arrow_upward

0 Coworking: Tampere

Kasvava Tampereen seutu tarjoaa monipuolisen valikoiman toimitiloja ja nyt kaupungissa on myös vuokrattavana coworking-tiloja kaiken kokoisille yrityksille. Coworking-tilat ovat joustava ja edullinen vaihtoehto sijoittua Tampereelle. Tampere houkuttelee yrityksiä monipuolisella elinkeinorakenteella. Kaupungissa toimii useampi tutkimuskeskus ja...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yhteisöllisiä toimitiloja

Coworking-toimitilat ovat enemmän kuin pelkkä toimisto ja vain palveluja tarjoava toimistohotelli. Coworking-trendin kantava ajatus on yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Toisin kuin toimistohotellissa, jossa yritykset vuokraavat yrityskohtaiset tilat, coworking-yhteisöissä toimitiloja ei ole jaettu erillisiin klustereihin, vaan työtä tehdään jaetussa tilassa. Sen vahvuus on yrityssektorirajojen rikkominen, mikä parhaimmillaan tuo uusia inspiroivia ideoita ja yhteistyökuvioita yrityksille. Coworking-tiloja tarjoavat yritykset tukevat yhteisöllisyyttä myös järjestämällä erilaisia tapahtumia paitsi sosiaalisia after work - tilaisuuksia mutta myös virallisia networking-tapahtumia.

Yhä usemmat yritykset valitseat coworking-tilat koska he uskovat coworking-tilojen tuovan lisä-arvoa yritykselle ja työntekijöille. Coworking-toimitilat laajentavat yritysverkostoa. Coworking-yritykset panostavat sosiaalisiin tapahtumiin ja networkingiin järjestäen muun muassa erilaisia verkostoitumisiltoja. Monet arvostavat monipuolisia työtiloja ja -pisteitä, joita coworking-yritykset tarjoavat. Yrityksillä on käytössä laaja valikoima erilaisia tiloja, pienempiä ja suurempia kokous- ja neuvottelutiloja, lounge työpisteitä ja hiljaisia työpisteitä aina yksittäisiin työhuoneisiin. Yrityksen ei tarvitse valita ja maksaa kaikista, vaan erilaiset tilat ovat joustavasti käytettävissä aina tarpeen mukaan. 

Monet yritykset kiittävät coworking-tiloja inspiroivasta ympäristöstä, jossa on mahdollisuus tavata yrityksiä ja kollegoilta kaikilta aloilta. Tärkeä tekijä on myös hinta. Coworking-tilat ovat selvästi edullisemmat kuin perinteiset toimistot. Lisäksi omalaatuiset tilat ja inspiroiva työympäristö saa yritykset vuokraamaan coworking-tilat

Tampereen coworking-tilat

Coworking-tilat ovat lisääntyneet viime vuosina Tampereella selvästi. Yrityksillä on hyvä valikoima erilaisia joustavia toimitilavaihtoehtoja toimistohotelleista yhteisöllisiin coworking-tiloihin. Coworking-tiloja on avattu paitsi keskustaan mutta myös yrityskeskuksiin yliopistojen tuntumaan Yliopistonrinteeseen ja Hervantaan. Keskusta kampuksen vieressa toimii Technopoliksen tarjoamat coworking-työtilat. Loistavalla sijainnilla vain viiden minuutin päässä rautatieasemasta ja yliopiston naapurissa, Technopoliksen toimitilakeskus on suosittu erityisesti kansainvälisten ja liikkuvien yritysten keskuudessa. Tampereella toimii myös Jyväsklyästä lähtöisin coworking-toimitilayritys Crazy Town. Tampereella Crazy Town sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa, entisessä Postitalossa sekin muutaman minuutin päästä rautatieasemalta.

Coworking-hinnat Tampere

Coworking-tilat eivät toimi samalla periaatteella kuin perinteiset toimistot. Yritykset eivät vuokraa tilaa tai työpistettä, vaan maksavat jäsenyydestä, joka antaa oikeuden käyttää toimitiloja joustavasti. Jäsenyyksiä on erilaisia eri tarpeisiin. Yritykset voivat valita aina päiväpassista jatkuvan jäsenyyden, joka antaa oikeuden käyttää työtiloja jatkuvasti. Usein jäsenyys ei ole sitova, vaan yritykset voivat ostaa jäsenyyden kuukaudeksi tai puoleksi vuodeksi aina tarpeen mukaan. Coworking-tarjoajat eivät tarjoa yksin työtilaa vaan myös erilaisia tapahtumia, koulutuksia ja verkostoitumismahdollisuuksia jäsenyrityksille, mikä on tehnyt coworking-toimitilaratkaisuista erityisesti suosittuja aloittelevien ja start up -yritysten keskuudessa.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin