arrow_upward

6 toimitilat: Jyväskylä

Jyväskylä on opiskelijakaupunki, jossa on vahvaa osaamista ja hyvä työvoimatarjonta. Monet yritykset sijoittuvat Jyväskylän seudulle juuri hyvän työvoimasaatavuuden vuoksi. Jyväskylän seutu tarjoaa yrityksille kilpailukykyisen toimintaympäristön. Toimitilasaatavuus on kaupungissa hyvä. Alueen muuttovoittoisuus on hyvällä tasolla, työpaikkoja...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat toimitilat Jyväskylässä

Jyväskylässä on varsin hyvät toimitilamarkkinat. Alueelta löytyy paljon toimitiloja; eri kokoisia ja eri tyyppisiä. Kaupungissa ja sen lähialueilla on monipuolista yritystoimintaa, joten myös toimitiloja löytyy laidasta laitaan. Tyypillisimpiä toimitiloja alueella ovat pienet toimistot sekä logistiikkakeskuksissa sijaitsevat tuotantotilat ja varastot. Vuokrattavaa toimitilaa löytyy erityisesti keskustasta, Seppälästä ja Lutakosta. Keskustassa liiketiloja on hyvin tarjolla sekä Forum kauppakeskuksessa, että myös kiinteistöjen kivijalkapaikoilla. Kävelykatu ja sen ympäristö on pitkään ollut Jyväskylän kaupankäynnin keskus, mutta keskusta kehittyy koko ajan. Muun muassa Kauppakadulla on meneillään uudistushanke, joka tulee piristämään katukuvaa. Niin ikään myös pitkään tyhjillään ollut Valtiontalo on saanut ostajan ja rakennukseen on suunitteilla muun muassa toimistotiloja. Suunnitteilla on myös uusi kauppakeskus, joka olisi yhteydessä rakenteilla olevaan Prismaan.

Vuokrattavat toimitilat kauppakeskuksissa

Jyväskylässä panostetaan kauppakeskuksiin. Uusia kauppakeskushankkeita on useita sekä keskustassa että muualla Jyväskylässä. Seppälän alueelle on kaavailtu jopa kaksi uutta kauppakeskusta, Seppä ja Seppälänportti kauppakeskukset. Kauppakeskukset tarjoavat perinteisesti liiketiloja, mutta uudet kauppakeskushankkeet tyypillisesti yhdistävät liike- ja toimistotilat, joiden lisäksi kauppakeskusten yhteyteen rakennetaan usein vielä matkakeskus ja esimerkiksi hotelli. Yhdistämällä monet toiminnot saman katon alle saadaan vilkkaita keskuksia, jotka houkuttelevat yrityksiä monilla palveluillaan. Vapaat toimitilat todistetusti vuokrataan nopeiten elinvoimaisilta yritysalueilta.


Vuokrattavat toimitilat toimistohotellista

Toimitilamarkkinoilla kysyntää on selvästi sekä toimistohotelleille että muille joustaville toimitilaratkaisuille. Jyväskylässäkin on tapahtunut uudenlaisten työtilojen tarjonnan lisääntymistä. Technopolis tarjoaa esimerkiksi täyden palvelun toimitiloja Lutakosta. Voimala Business Park tarjoaa yrityksille uudenlaisen yhteisöllisen sijoittumisympäristön. Voimala Business Park tarjoaa toimitiloja, erilaisia palveluita Jyväskylän seudun yrityksille sekä tukee yrittäjyyttä. 'Start up -leipomossa' uudet yritykset saavat hyvän alun yrittäjyydelle. Edulliset työtilat antavat nuorille yrityksille mahdollisuuden aloittaa yritystoiminta ilman suurta pääomaa sekä keskellä osaavaa ja innostunutta yritysilmapiiriä.

star
star
star
star
star
4.6 ääntä 5 / 5 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin