arrow_upward

Jyväskylä

Jyväskylä on vilkas yrityskaupunki Keski-Suomessa, jossa yrittäjiin panostetaan. Suomen seitsemmänneksi suurin kaupunki Jyväskylä on suosittu muuttopaikkakunta. Kaupunki on Suomen merkittävä kasvukeskus, jonka asukasluku on kasvanut voimakkaasti. Tämän kehityksen ennustetaan jatkuvan tulevaisuudessakin ja kaupungissa panostetaankin voimakkaasti...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat liiketilat Jyväskylässä

Tiiviissä keskustassa palvelut, myymälät ja liiketilat sijaitsevat vain kävelymatkan päässä toisistaan. Kaupankäynnin keskuksena on ollut jo pitkään Kävelykatu ympäristöineen. Kävelykatu on kaupunkilaisten suosima kohtaamispaikka, ja alueen liiketilat sijaitsevat jatkuvan asiakasvirran ulottuvilla. Jyväskylän liiketilat, muut toimitilat sekä palvelut ovat helposti tavoitettavissa niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Keskustan kehittämiseen panostetaan kuitenkin koko ajan ja keskustan keskeinen liiketila-alue tulee laajenemaan entisestään. Jyväskylästä löytyy monipuolinen valikoima erityyppisiä toimitiloja vastaamaan yritysten erilaisia tarpeita. Kaupungista löytyy niin varasto- ja tuotantotiloja, toimisto- ja liiketilaa kuin toimistohotellejakin. Toimitiloja on vuokrattavissa niin keskusta-alueelta kuin keskustan ulkopuolisilta alueilta. Jyväskylän vanhat teollisuusalueet ovat saaneet myös uusia käyttötarkoituksia. Esimerkiksi entiselle puuteollisuusalueelle, Lutakkoon, on rakennettu uutta asuinrakennuskantaa, toimistoja ja liiketilaa. Lutakossa sijaitsee myös yksi Suomen suurimmista messukeskuksista: Jyväskylän paviljonki. Paviljongissa järjestetään joka vuosi noin tuhat erilaista tilaisuutta, ja keskuksessa vierailee 350 000 kotimaista ja kansainvälistä vierailijaa. Matkakeskuksen läheisyydessä toimiva rakennus tarjoaa puitteet niin isommille kuin pienemmillekin tapahtumille.

Vuokrattavat liiketilat

Verrattuna pääkaupunkiseutuun sekä muihin Suomen isoihin kaupunkeihin, Jyväskylässä vuokrattavan liiketilan hinnat ovat edullisia. Jyväskylän liiketilavuokrat liikkuvat hintavälillä 22,00 – 56,00 € / m2 / kk. Kuten muissakin kaupungeissa, myös Jyväskylän liiketilavuokrissa on jonkin asteisia eroja kaupungin eri alueiden välillä. Jyväskylä on jatkuvasti kehittyvä kaupunki, jossa panostetaan myös erilaisiin hankkeisiin. Jyväskylän merkittävin aluekehityshanke on Kankaan alueen kehittäminen. Hankkeen myötä alueelle tulee merkittävissä määrin myös uutta vuokrattavaa liiketilaa. Tuotanto- ja varastotilojen vuokrataso on Jyväskylässä hyvin samankaltainen kuin muissa Suomen isoissa kaupungeissa – vuokratasoltaan kalliimpi pääkaupunki pois lukien. Jyväskylän toimistotilojen vuokratasot ovat kuitenkin keskimäärin hieman korkeampia kuin muissa saman kokoluokan kaupungeissa. Jyväskylän teollisuus- ja varastotilojen vuokrataso on ollut viimevuosina 4,50 – 5,50 € / m2 / kk ja toimistotilojen vuokrat ovat olleet 12,00 – 19,00 € / m2 / kk.

Liiketilat kauppakeskuksesta

Jyväskylässä on runsas valikoima ostoskeskuksia ja tavarataloja, ja Jyväskylässä panostetaan vahvasti kauppakeskuksiin. Jyväskylän liiketilavalikoimaa monipuolistavia kauppakeskushankkeita on meneillään useita sekä keskustassa että muilla kaupungin alueilla. Keskustassa sijaitsevia kauppakeskuksia ja tavarataloja ovat muun muassa Jyväskeskus, Torikeskus, Väinönkeskus, Kolmikulma, Sokos ja Forum. Forum on Jyväskylän ja koko Keski-Suomen suurin kauppakeskus. Monet Jyväskylän liiketilat, myymälät ja palvelut toimivatkin tässä vuodesta 1980 toimineessa kauppakeskuksessa. Keskusta-alueen ulkopuolelta vuokrattavaa liiketilaa löytyy hyvin erityisesti ostoskeskuksista. Keskustan ulkopuolisia ostoskeskuksia ovat esimerkiksi Keljon kauppakeskus ja Palokankeskus. Seppälässä toimivan uudistuneen Prisman rinnalle tullaan rakentamaan kaksi uutta kauppakeskusta: Kauppakeskus Seppä sekä Liikekeskus Seppälänportti.

Lue lisää Jyväskylä WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä