arrow_upward

Tampere

Kasvava Tampereen seutu tarjoaa monipuolisen valikoiman toimitiloja ja nyt kaupungissa on myös vuokrattavana coworking-tiloja kaiken kokoisille yrityksille. Coworking-tilat ovat joustava ja edullinen vaihtoehto sijoittua Tampereelle. Tampere houkuttelee yrityksiä monipuolisella elinkeinorakenteella. Kaupungissa toimii useampi tutkimuskeskus ja...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yhteisöllisiä toimitiloja

Coworking-toimitilat ovat enemmän kuin pelkkä toimisto ja vain palveluja tarjoava toimistohotelli. Coworking-trendin kantava ajatus on yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Toisin kuin toimistohotellissa, jossa yritykset vuokraavat yrityskohtaiset tilat, coworking-yhteisöissä toimitiloja ei ole jaettu erillisiin klustereihin, vaan työtä tehdään jaetussa tilassa. Sen vahvuus on yrityssektorirajojen rikkominen, mikä parhaimmillaan tuo uusia inspiroivia ideoita ja yhteistyökuvioita yrityksille. Coworking-tiloja tarjoavat yritykset tukevat yhteisöllisyyttä myös järjestämällä erilaisia tapahtumia paitsi sosiaalisia after work - tilaisuuksia mutta myös virallisia networking-tapahtumia.

Yhä usemmat yritykset valitseat coworking-tilat koska he uskovat coworking-tilojen tuovan lisä-arvoa yritykselle ja työntekijöille. Coworking-toimitilat laajentavat yritysverkostoa. Coworking-yritykset panostavat sosiaalisiin tapahtumiin ja networkingiin järjestäen muun muassa erilaisia verkostoitumisiltoja. Monet arvostavat monipuolisia työtiloja ja -pisteitä, joita coworking-yritykset tarjoavat. Yrityksillä on käytössä laaja valikoima erilaisia tiloja, pienempiä ja suurempia kokous- ja neuvottelutiloja, lounge työpisteitä ja hiljaisia työpisteitä aina yksittäisiin työhuoneisiin. Yrityksen ei tarvitse valita ja maksaa kaikista, vaan erilaiset tilat ovat joustavasti käytettävissä aina tarpeen mukaan. 

Monet yritykset kiittävät coworking-tiloja inspiroivasta ympäristöstä, jossa on mahdollisuus tavata yrityksiä ja kollegoilta kaikilta aloilta. Tärkeä tekijä on myös hinta. Coworking-tilat ovat selvästi edullisemmat kuin perinteiset toimistot. Lisäksi omalaatuiset tilat ja inspiroiva työympäristö saa yritykset vuokraamaan coworking-tilat

Tampereen coworking-tilat

Coworking-tilat ovat lisääntyneet viime vuosina Tampereella selvästi. Yrityksillä on hyvä valikoima erilaisia joustavia toimitilavaihtoehtoja toimistohotelleista yhteisöllisiin coworking-tiloihin. Coworking-tiloja on avattu paitsi keskustaan mutta myös yrityskeskuksiin yliopistojen tuntumaan Yliopistonrinteeseen ja Hervantaan. Keskusta kampuksen vieressa toimii Technopoliksen tarjoamat coworking-työtilat. Loistavalla sijainnilla vain viiden minuutin päässä rautatieasemasta ja yliopiston naapurissa, Technopoliksen toimitilakeskus on suosittu erityisesti kansainvälisten ja liikkuvien yritysten keskuudessa. Tampereella toimii myös Jyväsklyästä lähtöisin coworking-toimitilayritys Crazy Town. Tampereella Crazy Town sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa, entisessä Postitalossa sekin muutaman minuutin päästä rautatieasemalta.

Coworking-hinnat Tampere

Coworking-tilat eivät toimi samalla periaatteella kuin perinteiset toimistot. Yritykset eivät vuokraa tilaa tai työpistettä, vaan maksavat jäsenyydestä, joka antaa oikeuden käyttää toimitiloja joustavasti. Jäsenyyksiä on erilaisia eri tarpeisiin. Yritykset voivat valita aina päiväpassista jatkuvan jäsenyyden, joka antaa oikeuden käyttää työtiloja jatkuvasti. Usein jäsenyys ei ole sitova, vaan yritykset voivat ostaa jäsenyyden kuukaudeksi tai puoleksi vuodeksi aina tarpeen mukaan. Coworking-tarjoajat eivät tarjoa yksin työtilaa vaan myös erilaisia tapahtumia, koulutuksia ja verkostoitumismahdollisuuksia jäsenyrityksille, mikä on tehnyt coworking-toimitilaratkaisuista erityisesti suosittuja aloittelevien ja start up -yritysten keskuudessa.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä