arrow_upward

Jyväskylä

Jyväskylä on opiskelijakaupunki, jossa on vahvaa osaamista ja hyvä työvoimatarjonta. Monet yritykset sijoittuvat Jyväskylän seudulle juuri hyvän työvoimasaatavuuden vuoksi. Jyväskylän seutu tarjoaa yrityksille kilpailukykyisen toimintaympäristön. Toimitilasaatavuus on kaupungissa hyvä. Alueen muuttovoittoisuus on hyvällä tasolla, työpaikkoja...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat toimitilat Jyväskylässä

Jyväskylässä on varsin hyvät toimitilamarkkinat. Alueelta löytyy paljon toimitiloja; eri kokoisia ja eri tyyppisiä. Kaupungissa ja sen lähialueilla on monipuolista yritystoimintaa, joten myös toimitiloja löytyy laidasta laitaan. Tyypillisimpiä toimitiloja alueella ovat pienet toimistot sekä logistiikkakeskuksissa sijaitsevat tuotantotilat ja varastot. Vuokrattavaa toimitilaa löytyy erityisesti keskustasta, Seppälästä ja Lutakosta. Keskustassa liiketiloja on hyvin tarjolla sekä Forum kauppakeskuksessa, että myös kiinteistöjen kivijalkapaikoilla. Kävelykatu ja sen ympäristö on pitkään ollut Jyväskylän kaupankäynnin keskus, mutta keskusta kehittyy koko ajan. Muun muassa Kauppakadulla on meneillään uudistushanke, joka tulee piristämään katukuvaa. Niin ikään myös pitkään tyhjillään ollut Valtiontalo on saanut ostajan ja rakennukseen on suunitteilla muun muassa toimistotiloja. Suunnitteilla on myös uusi kauppakeskus, joka olisi yhteydessä rakenteilla olevaan Prismaan.

Vuokrattavat toimitilat kauppakeskuksissa

Jyväskylässä panostetaan kauppakeskuksiin. Uusia kauppakeskushankkeita on useita sekä keskustassa että muualla Jyväskylässä. Seppälän alueelle on kaavailtu jopa kaksi uutta kauppakeskusta, Seppä ja Seppälänportti kauppakeskukset. Kauppakeskukset tarjoavat perinteisesti liiketiloja, mutta uudet kauppakeskushankkeet tyypillisesti yhdistävät liike- ja toimistotilat, joiden lisäksi kauppakeskusten yhteyteen rakennetaan usein vielä matkakeskus ja esimerkiksi hotelli. Yhdistämällä monet toiminnot saman katon alle saadaan vilkkaita keskuksia, jotka houkuttelevat yrityksiä monilla palveluillaan. Vapaat toimitilat todistetusti vuokrataan nopeiten elinvoimaisilta yritysalueilta.


Vuokrattavat toimitilat toimistohotellista

Toimitilamarkkinoilla kysyntää on selvästi sekä toimistohotelleille että muille joustaville toimitilaratkaisuille. Jyväskylässäkin on tapahtunut uudenlaisten työtilojen tarjonnan lisääntymistä. Technopolis tarjoaa esimerkiksi täyden palvelun toimitiloja Lutakosta. Voimala Business Park tarjoaa yrityksille uudenlaisen yhteisöllisen sijoittumisympäristön. Voimala Business Park tarjoaa toimitiloja, erilaisia palveluita Jyväskylän seudun yrityksille sekä tukee yrittäjyyttä. 'Start up -leipomossa' uudet yritykset saavat hyvän alun yrittäjyydelle. Edulliset työtilat antavat nuorille yrityksille mahdollisuuden aloittaa yritystoiminta ilman suurta pääomaa sekä keskellä osaavaa ja innostunutta yritysilmapiiriä.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä