihin."

Matchoffice generic

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä:

Aukioloajat:

Maanantai - Perjantai 09:00-17:00

Mitä sinun tulee tietää ennen rekisteröitymistä?

Toimimme No Cure no Pay -periaattella, mikä tarkoittaa, että et maksa mitään ennen kuin saat vuokrakohteesi vuokrattua meidän kauttamme. Voit katso kaikki yhteistyömallimme ja lukea käyttöehtomme sivuiltamme. Mene sivuille www.matchoffice.fi/signup ja klikkaa vihreätä painiketta “yhteistyöehdot” rekisteröintisivulla.
Komissiomme on 12,5% ensimmäisen sopimusvuoden kokonaisvuokrasta (ainoastaan ensimmäiset 12kk). Lisäksi voit ilmoittaa useita vuokrakohteita eri kategorioissa (toimistohotelli, toimsto, coworking-tila, kokoustila, virtuaalitoimisto) ja silti maksat vain komission jos löydät vuokralaisen tiloihisi.
Se tarkoittaa, että veloitamme 12,5% komission ainoastaan ensimmäisen vuoden ajalta (12 kk.). Jos vuokralainen vuokraa tilat kuukausi-sopimuksella, veloitamme sinua aina joka kolmas kuukausi (12 kk ajan).
Itseasiassa, palvelumme on hyvin samantapainen moniin palveluihin verrattuna. Me toimimme kuitenkin sekä kansainvälisillä että kansallisilla vuokramarkkinoilla. Palvelustamme löydät helposti tilat sekä maailmalta, www.matchoffice.com tai voit etsiä tiloja kansallisilta sivuilta: Tanska, Belgia, Alankomaat, Saksa, Ruotsi, Suomi, Norja, Espanja, Italia, Ranska, Sveitsi, Luexmbourg, Itävalta, Puola, Englanti, Singapore, Hong Kong ja Ukraina.
Emme koskaan laskuta vuokranantajiamme heidän jo olemassa olevista asiakkaista. Tällaisessa tilanteessa, et maksa komissiota, mutta pyydämme sinua ystävällisestä ilmoittamaan tästä meille.
Kun hyväksyt meidän käyttöehdot nettisivuilla rekisteröitymisen yhteydessä, tämä riittää sopimukseksi.
Tietysti! Voit purkaa sopimuksen vaivattomasti lähettämällä meille siitä ilmoituksen yhden päivän irtisanomisajalla.
Kaikki vuokrakohteesi rekisteröidään yhden käyttäjän alle. Näin ollen, voit jakaa tämän käyttäjätilin salasanan niin monen työntekijän kanssa kuin haluat ja he voivat hallita MatchOffice-tiliä.
Sen jälkeen kun olet rekisteröitynyt, voit luoda vuokramainoksen klikkaamalla “luo uusi kohde”, joka on oranssi-painike kotisivullasi.
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg